• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hayır canım tek ama
Şimdi hemşire bölünmüş olabilir dedi o keseyle gözükür dedi değer normal dedi endişelenmeyin 😅 insallah değerim normaldir 🙏🏽🌹
Hiç canını sıkma cnm hep olumlu düşün ki hayrımıza olsun herşey🥰🙏Bende biraz önce transfer oldum tuhaf hissediyorum çok farklı bir duyguymuş Allah’ım isteyen herkese tattırsın🥰🙏

Merhabalar Nisan ayında transfer olacağım günden beri burayı takip edip okuyorum 12 nisanda gerçekleşti transferimiz ve beta hcg pazartesi 204 dü tekrar kontrolüm haftaya bu süreçte kimlerle aynı durumdayım merak ediyorum herkese selam yeniden 😇

Merhabalar Nisan ayında transfer olacağım günden beri burayı takip edip okuyorum 12 nisanda gerçekleşti transferimiz ve beta hcg pazartesi 204 dü tekrar kontrolüm haftaya bu süreçte kimlerle aynı durumdayım merak ediyorum herkese selam yeniden 😇
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına al insallah

Benim de 12 Nisan’da oldu transferim 🥰

Yaa 🥰 sizin beta kaç çıktı ben bir hafta gitmeyeceğim şimdi çok değil mi ya değerime baktırmam gerekmiyor muydu ara kontrol gibi 🙄
Canım ben 6. Gün kan verdim. 166 çıktı. 8. Gün tekrar verdim 522 çıktı. Dün keseyi gördük hamd olsun 5+2 ile uyumlu dedi doktorum. Hayırlı olsun bu arada tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah 🥰

Canım ben 6. Gün kan verdim. 166 çıktı. 8. Gün tekrar verdim 522 çıktı. Dün keseyi gördük hamd olsun 5+2 ile uyumlu dedi doktorum. Hayırlı olsun bu arada tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah 🥰
Ayy süper darısı başıma 🥰 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tebrik ederim sizi de :) inşallah herşeyimiz kolaylıkla geçer bundan sonrası için 🙏🏻Hangi ilaçlar ile yolda devam ediyorsunuz?

Back