AminnAminnnn Allah bizlere saglikli bebisler nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnAminnnn Allah bizlere saglikli bebisler nasip etsin
Teşekkür ederim canım banada o konuda doktorum bişey demedi, zaten kullandığım vitaminler hormon ilaçları iyice şişirdiKortizon evet canım. Kullanırken tuz ve şekeri sıfırlamak lazım. Aşırı kilo aldırıyor. Sanırım bağışıklığı baskılayıp bebeğin tutunmasını sağlamak için. Ben de ilk transferimde kullanmıştım. Kimse şeker tuz meselesini demedi. Kilo aldım
Aynen verileni içiyoruz mecburen vardır bi bildikleri diyerekBen iciyorumm evet kortizonlu ilacmia az tuz ye veya hic yeme dedi.Ama ne icin verdi bilmiyorum o kadar cok ilac iciyorumki bunu ne icin kullandgmi sormadmm.
Aynen öyle canımAynen verileni içiyoruz mecburen vardır bi bildikleri diyerek
Kaçıncı gün embriyosuydu.Belki yükselir ya doktorunuzla konusmadan ilaclari birakmayin.Ben bir kac yerde cikmayip daha sonra yükselen okudum canm.InsaAllah seninki de öyledirKızlar bugün 8.günüm normalde yarın test verecektim ama eşim illa gel verelim dedi gittik bir saat önce test verdik sonuç 0.100 olsa biraz da olsa çıkardı ama hiç yok napalım kısmet değilmiş en azından dondurulmuş çift embriyom daha var yarın hastaneye gideceğim doktorum ilaçları keser diğer transfer zamanını konuşuruz. Allah ım isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah umut var bir dahakine tutar inşallah
5.gün embriyosu canım doktorum 8.günde çıkar ama 9.gün kan testi ver dedi ne bileyim hani 5-6 çıksa bir nebze ama 0.100 yarına kadar ne kadar yükselebilir ki. Sabah erkenden gideceğim zaten doktorumaKaçıncı gün embriyosuydu.Belki yükselir ya doktorunuzla konusmadan ilaclari birakmayin.Ben bir kac yerde cikmayip daha sonra yükselen okudum canm.InsaAllah seninki de öyledir
Canim ne desek boş su an çok uzgunum ama pes etmek yok sipalar gelecek eninde sonundaKızlar bugün 8.günüm normalde yarın test verecektim ama eşim illa gel verelim dedi gittik bir saat önce test verdik sonuç 0.100 olsa biraz da olsa çıkardı ama hiç yok napalım kısmet değilmiş en azından dondurulmuş çift embriyom daha var yarın hastaneye gideceğim doktorum ilaçları keser diğer transfer zamanını konuşuruz. Allah ım isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah umut var bir dahakine tutar inşallah
Hakkinız da hayırlısı olsun canm.5.gün embriyosu canım doktorum 8.günde çıkar ama 9.gün kan testi ver dedi ne bileyim hani 5-6 çıksa bir nebze ama 0.100 yarına kadar ne kadar yükselebilir ki. Sabah erkenden gideceğim zaten doktoruma
Ben de üzgünüm canım ama isyan etmek ne haddime. Vardır bir bildiği hikmetinden sual olunmaz. Belki diğerinde ikizlerim olur çift transfer yapılacak çünküCanim ne desek boş su an çok uzgunum ama pes etmek yok sipalar gelecek eninde sonunda
İnşallah canım teşekkür ederim pozitifi görmek sizlere inşallahHakkinız da hayırlısı olsun canm.
İnşallah canim nasibin o şekildedir belki bilemeyizBen de üzgünüm canım ama isyan etmek ne haddime. Vardır bir bildiği hikmetinden sual olunmaz. Belki diğerinde ikizlerim olur çift transfer yapılacak çünkü
InsaAllah canm sen de dualarımdasınİnşallah canım teşekkür ederim pozitifi görmek sizlere inşallah
Evet canım belki deİnşallah canim nasibin o şekildedir belki bilemeyiz
Allah razı olsun canımInsaAllah canm sen de dualarımdasın
Hayırlısı olsun canım. Allah aratmasın inşallah inşallah gelecek transferiniz tutarKızlar bugün 8.günüm normalde yarın test verecektim ama eşim illa gel verelim dedi gittik bir saat önce test verdik sonuç 0.100 olsa biraz da olsa çıkardı ama hiç yok napalım kısmet değilmiş en azından dondurulmuş çift embriyom daha var yarın hastaneye gideceğim doktorum ilaçları keser diğer transfer zamanını konuşuruz. Allah ım isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah umut var bir dahakine tutar inşallah
İnşallah canım amin. Birşey sormak istiyorum bu benim ilk transferimdi diğeri sizce ne zaman olurHayırlısı olsun canım. Allah aratmasın inşallah inşallah gelecek transferiniz tutar
Canım benim bilgim yok ama başka birinin de görmüştüm 2 adet bekleyeceği demiştiİnşallah canım amin. Birşey sormak istiyorum bu benim ilk transferimdi diğeri sizce ne zaman olur
Anladım canım büyük ihtimalle bu adette değil Mayıs ayında başlatacakCanım benim bilgim yok ama başka birinin de görmüştüm 2 adet bekleyeceği demişti
Benim 3.transfer olumsuz olunca daha regl olmadan 4. İçin doktora gittim. Hemen başlayabilirsiniz bence. Hazırda embriyolar da varmışİnşallah canım amin. Birşey sormak istiyorum bu benim ilk transferimdi diğeri sizce ne zaman olur