2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar size bişey soracağım şimdi 11.gün 376 çıktığı için doktorum tekrar kan testi istemedi direk haftaya kese randevusu verdi her şey yolunda mıdır

Kızlar size bişey soracağım şimdi 11.gün 376 çıktığı için doktorum tekrar kan testi istemedi direk haftaya kese randevusu verdi her şey yolunda mıdır
Yolundadir inşallah canım değerin iyi olduğu için gerek duymamistir ama için rahat etmek istiyorsa kendin acilde bir kan daha ver takip et

Kızlar bu estofrem beni panik atak yapacak az kaldi Bugün inanılmaz bir akintim var yumurtlama doneminde olan gibi iç çamaşırı fazlasiyla ıslatıyor normal mi bir topikte okuduğumda ayn sıkıntı olup sıvı birikmesi yaşamış transferu iptal edilmis

Benimde aynı sizin gibi, günlük ped kullanıyorum her gün ve bugün transfer oldum

Merhaba hanımlar, transferim 13.30 gibi oldu, 12.30 da su içmeye başladım ve 1 saat boyunca 500 ml kadar içtim, kontrol edildiğinde yeterli dediler ve 20-25 dk uzandım :) iyi geçti, insallah tutunur bebeğim transfer olacaklar, benim gibi yapın, gayet rahat hafif sıkıştım ve 25 dk sonra WC gittim

Kizlar bende az once 11.progestanimi vurdurdum. Artik kalcamda bezelerden dolayi canim cok yanmaya basladi yok mu bunun cozumu ya
Ben de vurguluyorum ama ona en iyi çözüm kolonya dedi hemşire. Eve gelince kolonyalı pamuk koyuyorum üstüne iyi geliyo rahatlatıyor biraz. Hemşirelerin eli de çok önemli. Bazılarının eli çok ağır vurduktan sonra ben yürüyemiyorum bazılarının eli de çok hafif hiç anlaşılmıyor

aa hayırlı olsun canimmmm benimmmm ne zaman test gununn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…