- 1 Mart 2023
- 1.981
- 1.974
- 53
- 26
o laneti kullanmayan mi var estofremseEstrafam
Kulanam varmi aranizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o laneti kullanmayan mi var estofremseEstrafam
Kulanam varmi aranizda
19unda benim test tarihim. Yapınca bildireceğim.
Benim yaş 29 canım doktor belki beklemek isteyebilir bakalım yarın çıkınca yazarım size. İyi ki beklememiş seni ama çok şükürBenimkiler hiç beklememişti yaşım 34 olduğu İçin opu dan sonra bile beklemediler
İnşallah canım sana olsun pozitif haberi aminnnnn. Güzel ve olumlu düşün bebeğinle konuş ki olumlu olsun hisseder belkiEvet öyle rabbimin takdiri sual olunmuyor. Rabbim kendiliğinden verdin kucağınıza inşallah
19 nisan canım
Sıkma canını, çıkmayabilir. İdrar testlerine hiç güvenmiyotum ben. Daha idrara geçmemiştir.Ben bu sabah idrar testi yaptım transferden sonra 10.gun maalesef çıkmadı olsa çıkardı bence erken gebelik testi çünkü
19 nisan canım
Az kalmış hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah19unda benim test tarihim. Yapınca bildireceğim.
Günaydınnn canım MaşaAllah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Çok sevindimEki Görüntüle 3234449 kizlaaaaarrr gunaydinnnn
Amiiiinnn cok tesekkur ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla ilerlesin insallah amiiiinnnGünaydınnn canım MaşaAllah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Çok sevindim
Âminnn canım İnşaAllah. Topiğimiz iyi gidiyor çok şükür. Diğer arkadaşlar da İnşaAllah pozitif haberlerini paylaşırAmiiiinnn cok tesekkur ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin saglikla ilerlesin insallah amiiiinnn
Aminnnn insallah Allah hepimize nasip etsinÂminnn canım İnşaAllah. Topiğimiz iyi gidiyor çok şükür. Diğer arkadaşlar da İnşaAllah pozitif haberlerini paylaşır
Yaaaaaaa gözün aydın canımEki Görüntüle 3234449 kizlaaaaarrr gunaydinnnn
Kadir gecesi günü hep güzel haberler alalım inşallah bende hastanedeyim kan vermek için bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım bu mübarek günde dua edin kızlar nolurEki Görüntüle 3234449 kizlaaaaarrr gunaydinnnn
Senin de güzel haberini bekliyoruzKadir gecesi günü hep güzel haberler alalım inşallah bende hastanedeyim kan vermek için bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım bu mübarek günde dua edin kızlar nolur
Cok tesekkur ederim canimmm hepimiz icin dua ediyorum her gunYaaaaaaa gözün aydın canım
Canım hayırlı olsun çok sevindimEki Görüntüle 3234449 kizlaaaaarrr gunaydinnnn
Ayy hayırlı olsun çok sevindim rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin . Bende bugün kan vereceğim inşallah güzel şekilde artmıştır bu mübarek günde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınEki Görüntüle 3234449 kizlaaaaarrr gunaydinnnn