2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Son düzenleme:
İnşallah yükselecek canım

Evet ya dunku hemsire cok kaprisliydi sapladi resmen canim cok acidi

Sağ salim kucağına almak nasip etsin size.Sanki sizde 6 gün embriyosuydu..beni bu gün aradılar dediler 3 tane embriyon kalmış yarın kesin belli olucak..hatda sordum azala bilirmi ola bilir dediler acaba diyorum gelişmiyor ondanmı?size ne demiştiler 6 güne kalarken

Güzel haberlerini alirız insaAllah canım

Ay hadi o günleri de görelim inşallah canimm

Benim ilk günden 10 yumurta dolendi ama 6gun sabahı sadece 3 tane donduruldu dedi ne yumurta kalitesi vardı ne embriyo ama şükür şimdilik potif değerim

Benim ilk günden 10 yumurta dolendi ama 6gun sabahı sadece 3 tane donduruldu dedi ne yumurta kalitesi vardı ne embriyo ama şükür şimdilik potif değerim
Bende 15 yumurta toplandı 6 döllendi 5 embriyo kaldı bu günde 5 gün aradılar dediler 3 tane kalmış yarında 6 günüm diyorum neden 6 güne sakladınız diyorlar gelişimi yavaş..o kadar agladimki hiç umutum kalmadı

Hayırlı olsun canım. İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini

Kızlar ben çok halsizim ya, ayakta durunca böyle bi halsizlik varmış gibi. Bacaklarım ağrıyor ayakta durunca. Dıları çıkmak istiyorum ama evde bile bacak ağrısı yaşıyorum. Acaba sonradan geçecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…