2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Rabbim herkesin yardımcısı olsun ,
Daha fazla kimseyi bekletmesin .
Her halime her zaman şükür ediyorum,
Çünkü burası imtihan dünyası..
Baharı bekliyoruz

Merhaba bende 24 nisan neler yapıyorsunuz kızlar nasıl geçiyor günleriniz
Yatarak gecırıyorum, bugun hastaneye kontrole gıttım 45 dk ayakta kaldım, yavas yavas gunluk hayata donmeye calısıyırum, yemek yaptım bulasıkları makıneye doldurdum, öyle

Yatarak gecırıyorum, bugun hastaneye kontrole gıttım 45 dk ayakta kaldım, yavas yavas gunluk hayata donmeye calısıyırum, yemek yaptım bulasıkları makıneye doldurdum, öyle
Belirtilerin var mı canım her hangi bir değişiklik

Belirtilerin var mı canım her hangi bir değişiklik
Benım oncekı gece sancım oldu, uykumdan uynadım hatta, sabah hemsireyı de aradım, cok hareketsız kalma, ufak yuruyusler yap dedı, bagırsak hareketlerın yavaslamıstır falan saydı bırsuru, bıraz azaldı sancı ama devam edıyo, sanırım progesteron yukselıyor o yuzden oluyor..

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kanda çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.

Eklentiler

• 20230427_161937.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 43
Bence ikisinde tutmuş, hayırlı olsun canım idrarda pozitif çıkıp kanda çıkmaması imkansız gibi bişi

Canım hayırlı olsun çok net çıkmış. İdrarda bu kadar net çıktıysa kanda kesin çıkar

Benim de aynıydı :) tutmuş :) bu testlerde tek çizgi hatalı olabilir ama çift çizginin hatası yok

Bende ordayıö 6. Gün embriyosu 24 nisanda transfer oldum banada dua edin

Merhaba normal hayatıma devam ediyorum. Karnımda şişkinlik ve bel ağrım var onun dışında bir belirtim yok sizin?
Benimde karnımda şişkinlik var. Ara ara inceden bir kramp giriyor karnıma bide halsizlik işte canım sen kaç tane transfer oldun ben 2 tane aldım ilk kez transfer oldu inşallah tutar hepimizin bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…