- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 31
Valla canım öyle bir imkan varsa hemen başlamak isterim bendeBenim 3.transfer olumsuz olunca daha regl olmadan 4. İçin doktora gittim. Hemen başlayabilirsiniz bence. Hazırda embriyolar da varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım öyle bir imkan varsa hemen başlamak isterim bendeBenim 3.transfer olumsuz olunca daha regl olmadan 4. İçin doktora gittim. Hemen başlayabilirsiniz bence. Hazırda embriyolar da varmış
Hayirlisi olsun canim, bir sonrakinde cift olur belki dedigin gibiİnşallah canım teşekkür ederim pozitifi görmek sizlere inşallah
Olumsuz olunca doktorlar ne gibi yorum yapıyor şundandır bundandır diye sebep sunuyor mu . Rahim de herhangi bi sıkıntı mı vardı sizin ?Valla canım öyle bir imkan varsa hemen başlamak isterim bende
Canım arkadaşa sormuşsun ama 3 negatif görmüş biri olarak ben de cevap vereyim istedim. Hayır doktorlar hiç açıklama yapmadı negatiflerde. Sadce 4. Tedavimi yapan doktorum adenomiyozis olduğunu teşhis etti tedavisine öyle başladı.Olumsuz olunca doktorlar ne gibi yorum yapıyor şundandır bundandır diye sebep sunuyor mu . Rahim de herhangi bi sıkıntı mı vardı sizin ?
Temennim o şekilde canım inşallahHayirlisi olsun canim, bir sonrakinde cift olur belki dedigin gibi
Hayır canım bir sıkıntı yoktu embriyom çok kaliteliydi rahim kalınlığı da çok iyiydi. Ben transfere başlamadan iki ay önce açık kist ve miyom ameliyatı oldum karnımda bildiğin sezaryen dikişlerim var. Yarın sabah gideceğim işte doktorun yanına bakalım ne diyecek sebep sunacak mı söylemezse ben sorarım neye bağlanıyorsunuz araştırma yapacak mısınız diye.Olumsuz olunca doktorlar ne gibi yorum yapıyor şundandır bundandır diye sebep sunuyor mu . Rahim de herhangi bi sıkıntı mı vardı sizin ?
Doktora göre de fark ediyor canım ya kimisi nakış işler gibi dikkat gösteriyor bakalım bizimki yarın ne diyecekCanım arkadaşa sormuşsun ama 3 negatif görmüş biri olarak ben de cevap vereyim istedim. Hayır doktorlar hiç açıklama yapmadı negatiflerde. Sadce 4. Tedavimi yapan doktorum adenomiyozis olduğunu teşhis etti tedavisine öyle başladı.
Evet bencede olmuyorsa bi problem var demektir. Ya aslında sormamın sebebi de ben hiç ameliyat falan olmadık sadece pcos hastasıyım eş faktörlü yaptırıyoruz tüp bebeği tutmama riski falan ne kadar olur diye düşünüyorum yaniHayır canım bir sıkıntı yoktu embriyom çok kaliteliydi rahim kalınlığı da çok iyiydi. Ben transfere başlamadan iki ay önce açık kist ve miyom ameliyatı oldum karnımda bildiğin sezaryen dikişlerim var. Yarın sabah gideceğim işte doktorun yanına bakalım ne diyecek sebep sunacak mı söylemezse ben sorarım neye bağlanıyorsunuz araştırma yapacak mısınız diye.
Evet ben siteyi çok bilmiyorum direk alıntı yapıyorum o yüzden oraya soruyor gibi oldu. O dediğiniz teşhis nedirCanım arkadaşa sormuşsun ama 3 negatif görmüş biri olarak ben de cevap vereyim istedim. Hayır doktorlar hiç açıklama yapmadı negatiflerde. Sadce 4. Tedavimi yapan doktorum adenomiyozis olduğunu teşhis etti tedavisine öyle başladı.
