İki günde bir iki katına çıkması gerekiyor değer normal ilerliyor 10. Gün 60 12. Gün 120 olmalı ortalama değer , rahat ol değerlerin için, erken ogrenmissin sadece
Geç tutunmuş olabilir , bisurue etken var zaten en doğrusu 5. Gün embriyosu için 10. Gün3 gün için 12. Gün ki kan değeriErken oldugu içinmi düşük acaba anlamadım ki hiç bişe normalde bakuyorum buaradakilere 8 gun cok daha yuksek değerleri
Boşuna kendini üzme sabret biraz, o kadar uğraştık sabrettik iki gün sonra yap9. Gunde 50 iyi bir değer bana göre benim 8. Gun 28 yok gibi bişe
Adet gecikmesinden sonramı değerde hızlı artıs oluyor doktorum ısrarla cumartesi yap diyor 10. Gun sanki ne fark edecekseGeç tutunmuş olabilir , bisurue etken var zaten en doğrusu 5. Gün embriyosu için 10. Gün3 gün için 12. Gün ki kan değeri
Kaçıncı gün embriyosuydu erken ogrenmissinMerhaba ben de 7. Gün yaptırmıştım 64 çıkmıştı, 11. Gün 780 çıktıerken değerler çok önemli değil diye anladım, artarak gitmesi önemli hayırlı olsun bir de
Doğru diyosun ama her yerim delik deşik oldu iğnelerden bende bir de kronik rahatsızlıklar var üstğne onları da ilaçları artık güvüm kalmadıBoşuna kendini üzme sabret biraz, o kadar uğraştık sabrettik iki gün sonra yap
İki katına çıkarak ilerliyor , o yüzden ne kadar bölünürse o kadar sağlıklı ilerliyor demekAdet gecikmesinden sonramı değerde hızlı artıs oluyor doktorum ısrarla cumartesi yap diyor 10. Gun sanki ne fark edecekse
Benim ki iki katına yakın ama azİki katına çıkarak ilerliyor , o yüzden ne kadar bölünürse o kadar sağlıklı ilerliyor demek
Hepimiz aynı durumdayız heryerim mosmorDoğru diyosun ama her yerim delik deşik oldu iğnelerden bende bir de kronik rahatsızlıklar var üstğne onları da ilaçları artık güvüm kalmadı
Allah güç versin hepimize insallahHepimiz aynı durumdayız heryerim mosmorsabret arkadaşım biraz daha
Senin normal bence hiç uzulmeBenim ki iki katına yakın ama az
Çok geçmiş olsun , benim ilk gebeliğim de 11 . Haftada kalbi durmuştu bebeğimin çok zordu çok üzülmüştüm , doktorum sağlıksız bebek kendini atar demişti , sonradan olması daha kötü emin ol , çok zor günlerdi .merhaba arkadaşlar 7 nisanda transfer olmuştum sonucum pozitif çıktı fakat mutluluğum çok sürmedi bir hafta sonra kanamam başladı kimyasal gebelikmiş düşük yaptım böyle bir durumla karşılaşan varmı ?
Evet Adet gecikince hizla artiyor o yüzden üzme kendini senin için erken test olmuş, herkesin farklı ilerliyoAdet gecikmesinden sonramı değerde hızlı artıs oluyor doktorum ısrarla cumartesi yap diyor 10. Gun sanki ne fark edecekse
Geçmiş olsunÇok geçmiş olsun , benim ilk gebeliğim de 11 . Haftada kalbi durmuştu bebeğimin çok zordu çok üzülmüştüm , doktorum sağlıksız bebek kendini atar demişti , sonradan olması daha kötü emin ol , çok zor günlerdi .
Test günü bekleyen arkadaslara yazıyorum gününüzden önce sakın test yapmayın hem cebinize hem beyninize zararEvet Adet gecikince hizla artiyor o yüzden üzme kendini senin için erken test olmuş, herkesin farklı ilerliyo
Ya kızlar benim kasigimin sağ tarafında hafif bı sızlama var böyle bı şişkinlik gibi sanki ara ara hissediyorum, bebek mi yerlesiyordur acaba bugün 4. Günü transferden sonra , of çok zor ya hep aklımda Allah'ım yardım etsin hepimize
Benim 9. Gün 50 11. Gün 109 çıkmış canim baktım şimdi doktorum normal demiştiSenin normal bence hiç uzulme
İnşallah canim ya, Allah'ım nasip etsin hepimize , kader arkadaslari olduk birbirimizinNormal benim de olmuştu tutunuyormushayirli olsun
Evet yaptırmıştım kız olcakti hatta , ama ben de miyom vardı o da etken olmuş olabilr dendi , sonra miyom ameliyatı oldum 8 cm di ,Geçmiş olsungenetik test yapılmış mıydı o zaman?
Doğru diyosun ama her yerim delik deşik oldu iğnelerden bende bir de kronik rahatsızlıklar var üstğne onları da ilaçları artık güvüm kalmad
Merhaba bende transfer bekliyorum 2.adette gelin dediler 1.si oldu 2.si bir türlü gelmiyor 5 gün gecikti sizde de oldu mu böyle bir şey birde bu bekleme sürecinde neler yaptınız inşallah emeklerimizin karşılığını alırız heyecanlıyımMerhaba hayırlı olsunevet çok ilaç kullanacaksınız simdi yumurta için sonrasında rahim hazırlığı için, bağışıklık için, kan dolaşımı için (belki) ve bu ilaçlar genel olarak 12. Haftanın sonuna kadar ya da biraz daha uzun süre olabiliyor… bu arada benime doktorum 2 ay bekletti rahim dinlendirme yaptırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?