• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba çünkü kese belli bir betadan sonra görülüyor sanırım bende de kese gördükten sonra beta istemedi
Canım ben 337 ile öğrendim 11. Gün bir daha istemedi. Zaten kesenin görüneceği betaya ulaşmışki kese görünmüş

Amin canım çok saol 2 saat kalkmak yasakmis hemşire öyle demişti bez kullancam artik
Bence hiç alakası yok 2 saat yatmak falan. Ben işlemi oldum 5 dk sonra kaldırdılar ve wc gidebilirsin dediler bende öyle yaptım ve şuan pozitif şükür 🤲🏻 zaten bebeği idrar yolunun olduğu yere değil rahime koyuyorlar. Yani biraz psikolojik olabilir gibi geliyor

Kızlar merhaba, benim bugün asil test günümdü ama ben cumarteside test yapmıştım o gün 65 çıkmıştı bugün ise 780 civarı… sevinmeli miyim yoksa bir şey ters mi gidiyor çok hızlı katlamış sanki ?

Kızlar merhaba, benim bugün asil test günümdü ama ben cumarteside test yapmıştım o gün 65 çıkmıştı bugün ise 780 civarı… sevinmeli miyim yoksa bir şey ters mi gidiyor çok hızlı katlamış sanki ?
Bence normal canım endişe etme. Benim 166 çıkmıştı iki gün sonra 522 oldu

Ters birsey olduğunu düşünmüyorum canjmm çift transfer miydi

Artmış olmasında bir sıkıntı yok güzel artmış. Çift transfer miydi? İkiz olabilir bence

Endişelendim ister istemez.. hemşiremden de mesaj bekliyorum 🥹 çıksa bi dert bu hcg, çıkmasa bi dert 🙏🏽🌹 teşekkür ederim canım 🙏🏽
rica ederim kuzum 🌹

Back