- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
İkiz olduğunu düşünüyorum çift transferdi. İnşaAllah öyledirÇok erken ogrenmissiniz masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz olduğunu düşünüyorum çift transferdi. İnşaAllah öyledirÇok erken ogrenmissiniz masallah
Ay harikaaaqq hadi insallahİkiz olduğunu düşünüyorum çift transferdi. İnşaAllah öyledir
Masallah canim tebrik ederim saglikla ilerlesin insallahKızlarrrr günaydın hamd olsun ben de pozitifim Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin İnşaAllah
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza da alın insaAllah kacinci gün embriyosuyduKızlar, bu arada ben 1 litre su içtim. Aşırı sıkıştım. Transfer oldu. Hiç beklemeden daha masada bez koydular ve rahatladım. Yatarken tekrar sıkıştım. Yine bez koydular. Sonra odaya aldıklarında hemen tekrar lavaboya gittim. Tuvalete gidenler strese girmesin onun için yazmak istedim. Doktor da hemşireler de sıkıntı olmaz demişlerdi olmadı çok şükür. Bir de test yapma sebebim karnımda değişik bir pıtırtı hissettim. Sanki içimde mısır patlıyor gibiydi onun için sabah test yaptım ve silik de olsa pozitif gördüm.
İnşallah canım değerlerim biraz düşük ilerliyor ama kese görene kadar bekliyecem bakalım ne bekliyor beniÂmin canım İnşaAllah sen de sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah bebeğini
Stres yapma canım Rabbim büyük güzel olacağına inan. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninleİnşallah canım değerlerim biraz düşük ilerliyor ama kese görene kadar bekliyecem bakalım ne bekliyor beni
Âminnn canım Allah razı olsun. 5. Gün embriyosu çift transfer. Sizin de pozitif sonuçlarınızı görmek nasip olsun İnşaAllahGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza da alın insaAllah kacinci gün embriyosuydu
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim senin de pozitif sonucunu görmek nasip olur İnşaAllahMasallah canim tebrik ederim saglikla ilerlesin insallah
Ayy büyük ihtimal ikizdir diye düsünüyorum baya erken cıkmis cünki.Amin canmmÂminnn canım Allah razı olsun. 5. Gün embriyosu çift transfer. Sizin de pozitif sonuçlarınızı görmek nasip olsun İnşaAllah
İnşaAllah canım benim ikiz çok istiyorumAyy büyük ihtimal ikizdir diye düsünüyorum baya erken cıkmis cünki.Amin canmm
Hadi insaAllah canım benimİnşaAllah canım benim ikiz çok istiyorum
Benim de 2 embriyo 3. Gün embriyosu transfer edildi. Ben 7. Gün test yaptım silik çıktı. 8. Gün de yapayım dedim o tek çizgi negatif çıktı.. şimdi çarşamba günü kan testini bekliyorumKızlar sizler ne zaman test yapacaksınız
Ya benimde karnımdan pıtırdı gelip duruyo ama gazdan dolayı gibi sankiKızlar, bu arada ben 1 litre su içtim. Aşırı sıkıştım. Transfer oldu. Hiç beklemeden daha masada bez koydular ve rahatladım. Yatarken tekrar sıkıştım. Yine bez koydular. Sonra odaya aldıklarında hemen tekrar lavaboya gittim. Tuvalete gidenler strese girmesin onun için yazmak istedim. Doktor da hemşireler de sıkıntı olmaz demişlerdi olmadı çok şükür. Bir de test yapma sebebim karnımda değişik bir pıtırtı hissettim. Sanki içimde mısır patlıyor gibiydi onun için sabah test yaptım ve silik de olsa pozitif gördüm.
Allah'razı olsun inşallahStres yapma canım Rabbim büyük güzel olacağına inan. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle
İnşaAllah pozitif sonuç alırsın canım. Taze transfer olduysa ovitrellenin etkisidir.Benim de 2 embriyo 3. Gün embriyosu transfer edildi. Ben 7. Gün test yaptım silik çıktı. 8. Gün de yapayım dedim o tek çizgi negatif çıktı.. şimdi çarşamba günü kan testini bekliyorum
Canım bu başka bir şey gaz gibi değil. Pıt pıt pıt bir şey vuruyor gibi oldu birkaç kez mısır patlar eline çarpar ya onu içerden karnıma çarpmış gibi hissettimYa benimde karnımdan pıtırdı gelip duruyo ama gazdan dolayı gibi sanki