İnsallah öyledir canım sağol hepimize hayırlı olsun hihihiEvet bölünebiliyormuş bende duymuştum. Hayırlısı olsun çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah öyledir canım sağol hepimize hayırlı olsun hihihiEvet bölünebiliyormuş bende duymuştum. Hayırlısı olsun çok güzel
hayırlı olsun canım test günün ne zamanKızlar selam bugün transfer oldum eve gidiyorum çok kolay geçti ini hepimiz için hayırlı sonuçlar olur
Yaa ahahah hadi hayırlısı kuzumHayır canım tek ama
Şimdi hemşire bölünmüş olabilir dedi o keseyle gözükür dedi değer normal dedi endişelenmeyin insallah değerim normaldir
8 mayıs dedi ama o kadar beklermiyim bilmiyorumhayırlı olsun canım test günün ne zaman
Hiç canını sıkma cnm hep olumlu düşün ki hayrımıza olsun herşeyBende biraz önce transfer oldum tuhaf hissediyorum çok farklı bir duyguymuş Allah’ım isteyen herkese tattırsınHayır canım tek ama
Şimdi hemşire bölünmüş olabilir dedi o keseyle gözükür dedi değer normal dedi endişelenmeyin insallah değerim normaldir
6 mayıs benimde sjmdiden gebelik testlerjni stokladim8 mayıs dedi ama o kadar beklermiyim bilmiyorum
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına al insallahMerhabalar Nisan ayında transfer olacağım günden beri burayı takip edip okuyorum 12 nisanda gerçekleşti transferimiz ve beta hcg pazartesi 204 dü tekrar kontrolüm haftaya bu süreçte kimlerle aynı durumdayım merak ediyorum herkese selam yeniden
Tuzlu birseylee ye kuzumAy kızlat bugün çok midem bulanıyor çok şaşırtıcı bugün olmaya başladı bir anda
Çok teşekkür ederim hepimiz alalım inşallahHayırlı olsun canım saglikla kucağına al insallah
Benim de 12 Nisan’da oldu transferimMerhabalar Nisan ayında transfer olacağım günden beri burayı takip edip okuyorum 12 nisanda gerçekleşti transferimiz ve beta hcg pazartesi 204 dü tekrar kontrolüm haftaya bu süreçte kimlerle aynı durumdayım merak ediyorum herkese selam yeniden
Yaa sizin beta kaç çıktı ben bir hafta gitmeyeceğim şimdi çok değil mi ya değerime baktırmam gerekmiyor muydu ara kontrol gibiBenim de 12 Nisan’da oldu transferim
Eşimle iki embriyo koymasinlar diye anlaştık amaaa Allah’ın işi belli de olmazYaa ahahah hadi hayırlısı kuzum
Canım ben 6. Gün kan verdim. 166 çıktı. 8. Gün tekrar verdim 522 çıktı. Dün keseyi gördük hamd olsun 5+2 ile uyumlu dedi doktorum. Hayırlı olsun bu arada tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahYaa sizin beta kaç çıktı ben bir hafta gitmeyeceğim şimdi çok değil mi ya değerime baktırmam gerekmiyor muydu ara kontrol gibi
Ayy süper darısı başıma Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tebrik ederim sizi de :) inşallah herşeyimiz kolaylıkla geçer bundan sonrası için Hangi ilaçlar ile yolda devam ediyorsunuz?Canım ben 6. Gün kan verdim. 166 çıktı. 8. Gün tekrar verdim 522 çıktı. Dün keseyi gördük hamd olsun 5+2 ile uyumlu dedi doktorum. Hayırlı olsun bu arada tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
En önemlisi hepimiz için olumlu dusunmekHiç canını sıkma cnm hep olumlu düşün ki hayrımıza olsun herşeyBende biraz önce transfer oldum tuhaf hissediyorum çok farklı bir duyguymuş Allah’ım isteyen herkese tattırsın
Salatalık yiyeceğim canım tuzluTuzlu birseylee ye kuzum
Değer arttıkça başlıyo galibaAy kızlat bugün çok midem bulanıyor çok şaşırtıcı bugün olmaya başladı bir anda
Allah hayırla kolay geçirmenizi nasip etsin biz de o zamana gelelim inşallah çok sabırsızlıkla bekliyorumBugun transferim var kizlar