• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Transferin ne zamansa biraz erken alıyolar ya seni, orada olduğun zaman transfere 30-40 dk kala su içmeye başla ve yavaş yavaş iç, bi anda içme… çok rahat geciyo öyle, ben öyle yaptım 500-600 ml anca içtim 🙏🏽
Ya ben biraz tartistim orayla cunku bana ogleden sonra transfer oluyor dediler ve ben yarin calisiyorum o sebeple arkadaslarim izin aldi ben tekim beni ariolar sabah 8.30 da gelin die dedim siz sakamisiniz beni strese sokuyosunuz ben size sormadim mi siz ogleden sonra demediniz mi ? Yok arifeymis yarim gunmus bla bla. En son cirlayinca artik dediler 11.45 de gelin o halde 10.15 gbide su icmeye baslayin artik isyerinden 11.30 gbi cikacagim 15 dakikada taksi ile giderimm. Yani anliycaginiz kostur kostur mahvetcekler beni.

Ya ben biraz tartistim orayla cunku bana ogleden sonra transfer oluyor dediler ve ben yarin calisiyorum o sebeple arkadaslarim izin aldi ben tekim beni ariolar sabah 8.30 da gelin die dedim siz sakamisiniz beni strese sokuyosunuz ben size sormadim mi siz ogleden sonra demediniz mi ? Yok arifeymis yarim gunmus bla bla. En son cirlayinca artik dediler 11.45 de gelin o halde 10.15 gbide su icmeye baslayin artik isyerinden 11.30 gbi cikacagim 15 dakikada taksi ile giderimm. Yani anliycaginiz kostur kostur mahvetcekler beni.
Ooo evet biraz stresli ama
Siz güzel düşünün ya olsun :) erken
Başlamayın su içmeye, transferden maksimum 1 saat önce başlayın ben 12.30 da başlamıştım 13.35-13.40 da transferim oldu bayağı 20-25 dk rahat uzanabildim 😅

Ooo evet biraz stresli ama
Siz güzel düşünün ya olsun :) erken
Başlamayın su içmeye, transferden maksimum 1 saat önce başlayın ben 12.30 da başlamıştım 13.35-13.40 da transferim oldu bayağı 20-25 dk rahat uzanabildim 😅
Evet iyi dusunmeye calisyorum artik elden bisey gelmez akisina birakacagim 😂 yogun calisiyorum izin almak cok zor oluyor, bide esimle ben bilioruz tedaviyi baska kmseye soylemedik o yuzden biraz pembe yalan soylemek durumunda kaliyorum izin alirken 😂

selam kizlar ☺️ burda size bir moral olmak icin yaziyorum 25 yasindayim 2019 da ilk tüp bebek tedavisi oldum ve bir kizim oldu temuz da 3 yasina giricek insl daha öncesinde 2 yil denedim ve normal yolla hic olmadi sonrasinda pco oldugumu ögrendim ve dogal yollarla olmadigi icin tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denememde cok sükür oldu ve suan kizim 3 yasina giricek 1 yildir normal yolla denedik ve yine bir sonuc alamadik 2 tane dondurlumus embryom vardi ilk tedavimden suanda onun icin transfere hazirlaniyrum insallah 2 kez ayni heycan nasipse mayis ayinin ilk haftalarina transfer kryo transfer planlaniyor insallah güzel sonuclar aliriz hepimizde♥️
Hayırlısı olsun cnm inş yine güzel bir sonuçla bize müjde verirsin🙏Benimde ilk denemem bayramdan sonra transfer olacak heycanlıyım🥰

Back