2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Evet yaptırmıştım kız olcakti hatta , ama ben de miyom vardı o da etken olmuş olabilr dendi , sonra miyom ameliyatı oldum 8 cm di ,
Çok geçmiş olsun miyomu önce görmemiş mi Dr bazıları engelleniyormuş ama genel olarak temizleyip yapılmasını öneriyorlar

Sağlıklı beslenmeye çalış , spor yap , hep hareket et , buzluguna yemek yap köy , temizlik yap vb

Vitamin takviyesi vermişti bana doktorum imom OMEGA , B12 plus d vitamini onları kullanmıştım , hala da kullaniyorum

Böyle düşğnce cok haklısınız nankör etmiş gibi oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun

Vitamin takviyesi vermişti bana doktorum imom OMEGA , B12 plus d vitamini onları kullanmıştım , hala da kullaniyorum
Hangi d vitamini kullanıyorsunuz? Ben de kendi kafama göre bi tane kullanıyorum öncekini onaylamıştı sadece farklı marka aldım aynı doz herhalde farketmez

Kesinlikle öyle, imtihan dünyası
Sabır ile geçebilenlerden olalım inşallah
Evet öyle bende çok yakınlarımdan duymaya başladım tüp deneyip olmayıp doğal hamile kalanları Rabbimin mucizeleri sonsuz gerçekten

Böyle düşğnce cok haklısınız nankör etmiş gibi oluyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun
Pozitif düşün sen hamilesin 2 gün sonra asil testin çıkacak ve bence fırlayacak avokado kabak çekirdeği ıspanak ceviz ev yoğurdu bunları tüket bi de yumurta benim de bi anda fırladı hep bunları tükettim o sırada.. bi etkisi oldu mu bilmiyorum ama en azından sağlıklı besleniyorum iyi hissediyorum

Canım güzel düsün güzel olsun bak benm tutmadı 5 rakaminı görsem bile bana umut olacakti senin değerin gayet iyi doktorunun dediği gün de testini tekrarla Allah ın izniyle güzel artmış olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…