2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

İki günde bir iki katına çıkması gerekiyor değer normal ilerliyor 10. Gün 60 12. Gün 120 olmalı ortalama değer , rahat ol değerlerin için, erken ogrenmissin sadece

Erken oldugu içinmi düşük acaba anlamadım ki hiç bişe normalde bakuyorum buaradakilere 8 gun cok daha yuksek değerleri
Geç tutunmuş olabilir , bisurue etken var zaten en doğrusu 5. Gün embriyosu için 10. Gün3 gün için 12. Gün ki kan değeri

Geç tutunmuş olabilir , bisurue etken var zaten en doğrusu 5. Gün embriyosu için 10. Gün3 gün için 12. Gün ki kan değeri
Adet gecikmesinden sonramı değerde hızlı artıs oluyor doktorum ısrarla cumartesi yap diyor 10. Gun sanki ne fark edecekse

Boşuna kendini üzme sabret biraz, o kadar uğraştık sabrettik iki gün sonra yap
Doğru diyosun ama her yerim delik deşik oldu iğnelerden bende bir de kronik rahatsızlıklar var üstğne onları da ilaçları artık güvüm kalmadı

Çok geçmiş olsun , benim ilk gebeliğim de 11 . Haftada kalbi durmuştu bebeğimin çok zordu çok üzülmüştüm , doktorum sağlıksız bebek kendini atar demişti , sonradan olması daha kötü emin ol , çok zor günlerdi .

Geçmiş olsun genetik test yapılmış mıydı o zaman?

Evet Adet gecikince hizla artiyor o yüzden üzme kendini senin için erken test olmuş, herkesin farklı ilerliyo
Test günü bekleyen arkadaslara yazıyorum gününüzden önce sakın test yapmayın hem cebinize hem beyninize zarar

Normal benim de olmuştu tutunuyormus hayirli olsun

Doğru diyosun ama her yerim delik deşik oldu iğnelerden bende bir de kronik rahatsızlıklar var üstğne onları da ilaçları artık güvüm kalmad

Tedavi merkezinde ne kadinlarla tanıştım 15 yıldır ugrasan.. yılda 3-4 kez sadece yumurta olussunda alınsın diye durmadanilaclar iğneler kullanan… evet bizim içinde zor tabi 2-3 kez deneyenler özellikle ama 15 kere deneyip hüsrana maddi manevi uğrayanda çok, sen hamilesin canım seve seve yap herseyini

Merhaba bende transfer bekliyorum 2.adette gelin dediler 1.si oldu 2.si bir türlü gelmiyor 5 gün gecikti sizde de oldu mu böyle bir şey birde bu bekleme sürecinde neler yaptınız inşallah emeklerimizin karşılığını alırız heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…