- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Evet canjm dün oldum insallahSenin de dun mu oldu transfer canim? Hayirlisi olsun umarim guzel haberlerimizi veririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canjm dün oldum insallahSenin de dun mu oldu transfer canim? Hayirlisi olsun umarim guzel haberlerimizi veririz
Çok şükür 72 olmuş değerim iki katına çıkmış kızlarGüzel haberlerle canimm
Ay çok sukurrrrrÇok şükür 72 olmuş değerim iki katına çıkmış kızlar
Ben ıslak mendille sildim sonra da zaten 2. Günden sonra duş aldımPeki duş almaya yada en azından belden aşağısını yıkamaya gerek oluyor mu bez çıkardıktan sonra
Evet çok sevindim salı tekrar gidip kan verecem inşallah iyice yükselirAy çok sukurrrrr
İnşallah canimmmEvet çok sevindim salı tekrar gidip kan verecem inşallah iyice yükselir
Canım ben 337 ile öğrendim 11. Gün bir daha istemedi. Zaten kesenin görüneceği betaya ulaşmışki kese görünmüşMerhaba çünkü kese belli bir betadan sonra görülüyor sanırım bende de kese gördükten sonra beta istemedi
Bence hiç alakası yok 2 saat yatmak falan. Ben işlemi oldum 5 dk sonra kaldırdılar ve wc gidebilirsin dediler bende öyle yaptım ve şuan pozitif şükür zaten bebeği idrar yolunun olduğu yere değil rahime koyuyorlar. Yani biraz psikolojik olabilir gibi geliyorAmin canım çok saol 2 saat kalkmak yasakmis hemşire öyle demişti bez kullancam artik
Bence normal canım endişe etme. Benim 166 çıkmıştı iki gün sonra 522 olduKızlar merhaba, benim bugün asil test günümdü ama ben cumarteside test yapmıştım o gün 65 çıkmıştı bugün ise 780 civarı… sevinmeli miyim yoksa bir şey ters mi gidiyor çok hızlı katlamış sanki ?
Endişelendim ister istemez.. hemşiremden de mesaj bekliyorum çıksa bi dert bu hcg, çıkmasa bi dert teşekkür ederim canımBence normal canım endişe etme. Benim 166 çıkmıştı iki gün sonra 522 oldu
Ters birsey olduğunu düşünmüyorum canjmm çift transfer miydiKızlar merhaba, benim bugün asil test günümdü ama ben cumarteside test yapmıştım o gün 65 çıkmıştı bugün ise 780 civarı… sevinmeli miyim yoksa bir şey ters mi gidiyor çok hızlı katlamış sanki ?
Hayırlısı cnm inş ikiside tutarTupte 2 şer şeklinde dindurmuslar hoca cozdurmusken ikisini de transfer edelim dedi
Artmış olmasında bir sıkıntı yok güzel artmış. Çift transfer miydi? İkiz olabilir benceKızlar merhaba, benim bugün asil test günümdü ama ben cumarteside test yapmıştım o gün 65 çıkmıştı bugün ise 780 civarı… sevinmeli miyim yoksa bir şey ters mi gidiyor çok hızlı katlamış sanki ?
Hayır canım tek amaTers birsey olduğunu düşünmüyorum canjmm çift transfer miydi
Tek transferdi canım, hemşirede bölünmüş olabilir dedi ama keseyle belli olur dedi, tekde olabilir dedi tabi kiArtmış olmasında bir sıkıntı yok güzel artmış. Çift transfer miydi? İkiz olabilir bence
Evet bölünebiliyormuş bende duymuştum. Hayırlısı olsun çok güzelTek transferdi canım, hemşirede bölünmüş olabilir dedi ama keseyle belli olur dedi, tekde olabilir dedi tabi ki