Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrr günaydın hamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrr günaydın hamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Çift embriyo muydu sençnkide canımBende de vardı. Lütfen stres yapma. Ben rahat takıldım bu sefer. Transferin 2. Günü dışarı çıktım sahilde yürüyüş yaptım babamla dinlene dinlene. Çok yatmadım evin içinde de yürüyüş yaptım.3 negatif transferim var. Bu tuttu ama hamd olsun.İnşaAllah senin de tutar. Pozitif ol
Bende de vardı. Lütfen stres yapma. Ben rahat takıldım bu sefer. Transferin 2. Günü dışarı çıktım sahilde yürüyüş yaptım babamla dinlene dinlene. Çok yatmadım evin içinde de yürüyüş yaptım.3 negatif transferim var. Bu tuttu ama hamd olsun.İnşaAllah senin de tutar. Pozitif ol
Evet canım çift embriyo 5.Gün. Senin embriyolar kaçıncı gün?Çift embriyo muydu sençnkide canım
Kortizon evet canım. Kullanırken tuz ve şekeri sıfırlamak lazım. Aşırı kilo aldırıyor. Sanırım bağışıklığı baskılayıp bebeğin tutunmasını sağlamak için. Ben de ilk transferimde kullanmıştım. Kimse şeker tuz meselesini demedi. Kilo aldımKızlar transfer öncesi prednol tablet içen varmı, ne için kullanılıyor, kimi yerde kortizon ilacı diye geçiyor korktum açıkçası, bilgisi olan varmı
Ben iciyorumm evet kortizonlu ilacmia az tuz ye veya hic yeme dedi.Ama ne icin verdi bilmiyorum o kadar cok ilac iciyorumki bunu ne icin kullandgmi sormadmm.Kızlar transfer öncesi prednol tablet içen varmı, ne için kullanılıyor, kimi yerde kortizon ilacı diye geçiyor korktum açıkçası, bilgisi olan varmı
Bana şekeri demedi şekeride mi kesmeliyiz şeker kullanmiyorum zaten ama cikolata falan tüketen biriyimKortizon evet canım. Kullanırken tuz ve şekeri sıfırlamak lazım. Aşırı kilo aldırıyor. Sanırım bağışıklığı baskılayıp bebeğin tutunmasını sağlamak için. Ben de ilk transferimde kullanmıştım. Kimse şeker tuz meselesini demedi. Kilo aldım
Benimde çift embriyo 5. Gün 4aa 4abEvet canım çift embriyo 5.Gün. Senin embriyolar kaçıncı gün?
Ben içtim 5 gün boyuncaKızlar transfer öncesi prednol tablet içen varmı, ne için kullanılıyor, kimi yerde kortizon ilacı diye geçiyor korktum açıkçası, bilgisi olan varmı
Ya ne güzel 5 gun.ben de gebelik olursa da devam edecek sanırım ama ben de sismek den korkuyorum sonuca göre konusucam doktorlaBen içtim 5 gün boyunca
Teşekkür ederim gerçekten şu düşünceleri kovmaya çalışıyorum ama korku gitmiyorBelirti arama hic canim, kiminin belirtisi oluyor negatif cikiyor kiminin hic belirtisi okmuyor ama pozitif oluyor. O belirtiler ve kasik agrilari genelde ilaclardan da olabiliyor cunku. Kullandigimiz ilaclar adet gormemizi engelliyor bu da kasiklarda doluluk hissi yasamamiza neden olabiliyor o yuzden belirti yasasan da yasamasan da canini sıkma sakin
Evet bende de öyle korkuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum. Meryem suresini açıp elimi karnıma koyup dinliyorum huzur doluyor içim sende öyle yap canımAynıyım daha öncekiler negatif oldu diye hiç pozitifi göremicem hissi var neden böyle
Ben transferden önce içmeye başladım hala devamBen içtim 5 gün boyunca
Canım Meryem suresi bitince tilavet secdesi yapman gerekiyor biliyomusunEvet bende de öyle korkuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum. Meryem suresini açıp elimi karnıma koyup dinliyorum huzur doluyor içim sende öyle yap canım
Size şeker dedilermi bana sadece tuz tüketme dediBen transferden önce içmeye başladım hala devam
O nedir bende meryem suresini dinliyorumCanım Meryem suresi bitince tilavet secdesi yapman gerekiyor biliyomusun
Yok onu bilmiyorum o neCanım Meryem suresi bitince tilavet secdesi yapman gerekiyor biliyomusun