- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
Evet canım şeker, hamurişi hepsine o dönemde dikkat etmen lazım.Bana şekeri demedi şekeride mi kesmeliyiz şeker kullanmiyorum zaten ama cikolata falan tüketen biriyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım şeker, hamurişi hepsine o dönemde dikkat etmen lazım.Bana şekeri demedi şekeride mi kesmeliyiz şeker kullanmiyorum zaten ama cikolata falan tüketen biriyim
İnşaAllah canım güzel haberlerini bekliyoruz bu arada senin kaçıncı günün ?Amin inşallah yarın yine kan verecem inşallah çok güzel sonuç alırım ona göre muane günüm belli olacak
Transferden sonraki 3. Gün bugünTransferin kaçıncı günü ?
Hamurisi fln yemiyorumda cikolata yiyorum yaa kesmem lazmEvet canım şeker, hamurişi hepsine o dönemde dikkat etmen lazım.
Yok bana sonrasında vermedilerYa ne güzel 5 gun.ben de gebelik olursa da devam edecek sanırım ama ben de sismek den korkuyorum sonuca göre konusucam doktorla
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oo benim cok geçti üzerinden Martin 23 de transfer oldum bugün 24.gunum dünün değeri 511 ya geç tutundu ya da dış gebelik diyor doktor yarınki değerle belli olacakmis inşallah güzel haber alırım yarınİnşaAllah canım güzel haberlerini bekliyoruz bu arada senin kaçıncı günün ?
3 bucuk saat yine azmis ben 9 saat o serumu takildimHmm.ben de bugun clinoleic serum takildım 3 bucuk saat sürdü.Takilan var mi araniz da.Ay bir an kolumu kaybettim sandım öyle fena yaptı sonlara doğru
İnşaAllah canım Allah meleğini sana bağışlasın Dua edelim senin için.Oo benim cok geçti üzerinden Martin 23 de transfer oldum bugün 24.gunum dünün değeri 511 ya geç tutundu ya da dış gebelik diyor doktor yarınki değerle belli olacakmis inşallah güzel haber alırım yarın
Hayırlısı olsun canımAmin inşallah yarın yine kan verecem inşallah çok güzel sonuç alırım ona göre muane günüm belli olacak
Ayyy neden 9 saatt yaa baya uzunmuş serum saat de bir damliyo gibi olmuş3 bucuk saat yine azmis ben 9 saat o serumu takildim
Hiç belirti arama. Benim ilk transferimde karnımda batmalar oldu kasık ağrıları oldu negatif çıktı. Onların hepsi ilaçların etkisi. Normal yolla hamile kalan bayanlar bile 5-6. Haftada belirtiyle anlıyorlar hamile olduklarını. Senin daha 1. HaftanKızlar merhaba bugün benim 3. Günüm. Belirti beklemeli miyim sizce. Yani olmayacak korkusu var sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı diye
Valla 500 luktu benimki doktorum 8 10 saat arasi gitcek dedi hastaneye gunubirlik yatis yaptim oyle gitti intralipid clinoleic mi ne serumun adi iste baya uzun surmustu yaAyyy neden 9 saatt yaa baya uzunmuş serum saat de bir damliyo gibi olmuş
Allah cektiklerimizin mukafatını versin insaAllah ben bugun 3 bucuķ saat de zorlandim seni dusunemiyorumValla 500 luktu benimki doktorum 8 10 saat arasi gitcek dedi hastaneye gunubirlik yatis yaptim oyle gitti intralipid clinoleic mi ne serumun adi iste baya uzun surmustu ya
Allah razı olsun 5 yıl sonra gelen mucizeme bile adam akıllı sevinemiyoruz bile çok zor çaresizlikİnşaAllah canım Allah meleğini sana bağışlasın Dua edelim senin için.
Sağol canım inşallah sağlıklidir geç tutunmustur meleğim bana inşallahHayırlısı olsun canım
İnşaAllah yaşadığın son stres olur. Yarın çok güzel haberler alırsın canımAllah razı olsun 5 yıl sonra gelen mucizeme bile adam akıllı sevinemiyoruz bile çok zor çaresizlik
İnşallah canım yaİnşaAllah yaşadığın son stres olur. Yarın çok güzel haberler alırsın canım
İnşallah pozitif olur sağlıklaHiç belirti arama. Benim ilk transferimde karnımda batmalar oldu kasık ağrıları oldu negatif çıktı. Onların hepsi ilaçların etkisi. Normal yolla hamile kalan bayanlar bile 5-6. Haftada belirtiyle anlıyorlar hamile olduklarını. Senin daha 1. Haftan
Aminnnn Allah bizlere saglikli bebisler nasip etsinAllah cektiklerimizin mukafatını versin insaAllah ben bugun 3 bucuķ saat de zorlandim seni dusunemiyorum