İnşallah canım çok teşekkür ederimAynı böyle yaptım gayet rahattı, insallah herşey güzel geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkür ederimAynı böyle yaptım gayet rahattı, insallah herşey güzel geçer
Transfer ne zaman? Gözaltı ışık dolgusu 2 seansta yapılıyor genelde, transfer kısa süre sonraysa bence riske atmayınYok gö altı ışık dolgusu yaptırmak istiyorum
Hayırlı uğurlu olsun ben 7. Gün gecesi 50 ile öğrendim siz sabahında 70 görmüşsünüz süperKızlar bugün 7. Günüm kan sonucum böyle ne diyosunuz
Eki Görüntüle 3236141
Canım salı günü doktoruma gitcem sence rahminen o zaman kaç olmalı değerim kan vercem ordaHayırlı uğurlu olsun ben 7. Gün gecesi 50 ile öğrendim siz sabahında 70 görmüşsünüz süper
Benim 7. Gün 50 9. Gün 100 12. Gün 313 14. Gün 879 çıktı senin 7. Gün 70 ise 12. Gün 400 ü geçer herhalde tabi ikiz ise daha çok ve kat kat yükselir benim tek kese idiCanım salı günü doktoruma gitcem sence rahminen o zaman kaç olmalı değerim kan vercem orda
Sağlık gebelik olması için bu rakamlar olması lazım dimi canımBenim 7. Gün 50 9. Gün 100 12. Gün 313 14. Gün 879 çıktı senin 7. Gün 70 ise 12. Gün 400 ü geçer herhalde tabi ikiz ise daha çok ve kat kat yükselir benim tek kese idi
5. Gün canimKacinci gun embriyosu transfer olcaksiniz peki
İki kat artması lazım en az yüzde 60 artması lazımSağlık gebelik olması için bu rakamlar olması lazım dimi canım
Bana çarşamba gününe randevu verdiler tek embriyo heycanlıyımayy benim de bayramdan sonra ben de cok heyecanlıyım yarın kontrolüm var bakalım hersey uygun mu :)
Zaten erken randevu bulamadım hamilelere de yapmıyorlarmış eşimi zar zor ikna etmiştimTransfer ne zaman? Gözaltı ışık dolgusu 2 seansta yapılıyor genelde, transfer kısa süre sonraysa bence riske atmayın
hayırlısı olsun kuzum allah rast getisn olumlu olsun insallah :)Bana çarşamba gününe randevu verdiler tek embriyo heycanlıyım
canım benim arkadasım 37 yaşında bülent tıraşta tedavi oldu hatta ilk denemesinde 2 embriyo olustu 3. gün emriyosu taze transfer ikisini de koydular biri düştü biti tuttu.oğlu şimdi doğdu da 9 aylık oldu bile maşallah :)Merhaba
Aranızda 3. Gün embirio trasfer olan var mı? Varsa pozitif gören arkadaşlar en erken ne zaman öğrendiler?
12. gün yapmıs testi bu arada erken yapmadım dayandım dedicanım benim arkadasım 37 yaşında bülent tıraşta tedavi oldu hatta ilk denemesinde 2 embriyo olustu 3. gün emriyosu taze transfer ikisini de koydular biri düştü biti tuttu.oğlu şimdi doğdu da 9 aylık oldu bile maşallah :)
Sağol cnm hepimize inşZor bir süreçmiş beklemek bile zor geliyor bana bazen inş sonuçta hayırlı olur bizim içinhayırlısı olsun kuzum allah rast getisn olumlu olsun insallah :)
Ne transfer gününde ne de öncesinde hiç tets yapılmadı banaTransfer günü bana da yapılmadı transferden bir hafta önce yapılmıştı en son
Anladim herkez erken gebelik testinde öğreniyor da bende merak ettim 3. Gün embirio kaçıncı günde öğrenilir12. gün yapmıs testi bu arada erken yapmadım dayandım dedi
Bence de gerek yok zaten hamile olunca yüzünüz dolacak hihihiZaten erken randevu bulamadım hamilelere de yapmıyorlarmış eşimi zar zor ikna etmiştim