2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben dayanamadım test yaptım 4. Gün bu gün. Negatif çıktı. Pozitif olan arkadaşların 4. Günde silik de olsa çıkmış

Ben dayanamadım test yaptım 4. Gün bu gün. Negatif çıktı. Pozitif olan arkadaşların 4. Günde silik de olsa çıkmış
Çok erken, bir de idrar testi.. dün bu gruptaki bir arkadaşımız 6. Gün kan testi 6 çıkıp 7. Gün 100 lerde bisi çıktı bu nedenle üzülmeyin, kişiden kişiye değişiyo belki geç tutundu ya da daha yer arıyor

Yaa İnşaAllah öyledir canım Allah razı olsun biraz rahatladım. 4. denemem korkuyorum ister istemez

Gerçekten çok çok erken bu hatayı yapmış biri olarak diyorum benim de 7.gün 6.41 çıktı olmadı diye 1 gün boyunca çok üzüldüm ama ertesi gün 81.4 çıktı doktorlar hemşireler gerçekten de boşuna demiyormuş 10.gün yada 12.gün diye

Hayırlı olsun İnşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah ya korkuyorum 4. Denemem

Hayırlı olsun İnşaAllah canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah ya korkuyorum 4. Denemem
Korkma canım benim Rabbim büyük benimde var bazı başarısız denemelerim ama bu sefer oldu gibi inşallah ilerleyen günlerde göreceğiz.Sen içini ferah tut inşallah pozitif sonucu alacaksın

Ben fitilini kullanamadım bir türlü ya hepsi geri geliyordu sanki 1-2 attım sonra atmadım. İğneden devam şimdilik Dr 2.nci haftaya kadar devam ilaçlar tutunursa demişti
Keşke devam etseydiniz fitile bizim fitillerde çıkıyor ama bebeğin tutunmasını sağlayan progestan hormonu var içinde

Korkma canım benim Rabbim büyük benimde var bazı başarısız denemelerim ama bu sefer oldu gibi inşallah ilerleyen günlerde göreceğiz.Sen içini ferah tut inşallah pozitif sonucu alacaksın
İnşaAllah canım Allah razı olsun sen de içini ferah tut bir sorun olmayacak İnşaAllah sağlıkla kucağına alacaksın bebişlerini

Keşke devam etseydiniz fitile bizim fitillerde çıkıyor ama bebeğin tutunmasını sağlayan progestan hormonu var içinde
Edemedim içim almadı ya kalçadan ve göbekten olan iğnelerin yeterince etkili olduğunu düşünüyorum şimdilik. Çarsamba doktoruma sorucam bakalım kullanmasam olur mu diye. Nerdeyse transferden beri kullanmıyorum ama iyi çıkmıştı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…