- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
O sayilmaz deseydinBende demiştim eşime. İçimde yaşıyorum bende demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sayilmaz deseydinBende demiştim eşime. İçimde yaşıyorum bende demişti
Çok erken, bir de idrar testi.. dün bu gruptaki bir arkadaşımız 6. Gün kan testi 6 çıkıp 7. Gün 100 lerde bisi çıktı bu nedenle üzülmeyin, kişiden kişiye değişiyo belki geç tutundu ya da daha yer arıyorBen dayanamadım test yaptım 4. Gün bu gün. Negatif çıktı. Pozitif olan arkadaşların 4. Günde silik de olsa çıkmış
Yaa İnşaAllah öyledir canım Allah razı olsun biraz rahatladım. 4. denemem korkuyorum ister istemezÇok erken, bir de idrar testi.. dün bu gruptaki bir arkadaşımız 6. Gün kan testi 6 çıkıp 7. Gün 100 lerde bisi çıktı bu nedenle üzülmeyin, kişiden kişiye değişiyo belki geç tutundu ya da daha yer arıyor
Endişelenmeyin, guzel düşünün iyi hissetsin yerini bulsun, tutunsaydı bile 4. Gün idrar testi çoooook erkenYaa İnşaAllah öyledir canım Allah razı olsun biraz rahatladım. 4. denemem korkuyorum ister istemez
İnşaAllah canımEndişelenmeyin, guzel düşünün iyi hissetsin yerini bulsun, tutunsaydı bile 4. Gün idrar testi çoooook erken
Daha cok erken benceBen dayanamadım test yaptım 4. Gün bu gün. Negatif çıktı. Pozitif olan arkadaşların 4. Günde silik de olsa çıkmış
Gerçekten çok çok erken bu hatayı yapmış biri olarak diyorum benim de 7.gün 6.41 çıktı olmadı diye 1 gün boyunca çok üzüldüm ama ertesi gün 81.4 çıktı doktorlar hemşireler gerçekten de boşuna demiyormuş 10.gün yada 12.gün diyeBen dayanamadım test yaptım 4. Gün bu gün. Negatif çıktı. Pozitif olan arkadaşların 4. Günde silik de olsa çıkmış
Hayırlı olsun İnşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah ya korkuyorum 4. DenememGerçekten çok çok erken bu hatayı yapmış biri olarak diyorum benim de 7.gün 6.41 çıktı olmadı diye 1 gün boyunca çok üzüldüm ama ertesi gün 81.4 çıktı doktorlar hemşireler gerçekten de boşuna demiyormuş 10.gün yada 12.gün diye
Vardır bi hayır…Kızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
Korkma canım benim Rabbim büyük benimde var bazı başarısız denemelerim ama bu sefer oldu gibi inşallah ilerleyen günlerde göreceğiz.Sen içini ferah tut inşallah pozitif sonucu alacaksınHayırlı olsun İnşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah ya korkuyorum 4. Denemem
Üzülme canım benim vardır bunda da bir hayır.Kaç çıktı değerinKızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
Vardır gerseyde bir hayır canimmm0.48 çıktı 2 embriyo vardı çok umutlanmıştım olacak diye nasip değilmiş
Keşke devam etseydiniz fitile bizim fitillerde çıkıyor ama bebeğin tutunmasını sağlayan progestan hormonu var içindeBen fitilini kullanamadım bir türlü ya hepsi geri geliyordu sanki 1-2 attım sonra atmadım. İğneden devam şimdilik Dr 2.nci haftaya kadar devam ilaçlar tutunursa demişti
Canım hayırlısı olsun, Allah aratmasın inşallahKızlar benim sonucum negatif çok üzüldüm
İnşaAllah canım Allah razı olsun sen de içini ferah tut bir sorun olmayacak İnşaAllah sağlıkla kucağına alacaksın bebişleriniKorkma canım benim Rabbim büyük benimde var bazı başarısız denemelerim ama bu sefer oldu gibi inşallah ilerleyen günlerde göreceğiz.Sen içini ferah tut inşallah pozitif sonucu alacaksın
Ayy inşallah canımİnşaAllah canım Allah razı olsun sen de içini ferah tut bir sorun olmayacak İnşaAllah sağlıkla kucağına alacaksın bebişlerini
Edemedim içim almadı ya kalçadan ve göbekten olan iğnelerin yeterince etkili olduğunu düşünüyorum şimdilik. Çarsamba doktoruma sorucam bakalım kullanmasam olur mu diye. Nerdeyse transferden beri kullanmıyorum ama iyi çıkmıştı değerimKeşke devam etseydiniz fitile bizim fitillerde çıkıyor ama bebeğin tutunmasını sağlayan progestan hormonu var içinde