- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 34
Bir haftam kaldı az daha dayanıcam ilk denemem aksilik olsun istemiyorum . Bayramın birinci günü kontrolüm var transfer gününe karar vericez Allah boşa çıkarmasın bu çektiklerimizi inşallahCanım doktoruna velirt bence yan etkilerini
AminTeşekkür ederim inşallah rabbim hepimize nasip etsin imtihanımızı kolaylaştırıp güzelleştirsin
İnşallah canım benim amin. Amin diyen ağzına yüreğine sağlık pazartesi iftardan sonra gideceğiz inşallahCanım benim İnşaAllah hayırlı haberler verirsin bize. Bende bekliyorum güzel haberini. Duaların için de amiiiiin diyorum
Transferdem sonrada estrofeme devam ediyorsun maalesef. Hatta pozitif sonuç aldıktan sonra bile. O yüzden doktoruna söyle benceBir haftam kaldı az daha dayanıcam ilk denemem aksilik olsun istemiyorum . Bayramın birinci günü kontrolüm var transfer gününe karar vericez Allah boşa çıkarmasın bu çektiklerimizi inşallah
Aaa o zaman söyleyeyim çok teşekkür ederim bilmiyordum sonra da devam edildiğiniTransferdem sonrada estrofeme devam ediyorsun maalesef. Hatta pozitif sonuç aldıktan sonra bile. O yüzden doktoruna söyle bence
Maşallah darısı başımızaKızlarrrr günaydınhamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Âmin canım İnşaAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnanamıyorum hala.testi yaptım ikinci çizgi çıkınca ağladım baya. 4. Denemem korkuyordum. Hamd olsun pozitif gördümMaşallah darısı başımıza
Bir de kendinizi boşuna üzmüştünüzKızlarrrr günaydınhamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Âminnn canım İnşaAllah. Rabbim hepinize nasip etsin. Allah razı olsunBir de kendinizi boşuna üzmüştünüzAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, çok sevindim, darısı bizlere
Maşallah kaç çıktı ilk degerinKızlarrrr günaydınhamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Allah razı olsun canım. Kan vermedim daha. İdrar testi pozitifMaşallah kaç çıktı ilk degerin
MaşAllah rabbim daim etsin. Kaçıncı günde yaptınız testiDün test yaptım negatif çıktı. Sonradan baktım silik çizgi vardı ama kuruma çizgisidir diye düşündüm . Çünkü yarım saat sonra çıktı. Bu gün yapar yapmaz silik ama kırmızı çizgi çıktı çok şükür.
Âmin canım Allah razı olsun. Transfer günü hariç 4.günMaşAllah rabbim daim etsin. Kaçıncı günde yaptınız testi
He hayırlı olsun inşallahAllah razı olsun canım. Kan vermedim daha. İdrar testi pozitif
Âmin canım İnşaAllah sen de sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah bebeğiniHe hayırlı olsun inşallah
Yaaa çok sukurrrKızlarrrr günaydınhamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Allah razı olsun canım. Rabbim hepinize pozitif sonuçlar görmeyi ve evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin İnşaAllahYaaa çok sukurrr
Çok erken ogrenmissiniz masallahÂmin canım Allah razı olsun. Transfer günü hariç 4.gün