• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım güzel düsün güzel olsun bak benm tutmadı 5 rakaminı görsem bile bana umut olacakti senin değerin gayet iyi doktorunun dediği gün de testini tekrarla Allah ın izniyle güzel artmış olacaktır 🤲💕
28 düşük bir rakam gibi geliyor canım

Melina,çok rahatladım şuan ya!Kesinlikle lokal isterim ben de.Yarın doktorla randevum var.Umarım her şey beklediğimden basit geçer.Pcoslu musun sende?Hangi şehir bu arada?Umarım hamilesindir🫶🏽

Benm doktorum 9.gün 0.100 ciktigi halde 12.güne yine umutla baktı degisebilir dedi.O yüzden hic kafana takma şükür et canm test günün de daha yükselmiş olur Rabbim gönlüne göre versin 🥰
Bende anlamıyorum bunu 9. Gun cıkmayan 12. Gün nasıl cıkıyo insan bucudu ne değişik

Hanimlar merhaba, ankara da olup elinde fazla prolutex olan var mi acaba bana 2 tane lazim ama adetli satilmiyor kutu ile satiliyormus yardimci olabilecek olan var mi ucret karsiligi ? Yada tek satan bi yer bilen var mi acaba

Kesinlikle öyle, imtihan dünyası 🌸
Sabır ile geçebilenlerden olalım inşallah 🤲💜
Evet öyle bende çok yakınlarımdan duymaya başladım tüp deneyip olmayıp doğal hamile kalanları 🤲💜 Rabbimin mucizeleri sonsuz gerçekten 🌿
Yukarıda bır arkadas yazmış, gercekten yumurtası olmayan hastalar var, amelıyatla bıle sperm cıkarılamayan hastalar var, cok sukur dıyelım, hepımızın ımtıhanı başka, ama bızım ıcın de baharlar gelecek 🌿💐💞

Hanimlar merhaba, ankara da olup elinde fazla prolutex olan var mi acaba bana 2 tane lazim ama adetli satilmiyor kutu ile satiliyormus yardimci olabilecek olan var mi ucret karsiligi ? Yada tek satan bi yer bilen var mi acaba
Baskent hastanesının karsısında bıhter eczanesı var, orayı arar mısınız, onlar bı cok ılacı tek tek satıyor

Back