• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandi :( insallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem ama 😂😂
Ben çok sıkışık hissetmiyordum kendimi. Hemşire gelip bı cihazla baktı ve gayet sıkışıksin dedi. Endişe etmeyin çok çok aşırı sıkışık olmaya gerek yok

Benimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandi :KK43: insallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem ama 😂😂
Aynen canım benide düşündüren kısmı idrara sıkışık olma kısmı, aslında rahat olmak lazım, bi şekil olacak. Ben daha önce 2 defa aşılama yaptırdım biri tuttu ama 2aylıkken kalbi durdu😔 tüp bebekte ilk denememiz inşallah güzel sonuç alırız🙏🏻

Transferin ne zamansa biraz erken alıyolar ya seni, orada olduğun zaman transfere 30-40 dk kala su içmeye başla ve yavaş yavaş iç, bi anda içme… çok rahat geciyo öyle, ben öyle yaptım 500-600 ml anca içtim 🙏🏽
Bende öyle yapmayı düşünüyorum, 1 saat öncesinde burda olun dediler, oraya gittiğimde girerim wcye, sonrasında 1 saat boyunca Yavaş yavaş içerim su, yeterli olur herhalde

Ya ben biraz tartistim orayla cunku bana ogleden sonra transfer oluyor dediler ve ben yarin calisiyorum o sebeple arkadaslarim izin aldi ben tekim beni ariolar sabah 8.30 da gelin die dedim siz sakamisiniz beni strese sokuyosunuz ben size sormadim mi siz ogleden sonra demediniz mi ? Yok arifeymis yarim gunmus bla bla. En son cirlayinca artik dediler 11.45 de gelin o halde 10.15 gbide su icmeye baslayin artik isyerinden 11.30 gbi cikacagim 15 dakikada taksi ile giderimm. Yani anliycaginiz kostur kostur mahvetcekler beni.
Yarın koşuşturmalı geçecek senin için Canım stres yapma sakın, herşey olacağına varır, Rabbim gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığı boşa çıkmasın inşallah 🙏🏻

Bende öyle yapmayı düşünüyorum, 1 saat öncesinde burda olun dediler, oraya gittiğimde girerim wcye, sonrasında 1 saat boyunca Yavaş yavaş içerim su, yeterli olur herhalde
Aynı böyle yaptım 😅 gayet rahattı, insallah herşey güzel geçer 🧿🙏🏽🌹

Back