Cok tesekkur ederimmm darisi sizlereeeee insallahCanım hayırlı olsun çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederimmm darisi sizlereeeee insallahCanım hayırlı olsun çok sevindim
Aminnnn allah isteyen herkese nasip etsin tesekkur ederimAyy hayırlı olsun çok sevindim rabbim kucaklarımıza almayı da nasip etsin . Bende bugün kan vereceğim inşallah güzel şekilde artmıştır bu mübarek günde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok erken belli olmuş bence ikizlerKizlar bu arada ben 10 nisanda cift embriyo 3.gun transfer oldum kalitelerini bilmiyorum acikcasi ilk transfer oldugu icin anlamiyorum doktorum sadece kaliteleri cok guzel demisti. Bugun transferi 0 sayarsak 7.gunum erken gebelik testinde cikti. Cok erken belli oldugu icin kan veremiyorum doktorum kizar diye yarin ve yarindan sonrs yine kaset test ile takibini yapmayi dusunuyorum bu arada yerlesme kanamasi ve belirtiye dair hicbir sey yasamadim
malesef kullanıyoruz :)Estrafam
Kulanam varmi aranizda
BU arada hayirlı kandiller kızlar hepinizeKizlar bu arada ben 10 nisanda cift embriyo 3.gun transfer oldum kalitelerini bilmiyorum acikcasi ilk transfer oldugu icin anlamiyorum doktorum sadece kaliteleri cok guzel demisti. Bugun transferi 0 sayarsak 7.gunum erken gebelik testinde cikti. Cok erken belli oldugu icin kan veremiyorum doktorum kizar diye yarin ve yarindan sonrs yine kaset test ile takibini yapmayi dusunuyorum bu arada yerlesme kanamasi ve belirtiye dair hicbir sey yasamadim
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek gun deBU arada hayirlı kandiller kızlar hepinize
Ayyy ben de 8.gun zannediyordum hatta diyordum yarin da test yaparim sonra kan veririm diyordum ama 7.gunmus saglikla ilerler insallahÇok erken belli olmuş bence ikizler
Hayirli kandillerrr Allah dualarimizi kabul eder insallah aminnnnBU arada hayirlı kandiller kızlar hepinize
InsaAllah canımAyyy ben de 8.gun zannediyordum hatta diyordum yarin da test yaparim sonra kan veririm diyordum ama 7.gunmus saglikla ilerler insallah
Ay canım çok sevindim gerçekten neler oldu anlatsanaKizlar bu arada ben 10 nisanda cift embriyo 3.gun transfer oldum kalitelerini bilmiyorum acikcasi ilk transfer oldugu icin anlamiyorum doktorum sadece kaliteleri cok guzel demisti. Bugun transferi 0 sayarsak 7.gunum erken gebelik testinde cikti. Cok erken belli oldugu icin kan veremiyorum doktorum kizar diye yarin ve yarindan sonrs yine kaset test ile takibini yapmayi dusunuyorum bu arada yerlesme kanamasi ve belirtiye dair hicbir sey yasamadim
Ay hadi insallahhKadir gecesi günü hep güzel haberler alalım inşallah bende hastanedeyim kan vermek için bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım bu mübarek günde dua edin kızlar nolur
Cok tesekkur ederim canimmm, valla hicbir sey olmadi kocam surekli hadi test hadi test hadi kan verelim falan esim askeri personel dun de nobeti vardi daha eve gelmedi bende sabah test yaptim dun igne olmaya gittim hastaneye donerken de test almistim sabah yapayim dedim ve cift cizgi hemen esimi aradim kalk baba oluyorsun dedim heyecandan surpriz bile yapamadim adama hahaha. O da garibim o kadar test yap dedim benim evde olmadigim gunu mu buldun diye miziklandi ben normalde adet agrisi yasamam o yuzden sadece kasiklarimda ayaga kalkınca bi kramp gibi 1 2 saniye oldu birkac kere baska da bir sey olmadi valla goguslerim de yumusakAy canım çok sevindim gerçekten neler oldu anlatsana
Ayy ne kadar güzell inşallah bizede nasip olurCok tesekkur ederim canimmm, valla hicbir sey olmadi kocam surekli hadi test hadi test hadi kan verelim falan esim askeri personel dun de nobeti vardi daha eve gelmedi bende sabah test yaptim dun igne olmaya gittim hastaneye donerken de test almistim sabah yapayim dedim ve cift cizgi hemen esimi aradim kalk baba oluyorsun dedim heyecandan surpriz bile yapamadim adama hahaha. O da garibim o kadar test yap dedim benim evde olmadigim gunu mu buldun diye miziklandi ben normalde adet agrisi yasamam o yuzden sadece kasiklarimda ayaga kalkınca bi kramp gibi 1 2 saniye oldu birkac kere baska da bir sey olmadi valla goguslerim de yumusak
Aminnn cok tesekkur ederimm, o saglikli olsun ben saglikli olayim insallaaahhh aminnn cok zor sureclerden gectim geldim Allah yuzumuze gulsun insallah. Ben ilk bebegimi ogrendigimde kanser oldugumu ogrenmistim cunku ve bebegimi 8 haftalikken aldirmak zorunda kaldim sonra da kemoterapi surecim basladi. Cok sukur atlattim ve ilk transferimdi. Allah dualarimizi kabul etsin insallahKızlar günaydın hepimizin kadir gecesi mübarek olsun insallah bugünun suyu hurmetine rabbim hepimizi evlat sahibi yapmayı nasip etsin
Papatya1610 canimmm hayurli olsun insallahh saglikla kucağına al
Günaydin güzel günde güzel haber maşallahEki Görüntüle 3234449 kizlaaaaarrr gunaydinnnn
Hadi hayırlısı bende verdim takip kanı inşallah güzel haber alırızKadir gecesi günü hep güzel haberler alalım inşallah bende hastanedeyim kan vermek için bekliyorum inşallah güzel sonuç alırım bu mübarek günde dua edin kızlar nolur
Ben korktum belirti olmayinca yerlesme kanamasi leke falan hicbir sey yoktu bende. Anamm fitilimi atmayi unuttum 2 saat gecti hahah heyecandan yaaAyy ne kadar güzell inşallah bizede nasip olur
Senin hissiyatın neydi peki hissettin mi pozitif olacağını
Ah canim benim çektiğin acilarin mükafatı olsun bebisin insallahAminnn cok tesekkur ederimm, o saglikli olsun ben saglikli olayim insallaaahhh aminnn cok zor sureclerden gectim geldim Allah yuzumuze gulsun insallah. Ben ilk bebegimi ogrendigimde kanser oldugumu ogrenmistim cunku ve bebegimi 8 haftalikken aldirmak zorunda kaldim sonra da kemoterapi surecim basladi. Cok sukur atlattim ve ilk transferimdi. Allah dualarimizi kabul etsin insallah