- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
Ay masallahKizlar sonucum cikmis, 138.33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay masallahKizlar sonucum cikmis, 138.33
1 gün önce de benim varrrr26 nisana transfer gunu verildi kizlar, heyecanli bekleyis suruyor
Hayırlı olsun gözün aydın inşallah güzelce ilerlerKizlar sonucum cikmis, 138.33
Yaa çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar sonucum cikmis, 138.33
Cok sevindim insallah bizm icin hersey guzel olur bugun o kadar heyecanliyim ki nasil uyurum bilemedim hc bide ben yarin caliscam ordan gececegim onunda sikintisi var. Siz hangi merkezde oldunuz islemi acaba
Bugün daha 8. Gününüz kaç çıktı sonucunuz? Transfer günü sayılmıyorMerhaba kızlar buraya ilkkez katılıyorum ve sanırım yanlışlıkla başkasının yorumunu paylaştım öncelikle kusura bakmayın. Bana da 10 nisanda 3. Gun emriyosu Transfer edildi 7 ve 6 hücreli orta kaliteli dedi doktor. Bugün 9. Günüm test verdim negatif böyle olup sonradan pozitif olan var mı
Canım bugün 9.gün doğru diyor bugün ayın 19 uBugün daha 8. Gününüz kaç çıktı sonucunuz? Transfer günü sayılmıyor
0.34Bugün daha 8. Gününüz kaç çıktı sonucunuz? Transfer günü sayılmıyor
Aa o zaman yükselir mi bilmiyorum
Transfer günü sayılmıyor ya canım bugün 19u 8. Gün yapıyor. 10 nisanda transfer olmuşCanım bugün 9.gün doğru diyor bugün ayın 19 u
Aminnn insallahh cok tesekkur ederimAaaa çok güzel maşallah maşallah güzel güzel ilerlesin inşallah
Evet çok heyecanlı bir süreç, yarın için doktorum rapor yazacak, işlemim Bursa Bahçecide yapılacak, senin hangi merkezdeCok sevindim insallah bizm icin hersey guzel olur bugun o kadar heyecanliyim ki nasil uyurum bilemedim hc bide ben yarin caliscam ordan gececegim onunda sikintisi var. Siz hangi merkezde oldunuz islemi acaba
Hayırlı olsun inşallah sağlıkli ve hayırlı gebelik olurAminnn insallahh cok tesekkur ederim
Benimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandi insallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem amaEvet çok heyecanlı bir süreç, yarın için doktorum rapor yazacak, işlemim Bursa Bahçecide yapılacak, senin hangi merkezde
Transferin ne zamansa biraz erken alıyolar ya seni, orada olduğun zaman transfere 30-40 dk kala su içmeye başla ve yavaş yavaş iç, bi anda içme… çok rahat geciyo öyle, ben öyle yaptım 500-600 ml anca içtimBenimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandi insallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem ama
Çok güzel canım hayırlı olsunKızlar bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım akşam
Yaaa MaşaAllah hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahKızlar bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım akşam
Ya ama kasıklarımda hafif sancı var bide bu yerleşme kanaması sabah geldi akşam geldi bide sıkıntı olur mu acabaYaaa MaşaAllah hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah