2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Son düzenleme:
2gun önce 335 çıkmıştı değerim bugün 511 çıktı pazartesi tekrar verilecek sanki yükseliyor değerim ☺️🤲kese bebek ve kalp görürsem o zaman rahat edecek galiba Allah olmayanlara da daha güzellini nasip etsin amin
İnşallah yükselecek canım

Ben de vurguluyorum ama ona en iyi çözüm kolonya dedi hemşire. Eve gelince kolonyalı pamuk koyuyorum üstüne iyi geliyo rahatlatıyor biraz. Hemşirelerin eli de çok önemli. Bazılarının eli çok ağır vurduktan sonra ben yürüyemiyorum bazılarının eli de çok hafif hiç anlaşılmıyor 🤷🏻‍♀️
Evet ya dunku hemsire cok kaprisliydi sapladi resmen canim cok acidi 😩

2gun önce 335 çıkmıştı değerim bugün 511 çıktı pazartesi tekrar verilecek sanki yükseliyor değerim ☺️🤲kese bebek ve kalp görürsem o zaman rahat edecem galiba Allah olmayanlara da daha güzellini nasip etsin amin
Sağ salim kucağına almak nasip etsin size.Sanki sizde 6 gün embriyosuydu..beni bu gün aradılar dediler 3 tane embriyon kalmış yarın kesin belli olucak..hatda sordum azala bilirmi ola bilir dediler acaba diyorum gelişmiyor ondanmı?size ne demiştiler 6 güne kalarken

Merhaba hanımlar, transferim 13.30 gibi oldu, 12.30 da su içmeye başladım ve 1 saat boyunca 500 ml kadar içtim, kontrol edildiğinde yeterli dediler 😅 ve 20-25 dk uzandım :) iyi geçti, insallah tutunur bebeğim 🙏🏽🥰🙌🏼🧿🙏🏽 transfer olacaklar, benim gibi yapın, gayet rahat hafif sıkıştım ve 25 dk sonra WC gittim 🙏🏽
Güzel haberlerini alirız insaAllah canım 🌸

2gun önce 335 çıkmıştı değerim bugün 511 çıktı pazartesi tekrar verilecek sanki yükseliyor değerim ☺️🤲kese bebek ve kalp görürsem o zaman rahat edecem galiba Allah olmayanlara da daha güzellini nasip etsin amin
Ay hadi o günleri de görelim inşallah canimm🥰

Sağ salim kucağına almak nasip etsin size.Sanki sizde 6 gün embriyosuydu..beni bu gün aradılar dediler 3 tane embriyon kalmış yarın kesin belli olucak..hatda sordum azala bilirmi ola bilir dediler acaba diyorum gelişmiyor ondanmı?size ne demiştiler 6 güne kalarken
Benim ilk günden 10 yumurta dolendi ama 6gun sabahı sadece 3 tane donduruldu dedi ne yumurta kalitesi vardı ne embriyo ama şükür şimdilik potif değerim

Benim ilk günden 10 yumurta dolendi ama 6gun sabahı sadece 3 tane donduruldu dedi ne yumurta kalitesi vardı ne embriyo ama şükür şimdilik potif değerim
Bende 15 yumurta toplandı 6 döllendi 5 embriyo kaldı bu günde 5 gün aradılar dediler 3 tane kalmış yarında 6 günüm diyorum neden 6 güne sakladınız diyorlar gelişimi yavaş..o kadar agladimki hiç umutum kalmadı

Merhaba hanımlar, transferim 13.30 gibi oldu, 12.30 da su içmeye başladım ve 1 saat boyunca 500 ml kadar içtim, kontrol edildiğinde yeterli dediler 😅 ve 20-25 dk uzandım :) iyi geçti, insallah tutunur bebeğim 🙏🏽🥰🙌🏼🧿🙏🏽 transfer olacaklar, benim gibi yapın, gayet rahat hafif sıkıştım ve 25 dk sonra WC gittim 🙏🏽
Hayırlı olsun canım. İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini 😊

Kızlar ben çok halsizim ya, ayakta durunca böyle bi halsizlik varmış gibi. Bacaklarım ağrıyor ayakta durunca. Dıları çıkmak istiyorum ama evde bile bacak ağrısı yaşıyorum. Acaba sonradan geçecek mi?

X