13 nisandi kese bekliyorum şu an 17. GünümCanım transfer tarihin ne şuan kaçıncı gündesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 nisandi kese bekliyorum şu an 17. GünümCanım transfer tarihin ne şuan kaçıncı gündesin
İnşallah kucağını alırsın canım benim13 nisandi kese bekliyorum şu an 17. Günüm
Aminn inşallah Rabbim hepimizi sevindirsinİnşallah kucağını alırsın canım benim
Kan testini bekleyın, yanıltıcı olabılır5. Gün dondurulmuş embriyo canım
Anı kutusu hazırlayabılırsınızbende çerçeve tarzında bişey yapacağım ilk ultrason ilk gebelik testi falan yoksa çekmecelerin dolapların içinde bir oraya bi buraya dağınıklıktan başka bir şey olmaz gibi geliyor
İşte o tarz bir şey yapacağım yaparsamAnı kutusu hazırlayabılırsınız
Bence vücudu bu kadar dinlemeyin ağrı ilaçlardan oluyor gersey normaldir insallahKızlar dün test günümdü 10. Gün değer 91 geldi ve bugun az da olsa var olan gögğs agrım kayboldu zaten cok değildi noralim bozuldu böyle bile yasayan varmı
24 nisanda transfer yapmıştımKan testini bekleyın, yanıltıcı olabılır
Doktorların bır bıldıgı var kı bıze tarih verıyor, herkesın vucudu, herkesın embrıyosunun enerjısı aynı degıldır, kımının salınımı erken başlar, kımının daha gec ve yavas olur, bosuna uzmeyın kendınızı, belkı yaptıgınız testın markası bıle etkılıyor olabılır, hertestın hassasıyetı farklıdır.. Bunca zaman sabrettık 2 3 gun daha sabretmek zor mu bu kadar anlıyorum heyecanınızı ama 2 gun daha24 nisanda transfer yapmıştım
En güzeli ben de ıkızlerımde oyle yapmıstım, kopkoyu 2 cızgı olmustu, degerım 305tı hatta, saglıackla devam etsın ınsallahKızlar ben de once kan testi yaptırıp sonucu öğrenip sonra idrar testi yaptım böylesi de değişik bir insanım dün kan testim 427 çıkmıştı bu testleri de bugün yaptım
İlaçlarıma devame diyorum canım byarada bir kaç kişi sey yazmıs belirtiler kaybolduysa bebek yoktur kötü giden bişe vardır diye o yğzden panikledimBence vücudu bu kadar dinlemeyin ağrı ilaçlardan oluyor gersey normaldir insallah
Aynen öyle ben doktorun dediği tarihten önce asla test yapmadım ve dün 12. Gunumdu kan testiyle öğrendim. Bugün 13. Gün ve idrar testi yaptımDoktorların bır bıldıgı var kı bıze tarih verıyor, herkesın vucudu, herkesın embrıyosunun enerjısı aynı degıldır, kımının salınımı erken başlar, kımının daha gec ve yavas olur, bosuna uzmeyın kendınızı, belkı yaptıgınız testın markası bıle etkılıyor olabılır, hertestın hassasıyetı farklıdır.. Bunca zaman sabrettık 2 3 gun daha sabretmek zor mu bu kadar anlıyorum heyecanınızı ama 2 gun daha
Bu arada brnım transferım de 24 nısan, 3.gun embrıyosu, cuma gunu test gunu beklıcem
Eşimin doğum günü 2 mayıs oyüzden biraz acele ediyorum yoksa test tarihi 8 mayısKuzum benim de tek 5. Gün embriyosu . Yapsak mı ayyyyy heyecan bastı
Aminnnn darısı hayırlısıyla bütün kaderdaslarima olsun İnşallahEn güzeli ben de ıkızlerımde oyle yapmıstım, kopkoyu 2 cızgı olmustu, degerım 305tı hatta, saglıackla devam etsın ınsallah
Deger yuksek olunca, ıcınız de rahat deıl mıAynen öyle ben doktorun dediği tarihten önce asla test yapmadım ve dün 12. Gunumdu kan testiyle öğrendim. Bugün 13. Gün ve idrar testi yaptım
Sacmalamislar öyle iş mi olur benjm 0 belirti sadece bugün karnım agriyoİlaçlarıma devame diyorum canım byarada bir kaç kişi sey yazmıs belirtiler kaybolduysa bebek yoktur kötü giden bişe vardır diye o yğzden panikledim
12.haftada ogrenmıstım ben ıkızlerımde, bırı 12 de gosterdı, bırı de 13.haftada gostermıstı.. Ama cogu doktor garantı olsun dıye 16yı bekler.. Nıfty yaptırırsanız da kandan bellı olurKızlar sizce en erken cinsiyet kaçıncı haftada öğrenilir?