Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım, ah şu kalp atışını bi duydaydım bir an önce cumartesi gelsin istiyorumDeğer arttıkça başlıyo galiba
Nasipte varsa kaçışı yok1Eşimle iki embriyo koymasinlar diye anlaştık amaaa Allah’ın işi belli de olmaz
İlacı var bunun bir doktorunu ara sor istersen canım arkadaşım 9 ay onunla ayakta durduSalatalık yiyeceğim canım tuzlu
Ben de bugün çok yorgun hissediyorum sürekli uykum var ve yemek istemiyorum başladı belirtiler herkes 6. Haftaya doğru başlıyor demişti meğer doğruymuşAy kızlat bugün çok midem bulanıyor çok şaşırtıcı bugün olmaya başladı bir anda
Normalde çok hafif oluyordu. Yani çok yiyince falan. Şimdi otururken oluyorİlacı var bunun bir doktorunu ara sor istersen canım arkadaşım 9 ay onunla ayakta durdu
Tuzlu çubuk kraker ye birde beyaz leblebi dedi asistanım tuzlu salatalık bu şekilde mideni başvurmaya çalışNormalde çok hafif oluyordu. Yani çok yiyince falan. Şimdi otururken oluyor
Her güzelliğin bir zorluğu varNormalde çok hafif oluyordu. Yani çok yiyince falan. Şimdi otururken oluyor
Evet önemli değil ya istediğim kadar kusayımHer güzelliğin bir zorluğu var
Ayyy ne güzel ya az kalmışOlabilir canım, ah şu kalp atışını bi duydaydım bir an önce cumartesi gelsin istiyorum
Âmin canım İnşaAllah. Teşekkür ederimAyy süper darısı başıma Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Tebrik ederim sizi de :) inşallah herşeyimiz kolaylıkla geçer bundan sonrası için Hangi ilaçlar ile yolda devam ediyorsunuz?
Ozman beraber yaparız cnm senin ilk mi?6 mayıs benimde sjmdiden gebelik testlerjni stokladim
Benim transfer sonrası 11. Gün ve her iki taraftara ara ara ağrı oluyorKızlar kasıkda ağrı veya böyle arada gelen regl ağrısı gibi ağrılarınız oluyor mu bugün transfer sonrası 15.günüm
Evet canım bir olumsuz asilamam var tüp bebek ilkOzman beraber yaparız cnm senin ilk mi?
Cok tesekkur ederim, insallah dileklerimiz dualarimiz kabul olurAllah hayırla kolay geçirmenizi nasip etsin biz de o zamana gelelim inşallah çok sabırsızlıkla bekliyorum
Benim 5. Gün 10 gün sonraya verdilerYalniz 13 gun sonrasina gebelik testi istediler ya 5.gun embriyosu icin cok gec degil mi
Ben de 11.gun filan bakarim yaBenim 5. Gün 10 gün sonraya verdiler
Benimde öyle demişlerdi canım. 12 gün sonra ama ben 11. Gün vermiştim kanıYalniz 13 gun sonrasina gebelik testi istediler ya 5.gun embriyosu icin cok gec degil mi