2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar merhaba bugün benim 3. Günüm. Belirti beklemeli miyim sizce. Yani olmayacak korkusu var sürekli kendimi dinliyorum belirti var mı diye

Benim kaşık ağrım yok ama arada çok ateş basıyor ilaçlardan mı değil ni bilmiyorum
Belirti arama hic canim, kiminin belirtisi oluyor negatif cikiyor kiminin hic belirtisi okmuyor ama pozitif oluyor. O belirtiler ve kasik agrilari genelde ilaclardan da olabiliyor cunku. Kullandigimiz ilaclar adet gormemizi engelliyor bu da kasiklarda doluluk hissi yasamamiza neden olabiliyor o yuzden belirti yasasan da yasamasan da canini sıkma sakin

Aynıyım daha öncekiler negatif oldu diye hiç pozitifi göremicem hissi var neden böyle
Bende de vardı. Lütfen stres yapma. Ben rahat takıldım bu sefer. Transferin 2. Günü dışarı çıktım sahilde yürüyüş yaptım babamla dinlene dinlene. Çok yatmadım evin içinde de yürüyüş yaptım.3 negatif transferim var. Bu tuttu ama hamd olsun.İnşaAllah senin de tutar. Pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…