2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım güzel düsün güzel olsun bak benm tutmadı 5 rakaminı görsem bile bana umut olacakti senin değerin gayet iyi doktorunun dediği gün de testini tekrarla Allah ın izniyle güzel artmış olacaktır
28 düşük bir rakam gibi geliyor canım

Melina,çok rahatladım şuan ya!Kesinlikle lokal isterim ben de.Yarın doktorla randevum var.Umarım her şey beklediğimden basit geçer.Pcoslu musun sende?Hangi şehir bu arada?Umarım hamilesindir

Benm doktorum 9.gün 0.100 ciktigi halde 12.güne yine umutla baktı degisebilir dedi.O yüzden hic kafana takma şükür et canm test günün de daha yükselmiş olur Rabbim gönlüne göre versin
Bende anlamıyorum bunu 9. Gun cıkmayan 12. Gün nasıl cıkıyo insan bucudu ne değişik

Hanimlar merhaba, ankara da olup elinde fazla prolutex olan var mi acaba bana 2 tane lazim ama adetli satilmiyor kutu ile satiliyormus yardimci olabilecek olan var mi ucret karsiligi ? Yada tek satan bi yer bilen var mi acaba

Yukarıda bır arkadas yazmış, gercekten yumurtası olmayan hastalar var, amelıyatla bıle sperm cıkarılamayan hastalar var, cok sukur dıyelım, hepımızın ımtıhanı başka, ama bızım ıcın de baharlar gelecek

Hanimlar merhaba, ankara da olup elinde fazla prolutex olan var mi acaba bana 2 tane lazim ama adetli satilmiyor kutu ile satiliyormus yardimci olabilecek olan var mi ucret karsiligi ? Yada tek satan bi yer bilen var mi acaba
Baskent hastanesının karsısında bıhter eczanesı var, orayı arar mısınız, onlar bı cok ılacı tek tek satıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…