- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
28 düşük bir rakam gibi geliyor canımCanım güzel düsün güzel olsun bak benm tutmadı 5 rakaminı görsem bile bana umut olacakti senin değerin gayet iyi doktorunun dediği gün de testini tekrarla Allah ın izniyle güzel artmış olacaktır
Geç tutunmuş olabilir canım, herkesin farklı ilerliyo, ilerlesinde gerisini düşünme şimdilik28 düşük bir rakam gibi geliyor canım
Benm doktorum 9.gün 0.100 ciktigi halde 12.güne yine umutla baktı degisebilir dedi.O yüzden hic kafana takma şükür et canm test günün de daha yükselmiş olur Rabbim gönlüne göre versin28 düşük bir rakam gibi geliyor canım
İzmir deyim benBende 4 mayısta yapmaya karar verdim kendimcenerde oldunuz tedaviyi
Bende anlamıyorum bunu 9. Gun cıkmayan 12. Gün nasıl cıkıyo insan bucudu ne değişikBenm doktorum 9.gün 0.100 ciktigi halde 12.güne yine umutla baktı degisebilir dedi.O yüzden hic kafana takma şükür et canm test günün de daha yükselmiş olur Rabbim gönlüne göre versin
VucuduBende anlamıyorum bunu 9. Gun cıkmayan 12. Gün nasıl cıkıyo insan bucudu ne değişik
7. Gün benim de 22 ydi.. Doktorun dediği test tarihi ne zaman senin6.gün 16 7. gün 22 8. Gün 28 cıktı değerim
Ben de de cikmadi zatenBende anlamıyorum bunu 9. Gun cıkmayan 12. Gün nasıl cıkıyo insan bucudu ne değişik
Cumartesi canım. Suan devam ediyormu gebeliğin7. Gün benim de 22 ydi.. Doktorun dediği test tarihi ne zaman senin
Cumartesi günü yapacagım tekrar öecbur en azından doktorda görsünBen de de cikmadi zatenama benim ki 0.100 dü ben artmayacağını biliyordum ama yine de doktorumu dinledim.Senin 28 en azından yükselir canım
Çok şükür devam ediyor. Bugün kalp atışını duyduk, bence cumartesi tekrar kan testi yaptır.. Benim değerlerim de öyleydi sonra yükseldiCumartesi canım. Suan devam ediyormu gebeliğin
Gercektenmi sen kaç ile öğrenmişti gebeliğiÇok şükür devam ediyor. Bugün kalp atışını duyduk, bence cumartesi tekrar kan testi yaptır.. Benim değerlerim de öyleydi sonra yükseldi
Test günüm 9.gündü.. Ben 7.günde 22 ile öğrendim.. 9. Gün 56 ydı değerim..Gercektenmi sen kaç ile öğrenmişti gebeliği
Benimde test günüm cumartesiTest günüm 9.gündü.. Ben 7.günde 22 ile öğrendim.. 9. Gün 56 ydı değerim..
Cumartesi tekrar test yap, muhtemelen 50+ bir değer çıkar.. 11. Gün tekrar yaparsın hemşire söyler zaten sanaBenimde test günüm cumartesi
Ben de 24 nısan, memnun oldumMerhaba bende 24 nisanda transfer oldum ilk denemem test günü gelsin diye bekliyorumm
Yukarıda bır arkadas yazmış, gercekten yumurtası olmayan hastalar var, amelıyatla bıle sperm cıkarılamayan hastalar var, cok sukur dıyelım, hepımızın ımtıhanı başka, ama bızım ıcın de baharlar gelecekKesinlikle öyle, imtihan dünyası
Sabır ile geçebilenlerden olalım inşallah
Evet öyle bende çok yakınlarımdan duymaya başladım tüp deneyip olmayıp doğal hamile kalanlarıRabbimin mucizeleri sonsuz gerçekten
Baskent hastanesının karsısında bıhter eczanesı var, orayı arar mısınız, onlar bı cok ılacı tek tek satıyorHanimlar merhaba, ankara da olup elinde fazla prolutex olan var mi acaba bana 2 tane lazim ama adetli satilmiyor kutu ile satiliyormus yardimci olabilecek olan var mi ucret karsiligi ? Yada tek satan bi yer bilen var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?