- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
Ya çok değişik ve huzur veren bir şey gibi oldu oda uzanıyorddum elimle gobegimi seviyordum bir anda öyle oldu önce anlam vermedim sonra arkasımda hamile ona sorunca dedi ki tiklatir gibi bir şey mi dedi aynen dedim onda da olmuş öyle senin soruna denk gelince sorim dedimAynı şekilde aynı yerde hissettim canım
Teşekkür ederim yapayım bari bende
Rica ederim yapın muhakkak.Teşekkür ederim yapayım bari bende
Bir de doktorunuz size prograf adında ilaç verdi mi kullanan var mıRica ederim yapın muhakkak.
Onu bilmiyorum canm ben de yok o ilaç danBir de doktorunuz size prograf adında ilaç verdi mi kullanan var mı
Ben kullanıyorumBir de doktorunuz size prograf adında ilaç verdi mi kullanan var mı
O benim bağırsaklarımı mahvetti ya çok ağır bi ilaç sizde de oldu muBen kullanıyorum
Bizim doktorumuz katil hücre öldürücü tedavisi diyor onaOnu bilmiyorum canm ben de yok o ilaç dan
Nasıl yan etkileri oldu kiO benim bağırsaklarımı mahvetti ya çok ağır bi ilaç sizde de oldu mu
Hmm.ben de bugun clinoleic serum takildım 3 bucuk saat sürdü.Takilan var mi araniz da.Ay bir an kolumu kaybettim sandım öyle fena yaptı sonlara doğruBizim doktorumuz katil hücre öldürücü tedavisi diyor ona
Ya ishal yaptı bir de karnımda sürekli gaz birikiyorNasıl yan etkileri oldu ki
Yok bana hiç öyle bir şey vermediler o ne acabaHmm.ben de bugun clinoleic serum takildım 3 bucuk saat sürdü.Takilan var mi araniz da.Ay bir an kolumu kaybettim sandım öyle fena yaptı sonlara doğru
Bağısıklik sistemini güclendirmek ve basari oranini arttirmak icin dedi doktorum.Opu olduğum gün bir de bugun takıldım hafta bir dedi bakalım gebelik olursa da bir süre devam edecek sanırımYok bana hiç öyle bir şey vermediler o ne acaba
İshal arada bende de oluyor ama karnımda ki gaz evde oturursam oluyor dışarı çıkarsam yürürsem gaz olmuyor ben 17 gündür kullanıyorumYa ishal yaptı bir de karnımda sürekli gaz birikiyor
Evet evde bende yürüyünce ayağa kalkınca gidiyor ama oturunca dolmaya başlıyorİshal arada bende de oluyor ama karnımda ki gaz evde oturursam oluyor dışarı çıkarsam yürürsem gaz olmuyor ben 17 gündür kullanıyorum
Şifa olsun inşallahBağısıklik sistemini güclendirmek ve basari oranini arttirmak icin dedi doktorum.Opu olduğum gün bir de bugun takıldım hafta bir dedi bakalım gebelik olursa da bir süre devam edecek sanırım
Yaaa çok teşekkür ederim canım. Rabbim ikimizinkini de tamamına erdirsinYa çok değişik ve huzur veren bir şey gibi oldu oda uzanıyorddum elimle gobegimi seviyordum bir anda öyle oldu önce anlam vermedim sonra arkasımda hamile ona sorunca dedi ki tiklatir gibi bir şey mi dedi aynen dedim onda da olmuş öyle senin soruna denk gelince sorim dedim
Transferin kaçıncı günü ?Benimde çift embriyo 5. Gün 4aa 4ab
Amin inşallahYaaa çok teşekkür ederim canım. Rabbim ikimizinkini de tamamına erdirsin