• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bebislerimi aldim geldim eve🥰Tarif edilemez bir duygu elim sürekli istemsiz karnıma gidiyor. Transferde hiçbir zorluk yok sadece idrar meselesi beni zorladı ama inat ettim ciktiktan 1 saat daha sıktım o idrari😅 resimleri de elimde bebeklerjmin
Hadi hayırlı olsun İnşaAllah kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin İnşaAllah 🤲🏻🥰

Kızlar bebislerimi aldim geldim eve🥰Tarif edilemez bir duygu elim sürekli istemsiz karnıma gidiyor. Transferde hiçbir zorluk yok sadece idrar meselesi beni zorladı ama inat ettim ciktiktan 1 saat daha sıktım o idrari😅 resimleri de elimde bebeklerjmin
Canim hayırlı olsun 🙏🏽😍🧿 sağlıcakla büyüsünler 🙏🏽🧿 doktor sana ne tavsiyelerde bulundu?

3. Gün dinlen sonra normal hayatına donebilirsin dedi. Kabız olmamaya çalış yeme içme serbest dedi sadece 😅
Ok bana da öyle dedi 2 gün demişti bir de çay kahve içmeyin demişti ekstra olarak 😊😊 normal hayata dönün diyolar ama normal hayat nasıl olmalı acaba 🤣🤣🤣 insan korkuyo yani 😅

Ok bana da öyle dedi 2 gün demişti bir de çay kahve içmeyin demişti ekstra olarak 😊😊 normal hayata dönün diyolar ama normal hayat nasıl olmalı acaba 🤣🤣🤣 insan korkuyo yani 😅
Kaynanamin yanindayin 3 4 gün burda kalıp evime giderim yemek yaparım sadece tamam 😅doktorum calisan kadinlarin yüzde oraninin daha yüksek olduğunu söyledi yatmak çok da iyi değil asljnda

Kaynanamin yanindayin 3 4 gün burda kalıp evime giderim yemek yaparım sadece tamam 😅doktorum calisan kadinlarin yüzde oraninin daha yüksek olduğunu söyledi yatmak çok da iyi değil asljnda
Harika kayınvaliden yardımcı olacaksa güzelce tadını çıkar bence 😅🙏🏽 evet yabancı doktorlar yatırmıyor bile çoğu 😅

Kızlar siz ev işi yapıyor musunuz? Mesela bulaşık makinesini doldurup boşaltmak gibi. Ben yapıyorum o yüzden sordum.
Ben yapıyorum ama kendimi yormadan. Yorulunca ağrım olduğunu hissedince uzanıyorum sonra yine devam :) yemek zaten fix. Transferden beri hep yaptım yemek. Ama süpürge yeni yeni yapıyorum mesela o da dik süpürge gücümü çok vermeden. Çamaşır asıyorum katılıyorum. Bitek banyo-wc temizlemiuorum olduğu kadar eşim hallediyor kimyasal solumak istemiyorum

Kuzum hayırlısıyla insallah sımsıkı tutunurlar sana

Kızlar merak ettiğim için soruyorum ikiye katladığı halde neden tekrar kan veriliyor ? Ben iki kere verdim 2 katıydı sonra da kese gördüm daha istemedi benden doktor

Benim de yarın transfer. Sizinle demek ki aynı süreç olacak. Sağlıkla tutunsunlar inşallah 😍 o idrara sıkışık kalma hali korkutuyor beni. Ya tutamazsam diyorum :((

Benim de yarın transfer. Sizinle demek ki aynı süreç olacak. Sağlıkla tutunsunlar inşallah 😍 o idrara sıkışık kalma hali korkutuyor beni. Ya tutamazsam diyorum :KK43:(
Allahim kolaylık versin kuzum. Tutuyosun bir şekilde zaten çok sıkışık olmana gerek yok doktor çok rahat yaptığını soylemisti yeterliydi yani idrar sadece karından bastiriyorlar ultrason için o azıcık zorladi

Kızlar merak ettiğim için soruyorum ikiye katladığı halde neden tekrar kan veriliyor ? Ben iki kere verdim 2 katıydı sonra da kese gördüm daha istemedi benden doktor
Merhaba çünkü kese belli bir betadan sonra görülüyor sanırım bende de kese gördükten sonra beta istemedi

Back