2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Çift embriyo muydu sençnkide canım

Kızlar transfer öncesi prednol tablet içen varmı, ne için kullanılıyor, kimi yerde kortizon ilacı diye geçiyor korktum açıkçası, bilgisi olan varmı

Kızlar transfer öncesi prednol tablet içen varmı, ne için kullanılıyor, kimi yerde kortizon ilacı diye geçiyor korktum açıkçası, bilgisi olan varmı
Kortizon evet canım. Kullanırken tuz ve şekeri sıfırlamak lazım. Aşırı kilo aldırıyor. Sanırım bağışıklığı baskılayıp bebeğin tutunmasını sağlamak için. Ben de ilk transferimde kullanmıştım. Kimse şeker tuz meselesini demedi. Kilo aldım

Ben iciyorumm evet kortizonlu ilacmia az tuz ye veya hic yeme dedi.Ama ne icin verdi bilmiyorum o kadar cok ilac iciyorumki bunu ne icin kullandgmi sormadmm.

Bana şekeri demedi şekeride mi kesmeliyiz şeker kullanmiyorum zaten ama cikolata falan tüketen biriyim

Teşekkür ederim gerçekten şu düşünceleri kovmaya çalışıyorum ama korku gitmiyor

Secde ayeti oluyor okurken veya dinlerken isitince tilavey secdesi yapman gerekiyor.Atiyorum 3 kere okudun veya dinlen 3 kere tilavet secdesi yapman gerekiyor atayım size nasıl yapildigini

Kuran'ı Kerim de 14 yer de geciyormus secde ayeti diğerleri hangi sureler de ben de bilmiyorum ama meryem suresi okuyup dinledigim icin kuzenim hoca o söylemisti bana ben de bildgim icin siz öyle yazinca söylemek zorunda hissttm kendimi uzerimize kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…