• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar buraya ilkkez katılıyorum ve sanırım yanlışlıkla başkasının yorumunu paylaştım öncelikle kusura bakmayın. Bana da 10 nisanda 3. Gun emriyosu Transfer edildi 7 ve 6 hücreli orta kaliteli dedi doktor. Bugün 9. Günüm test verdim negatif böyle olup sonradan pozitif olan var mı 🥺

Merhaba kızlar buraya ilkkez katılıyorum ve sanırım yanlışlıkla başkasının yorumunu paylaştım öncelikle kusura bakmayın. Bana da 10 nisanda 3. Gun emriyosu Transfer edildi 7 ve 6 hücreli orta kaliteli dedi doktor. Bugün 9. Günüm test verdim negatif böyle olup sonradan pozitif olan var mı 🥺
Bugün daha 8. Gününüz kaç çıktı sonucunuz? Transfer günü sayılmıyor

Cok sevindim insallah bizm icin hersey guzel olur bugun o kadar heyecanliyim ki nasil uyurum bilemedim hc bide ben yarin caliscam ordan gececegim :KK43: onunda sikintisi var. Siz hangi merkezde oldunuz islemi acaba
Evet çok heyecanlı bir süreç, yarın için doktorum rapor yazacak, işlemim Bursa Bahçecide yapılacak, senin hangi merkezde

Kızlar bugün 6. Günüm dayanamadım test yaptım akşam 😢

Eklentiler

• 735802D3-A633-44CA-9C48-C2E62CAC6C7A.jpeg
    735802D3-A633-44CA-9C48-C2E62CAC6C7A.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 47
Evet çok heyecanlı bir süreç, yarın için doktorum rapor yazacak, işlemim Bursa Bahçecide yapılacak, senin hangi merkezde
Benimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandi :( insallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem ama 😂😂

Benimde ankara bahceci de berfu demir de 2. Kez ilkinde dis gebelikle sonuclandi :KK43: insallah bu sefer dogru yere tutunur. Isten gelir gelmez 4 5 cesit yemek yaptim utuleri yaptim evi supurdum. Oturamiyorum heyecandan sabah nasil olacak bilmiyorum. Birde bu tuvalete sıkışıosun ya sanirim o beni heycanlandirio ya tutamazsam ya sıkışamazsam die aslinda 5 dakikalik bir islem ama 😂😂
Transferin ne zamansa biraz erken alıyolar ya seni, orada olduğun zaman transfere 30-40 dk kala su içmeye başla ve yavaş yavaş iç, bi anda içme… çok rahat geciyo öyle, ben öyle yaptım 500-600 ml anca içtim 🙏🏽

Back