- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Evet her gun bir tane progestan bir tane oksaparHergün vuruluyomusun
Valla az once hastaneden donerken konustuk bu ne ya dedim sen bi spermiyogram verdin gectin koseye her seyi ben cekiyorum dedimCektiğim acıyı anlasın diye eşimede vurcam kan sulandırıcı nöyle olmaz hayat müşterek
20 nisanHayırlısı canm ya test gunun ne zaman
Bende ondan kullanıyorum. Hemde fitiline de devam ediyorum. Transfer gününde başlattılar duruma göre devam edecekmişimProgestan olarak ne kullanıyorsunuz? Bana fitil ve progestan dex 25 iğne verdiler transfer öncesinden beri kullanıyorum ama çok pahalı 7 tane var kutusu 450 TLDr uma soracağım başka ne kullanabilirim bunun yerine diye
Evet denek ki, doktorumuz ne derse o :)Bir saat önce konustum doktorumla o da tam tersini dedi bana canım demekki gercekten değişiyor
Kontrollü gideceğim bende, bugün evde deneme yaptım haha :) 12 de 600-700 ml gibi içtim 30-35 dk sonra sıkıştım ve 13.15 de WC gittim, biraz daha tutsam tutardım.. ona göre ayarlıicam kendimiMerhaba, bende hemen akabinde wc ye gitmemek için azar azar kendimi çok sıkıştırmayacak şekilde içmiştim. Heyecana kapılıp suyu dikmeyin kafaya :) kontrol edin kendinizi :) yarım saat sonra wc ye gidebilirsiniz diyorlar ben orda girmedim otele yürüdük sanırım 1 saat sonra falan girdim. Ama transfer sırasında sıkışıklık iyi demişlerdi rahat oldu
Merhaba ben saat ile ilgili sormuştum, hemşirem mesela dozunuz saat 8 deyse 1 saat içinde herhangi bi vakitte yapabilirsiniz dedi saat 9 a kadar, bu hepsi için geçerli, içiniz rahat olsunMesela sabah 7.30 da fitili atıp aksam 8 de atabilirmiyim progeston iğneyi yarım saat gec vurdursam ne olur mesela bazen işten gec cıkıyorum o yğzden saatte yarım saat oynama oluyor
Bende de öyle oldu adam gözümde karardı gözünün üstünde kaş var deyip kavga çıkarmaya bahane aradım hep ama alttan aldı sağolsunBende uyusma yok sinir hat safada bur de daralma var ne yapsam mutsuzum
Canım benim alt komşum hemşire çok iyi denk geldi bana hep o vurdu ağrım çok oldu ama bezelenme morarma olmadı kolonyalı pamuk dürüp dağıttı hep sanırım o yüzdenKizlar bende az once 11.progestanimi vurdurdum. Artik kalcamda bezelerden dolayi canim cok yanmaya basladi yok mu bunun cozumu ya
Annelik duygusu canım inşallah çok güzel haber alırsın yarın dualarım seninle mutlaka yaz sonucunuİnşaAllah canım yarın sabah hastaneye teste gideceğim. Korku heyacan karışık duygular içindeyim. Dua istiyorum kızlar
Ben fitilini kullanamadım bir türlü ya hepsi geri geliyordu sanki 1-2 attım sonra atmadım. İğneden devam şimdilik Dr 2.nci haftaya kadar devam ilaçlar tutunursa demiştiBende ondan kullanıyorum. Hemde fitiline de devam ediyorum. Transfer gününde başlattılar duruma göre devam edecekmişim
Pardon 12. Haftaya kadar. Yani 3 ay devam demişti ilaçlara DrBen fitilini kullanamadım bir türlü ya hepsi geri geliyordu sanki 1-2 attım sonra atmadım. İğneden devam şimdilik Dr 2.nci haftaya kadar devam ilaçlar tutunursa demişti
BAyrama güzel haberle gireceksin insaAllah canım20 nisan
Sağol canım yazarım tabiki ve inşaAllah güzel sonuçlarımı yazarımAnnelik duygusu canım inşallah çok güzel haber alırsın yarın dualarım seninle mutlaka yaz sonucunu
Guanydın canım krem varmıs bi tane onu aldırdım eşime buzda koydum bakalım insallah morarmaz dahaYaptıktan sonra buz koy iyi gelir belki
Aynen öyle canım en iyisini onlar bilirEvet denek ki, doktorumuz ne derse o :)
Gunaydın canım cok tesekkr ederim bende antibiyotik grubu dısında esneme olur diye biliyordumMerhaba ben saat ile ilgili sormuştum, hemşirem mesela dozunuz saat 8 deyse 1 saat içinde herhangi bi vakitte yapabilirsiniz dedi saat 9 a kadar, bu hepsi için geçerli, içiniz rahat olsun
Bende demiştim eşime. İçimde yaşıyorum bende demiştiValla az once hastaneden donerken konustuk bu ne ya dedim sen bi spermiyogram verdin gectin koseye her seyi ben cekiyorum dedim
Bende bugun alkollu pamuk bascam ustlerine ya :/Canım benim alt komşum hemşire çok iyi denk geldi bana hep o vurdu ağrım çok oldu ama bezelenme morarma olmadı kolonyalı pamuk dürüp dağıttı hep sanırım o yüzden
Aminnnn hepimiz bayrama bebislerimizle girelim Allah'in izniyleBAyrama güzel haberle gireceksin insaAllah canım