- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 884
- 73
- 33
Nasıl çift transfer cnm sen mi seçtin çift embriyo?Aynen biz sok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl çift transfer cnm sen mi seçtin çift embriyo?Aynen biz sok
Tupte 2 şer şeklinde dindurmuslar hoca cozdurmusken ikisini de transfer edelim dediNasıl çift transfer cnm sen mi seçtin çift embriyo?
Bana yatakta bez bağladılar hemen değiştirdiler bi kaç kere yaptılar bu işlemi 2 saat hiç kalkmadan yatmam gerekiyordu sonra kaldırdılar sizde bez isteyebilirsiniz hemşiredenKızlar merhaba, bugün 1 de transferim var 5.gun çift embriyo transferi olacak. Diğer iki tedavimde transferden sonra hemen kaldirmislardi wc için. Bu kez kalkmak istemiyorum. Sonta taktırmayi düşünüyorum ama ağrı sancı olur mu diye korkuyorum. Taktıran varmı aranızda?
Bana da bez tuttular iki kere hem deBana yatakta bez bağladılar hemen değiştirdiler bi kaç kere yaptılar bu işlemi 2 saat hiç kalkmadan yatmam gerekiyordu sonra kaldırdılar sizde bez isteyebilirsiniz hemşireden
Evet ben çok kötü olmuştum 2 saat sonra fırladım hemenBana da bez tuttular iki kere hem de
Güzel haberlerle canimmkızlar bugün 2. Test günüm dua Edin değer yükselmiş olsun
Merhaba canım bana ilk transferimde takılmıştı aşırı rahatsız etti beni sürekli idrar yapıyormuşum gibi bir histi. 2. Transferimde sonda korkusu sarmıştı beni taktırmadım sürgü verdiler. 3. Transferimde de sürgü verdiler ben transferimden sonra idrarımı tutiyim mi yoksa hemen yapiyim mi dedim hemşire yap çok tutarsan gelmez bu sefer sonda takmamız gerekir dedi sondayı duyunca sürgüye yaptım evet sürgüde çok hoş değil ama sondadan iyidir şükür bu sefer pozitifi aldım. Bence sürgü en konforlusu sonda beni çok rahatsız etti çıktıktan sonra bile sürekli tuvalete gittim idrar yaparken yarım gün boyunca hep yaktı ve sürekli tuvaletim geldi.Kızlar merhaba, bugün 1 de transferim var 5.gun çift embriyo transferi olacak. Diğer iki tedavimde transferden sonra hemen kaldirmislardi wc için. Bu kez kalkmak istemiyorum. Sonta taktırmayi düşünüyorum ama ağrı sancı olur mu diye korkuyorum. Taktıran varmı aranızda?
Peki duş almaya yada en azından belden aşağısını yıkamaya gerek oluyor mu bez çıkardıktan sonraBana yatakta bez bağladılar hemen değiştirdiler bi kaç kere yaptılar bu işlemi 2 saat hiç kalkmadan yatmam gerekiyordu sonra kaldırdılar sizde bez isteyebilirsiniz hemşireden
Vazgeçtim sontadan canim bez yada sonta hangisini istersen yaparız demişlerdi en iyisi bez o zamanMerhaba canım bana ilk transferimde takılmıştı aşırı rahatsız etti beni sürekli idrar yapıyormuşum gibi bir histi. 2. Transferimde sonda korkusu sarmıştı beni taktırmadım sürgü verdiler. 3. Transferimde de sürgü verdiler ben transferimden sonra idrarımı tutiyim mi yoksa hemen yapiyim mi dedim hemşire yap çok tutarsan gelmez bu sefer sonda takmamız gerekir dedi sondayı duyunca sürgüye yaptım evet sürgüde çok hoş değil ama sondadan iyidir şükür bu sefer pozitifi aldım. Bence sürgü en konforlusu sonda beni çok rahatsız etti çıktıktan sonra bile sürekli tuvalete gittim idrar yaparken yarım gün boyunca hep yaktı ve sürekli tuvaletim geldi.
Eve gidince bacaklarınızı yikayabilirsiniz diyolar alt bölgeye su degmiicek şekilde..Peki duş almaya yada en azından belden aşağısını yıkamaya gerek oluyor mu bez çıkardıktan sonra
Duş transferden sonraki gün diye söylenmişti bana ben 3 gün duş almadım normalde duramam ama bebek için sabrediyorsun birkaç gün banyo yapmamaktan bir şey olmaz kendi içimi rahatlattımPeki duş almaya yada en azından belden aşağısını yıkamaya gerek oluyor mu bez çıkardıktan sonra
Hayırlısı olsun canım hakkında Hemen kalkma canım en azından 1 saat yat, sonda taktırma bence zararlı olabilir, bende çok sıkıştım dayanamayınca sürgü sürdürdümKızlar merhaba, bugün 1 de transferim var 5.gun çift embriyo transferi olacak. Diğer iki tedavimde transferden sonra hemen kaldirmislardi wc için. Bu kez kalkmak istemiyorum. Sonta taktırmayi düşünüyorum ama ağrı sancı olur mu diye korkuyorum. Taktıran varmı aranızda?
Hadi alın gelin bebislerjniziBugun transferim var kizlar
Senin de dun mu oldu transfer canim? Hayirlisi olsun umarim guzel haberlerimizi veririzHadi alın gelin bebislerjnizi
Bana da 3 gün diye söylendi canım mecbur sabredecezDuş transferden sonraki gün diye söylenmişti bana ben 3 gün duş almadım normalde duramam ama bebek için sabrediyorsun birkaç gün banyo yapmamaktan bir şey olmaz kendi içimi rahatlattım
Amin canım çok saol 2 saat kalkmak yasakmis hemşire öyle demişti bez kullancam artikHayırlısı olsun canım hakkında Hemen kalkma canım en azından 1 saat yat, sonda taktırma bence zararlı olabilir, bende çok sıkıştım dayanamayınca sürgü sürdürdüm