Valla canım sana şöyle söyleyeyim. Doktorum benden çok ümitliydi çünkü 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu hepsi de iyi kalitede 1 e 2 şeklinde. Bu transferde 1 adet koydu.Herşey çok güzel olsa bile tüp bebekte yüzde 60 tutma şansı diyor doktorlar bile. Ben baktığım topiklerde çok kaliteli embriyosu olmadan tutanı gördüm çok kaliteli embriyosu olup tutmayanı da. Biraz da İnan ki nasip kısmet işleri tutacağı varsa her türlü tutuyor zaten. Benim kilo sorunum yok mesela 49 kiloyum ilaçlarım etkisiyle 51 oldum herşey bu zamana kadar çok güzel gitti bir sorun çıkmadı ama negatif gördüm elden bir şey gelmiyor. Tadbiri alalım tevekkülü Allah a bırakalım bol bol dua edelim bize de nasip eder inşallahEvet bencede olmuyorsa bi problem var demektir. Ya aslında sormamın sebebi de ben hiç ameliyat falan olmadık sadece pcos hastasıyım eş faktörlü yaptırıyoruz tüp bebeği tutmama riski falan ne kadar olur diye düşünüyorum yani
Benimkiler hiç beklememişti yaşım 34 olduğu İçin opu dan sonra bile beklemedilerAnladım canım büyük ihtimalle bu adette değil Mayıs ayında başlatacak
Evet öyle rabbimin takdiri sual olunmuyor. Rabbim kendiliğinden verdin kucağınıza inşallahValla canım sana şöyle söyleyeyim. Doktorum benden çok ümitliydi çünkü 3 tane 5.gün embriyosu donduruldu hepsi de iyi kalitede 1 e 2 şeklinde. Bu transferde 1 adet koydu.Herşey çok güzel olsa bile tüp bebekte yüzde 60 tutma şansı diyor doktorlar bile. Ben baktığım topiklerde çok kaliteli embriyosu olmadan tutanı gördüm çok kaliteli embriyosu olup tutmayanı da. Biraz da İnan ki nasip kısmet işleri tutacağı varsa her türlü tutuyor zaten. Benim kilo sorunum yok mesela 49 kiloyum ilaçlarım etkisiyle 51 oldum herşey bu zamana kadar çok güzel gitti bir sorun çıkmadı ama negatif gördüm elden bir şey gelmiyor. Tadbiri alalım tevekkülü Allah a bırakalım bol bol dua edelim bize de nasip eder inşallah
Bende bi kere unutmuştum kullanmadım sıkıntı olabilir benceHanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam
Malesef negatif pozitif haber alanlara rabbim sağlıkla bir süreç yaşatsın inşallah bizlere de dualar edin lütfen Psikolojik olarak pek iyi değilim p yüzden pek girip bakmıyorum buralara. Dua gruplarım var bitince de uzun süre giremem herhalde sizlerle sohbet etmek güzeldi kendinize iyi bakınmadamseker canım senin durum ne? Pozitif sonuç aldın mı?
2 tane mi kullanmalıyım geceBende bi kere unutmuştum kullanmadım sıkıntı olabilir bence
Yok tek kullan 2 belki sıkıntı yaratır2 tane mi kullanmalıyım gece
Hayırlısı olsun canım Allah gönlünüze göre versinMalesef negatif pozitif haber alanlara rabbim sağlıkla bir süreç yaşatsın inşallah bizlere de dualar edin lütfen Psikolojik olarak pek iyi değilim p yüzden pek girip bakmıyorum buralara. Dua gruplarım var bitince de uzun süre giremem herhalde sizlerle sohbet etmek güzeldi kendinize iyi bakın
Canimm üzüntünün yasa ama bir an önce de kendini toplayabil inşallah dualarimda hepiniz varsınız rabbim mübarek günlerin hatırına çok bekletmeden önce rahmimizi sonra da kucaklarjmizi doldursun insallahMalesef negatif pozitif haber alanlara rabbim sağlıkla bir süreç yaşatsın inşallah bizlere de dualar edin lütfen Psikolojik olarak pek iyi değilim p yüzden pek girip bakmıyorum buralara. Dua gruplarım var bitince de uzun süre giremem herhalde sizlerle sohbet etmek güzeldi kendinize iyi bakın