- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
Ayy çok güzelhayırlı olsun
2gun önce 335 çıkmıştı değerim bugün 511 çıktı pazartesi tekrar verilecek sanki yükseliyor değerimYaaaaaçok güzel bir haberrr
İnşallah yükselecek canım2gun önce 335 çıkmıştı değerim bugün 511 çıktı pazartesi tekrar verilecek sanki yükseliyor değerimkese bebek ve kalp görürsem o zaman rahat edecek galiba Allah olmayanlara da daha güzellini nasip etsin amin
26 nisanda canımaa hayırlı olsun canimmmm benimmmm ne zaman test gununn
Evet ya dunku hemsire cok kaprisliydi sapladi resmen canim cok acidiBen de vurguluyorum ama ona en iyi çözüm kolonya dedi hemşire. Eve gelince kolonyalı pamuk koyuyorum üstüne iyi geliyo rahatlatıyor biraz. Hemşirelerin eli de çok önemli. Bazılarının eli çok ağır vurduktan sonra ben yürüyemiyorum bazılarının eli de çok hafif hiç anlaşılmıyor
İnşallah canım yaİnşallah yükselecek canım
Sağ salim kucağına almak nasip etsin size.Sanki sizde 6 gün embriyosuydu..beni bu gün aradılar dediler 3 tane embriyon kalmış yarın kesin belli olucak..hatda sordum azala bilirmi ola bilir dediler acaba diyorum gelişmiyor ondanmı?size ne demiştiler 6 güne kalarken2gun önce 335 çıkmıştı değerim bugün 511 çıktı pazartesi tekrar verilecek sanki yükseliyor değerimkese bebek ve kalp görürsem o zaman rahat edecem galiba Allah olmayanlara da daha güzellini nasip etsin amin
Sağlıkla kucağınıza da alın insaAllahBugün 9. Günüm asistan arayıp test vermemi söyledi sonucum 140 çıktı kızlar. 2 gün sonra tekrar test vereceğim
Güzel haberlerini alirız insaAllah canımMerhaba hanımlar, transferim 13.30 gibi oldu, 12.30 da su içmeye başladım ve 1 saat boyunca 500 ml kadar içtim, kontrol edildiğinde yeterli dedilerve 20-25 dk uzandım :) iyi geçti, insallah tutunur bebeğim transfer olacaklar, benim gibi yapın, gayet rahat hafif sıkıştım ve 25 dk sonra WC gittim
Ayy 1 gun var aramiz da benim de 25 nisan26 nisanda canım
Yaaa hadi bakalım birlikte güzel haberleri alalimAyy 1 gun var aramiz da benim de 25 nisan
Amin inşaAllahhYaaa hadi bakalım birlikte güzel haberleri alalim
O zaman insallahhepimiz güzel haberler alalım insallah
Ay hadi o günleri de görelim inşallah canimm2gun önce 335 çıkmıştı değerim bugün 511 çıktı pazartesi tekrar verilecek sanki yükseliyor değerimkese bebek ve kalp görürsem o zaman rahat edecem galiba Allah olmayanlara da daha güzellini nasip etsin amin
Benim ilk günden 10 yumurta dolendi ama 6gun sabahı sadece 3 tane donduruldu dedi ne yumurta kalitesi vardı ne embriyo ama şükür şimdilik potif değerimSağ salim kucağına almak nasip etsin size.Sanki sizde 6 gün embriyosuydu..beni bu gün aradılar dediler 3 tane embriyon kalmış yarın kesin belli olucak..hatda sordum azala bilirmi ola bilir dediler acaba diyorum gelişmiyor ondanmı?size ne demiştiler 6 güne kalarken
İnşallah ya 9 doğuruyorum rasmen bir diyor dış gebelik bir diyor yükseliyorAy hadi o günleri de görelim inşallah canimm
Yükselir daha da Allahın izniyleİnşallah ya 9 doğuruyorum rasmen bir diyor dış gebelik bir diyor yükseliyorpazartesi ne çıkacak acaba
Bende 15 yumurta toplandı 6 döllendi 5 embriyo kaldı bu günde 5 gün aradılar dediler 3 tane kalmış yarında 6 günüm diyorum neden 6 güne sakladınız diyorlar gelişimi yavaş..o kadar agladimki hiç umutum kalmadıBenim ilk günden 10 yumurta dolendi ama 6gun sabahı sadece 3 tane donduruldu dedi ne yumurta kalitesi vardı ne embriyo ama şükür şimdilik potif değerim
Hayırlı olsun canım. İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebişleriniMerhaba hanımlar, transferim 13.30 gibi oldu, 12.30 da su içmeye başladım ve 1 saat boyunca 500 ml kadar içtim, kontrol edildiğinde yeterli dedilerve 20-25 dk uzandım :) iyi geçti, insallah tutunur bebeğim transfer olacaklar, benim gibi yapın, gayet rahat hafif sıkıştım ve 25 dk sonra WC gittim
İnşallah canım dün okadar ağladım ki bugün bu. Değer iyi geldi muane etmeden dış gebelik dedi doktor hemen. Bende yelkenleri suya düşürdüm hemenYükselir daha da Allahın izniyle