• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kortizon evet canım. Kullanırken tuz ve şekeri sıfırlamak lazım. Aşırı kilo aldırıyor. Sanırım bağışıklığı baskılayıp bebeğin tutunmasını sağlamak için. Ben de ilk transferimde kullanmıştım. Kimse şeker tuz meselesini demedi. Kilo aldım
Teşekkür ederim canım banada o konuda doktorum bişey demedi, zaten kullandığım vitaminler hormon ilaçları iyice şişirdi😔😔

Kızlar bugün 8.günüm normalde yarın test verecektim ama eşim illa gel verelim dedi gittik bir saat önce test verdik sonuç 0.100 olsa biraz da olsa çıkardı ama hiç yok napalım kısmet değilmiş en azından dondurulmuş çift embriyom daha var yarın hastaneye gideceğim doktorum ilaçları keser diğer transfer zamanını konuşuruz. Allah ım isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah umut var bir dahakine tutar inşallah🤲🏻

Kızlar bugün 8.günüm normalde yarın test verecektim ama eşim illa gel verelim dedi gittik bir saat önce test verdik sonuç 0.100 olsa biraz da olsa çıkardı ama hiç yok napalım kısmet değilmiş en azından dondurulmuş çift embriyom daha var yarın hastaneye gideceğim doktorum ilaçları keser diğer transfer zamanını konuşuruz. Allah ım isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah umut var bir dahakine tutar inşallah🤲🏻
Kaçıncı gün embriyosuydu.Belki yükselir ya doktorunuzla konusmadan ilaclari birakmayin.Ben bir kac yerde cikmayip daha sonra yükselen okudum canm.InsaAllah seninki de öyledir

Kaçıncı gün embriyosuydu.Belki yükselir ya doktorunuzla konusmadan ilaclari birakmayin.Ben bir kac yerde cikmayip daha sonra yükselen okudum canm.InsaAllah seninki de öyledir
5.gün embriyosu canım doktorum 8.günde çıkar ama 9.gün kan testi ver dedi ne bileyim hani 5-6 çıksa bir nebze ama 0.100 yarına kadar ne kadar yükselebilir ki. Sabah erkenden gideceğim zaten doktoruma

Canim ne desek boş su an çok uzgunum ama pes etmek yok sipalar gelecek eninde sonunda🤲

Hayırlısı olsun canım. Allah aratmasın inşallah🤲🏻 inşallah gelecek transferiniz tutar

Back