• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Co
Yarın koşuşturmalı geçecek senin için Canım stres yapma sakın, herşey olacağına varır, Rabbim gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığı boşa çıkmasın inşallah 🙏🏻

Yarın koşuşturmalı geçecek senin için Canım stres yapma sakın, herşey olacağına varır, Rabbim gönlüne göre versin emeklerimizin karşılığı boşa çıkmasın inşallah 🙏🏻
Cok tesekkur ederim, ben transfer oldum 02.05 test tarihim hersey yolunda dedi dr'um. 2 tane embriyo konuldu. Umarim o zamana kadar sabredebilirim. ❤🐣 hepimizin gönlüne göre versin allah insallah hepimiz icin guzel seyler olur.

Aynen canım benide düşündüren kısmı idrara sıkışık olma kısmı, aslında rahat olmak lazım, bi şekil olacak. Ben daha önce 2 defa aşılama yaptırdım biri tuttu ama 2aylıkken kalbi durdu😔 tüp bebekte ilk denememiz inşallah güzel sonuç alırız🙏🏻
Ben cok sıkışmışım 2 bardak bosalt dediler baya rahat oldu zorlanmadim insallah sizinkide guzel olmustur. Rabbim muradimizi versin insallah. 🤲🏻

657AC10D-BC80-43D3-98B6-50D7BD57D427.jpeg

Kızlar bugün 7. Günüm test yaptırdım. Oradaki hemşire gebelik var ama çok küçük dedi. Değer çok mu düşük kafam karıştı

Co

Cok tesekkur ederim, ben transfer oldum 02.05 test tarihim hersey yolunda dedi dr'um. 2 tane embriyo konuldu. Umarim o zamana kadar sabredebilirim. ❤🐣 hepimizin gönlüne göre versin allah insallah hepimiz icin guzel seyler olur.
İnşallah canım🙏🏻 Benimde transferim oldu 2 tane 3.gün embriyosu konuldu, doktorum iyi geçti herşey güzeldi dedi🙏🏻 Bana 28 Nisanda test dedi.

Ben cok sıkışmışım 2 bardak bosalt dediler baya rahat oldu zorlanmadim insallah sizinkide guzel olmustur. Rabbim muradimizi versin insallah. 🤲🏻
Bu kadar mı herşeyimiz aynı gider☺️ Benimde saatimde bi karışıklık oldu, erken içmiş oldum suları 2 bardak bende boşalltım rahatladım🙈 sonrasında 2 bardak geri içtim

Bu kadar mı herşeyimiz aynı gider☺️ Benimde saatimde bi karışıklık oldu, erken içmiş oldum suları 2 bardak bende boşalltım rahatladım🙈 sonrasında 2 bardak geri içtim
Cok sukur bi aksilik olmadan hallettik, seyi anlamadim. Benimki 5. Gun embriyosu neden 2 mayis ? Sizin 3. Gun 28 nisan kafam yandi 😂

Back