Orası öyle canım ama olumsuz hissediyorumEvet aklın orda oldugu için ama coğu gitti azı kaldı oyle düşün
Ay canm insan neye inanacağını sasiriyorİnternetten baktım 1 fincan içilebilir diyor
Ben de yaptım erken gebelik hatta ama hiç çıkmadı bile canım. 8 nisan benimki deBenim de aynı. Stres bugün başladı. Dün gece bel ağrısı kasık ağrısı oldu. Ve miğdem yanıyor Şuan da bile. Sabah test yaptım bilmiyorum. Sanki silik bi çizgi daha vardı
Bebde sizin gibi sabırsızdım ama idrar testinde korktuğum için yapmamıştımAhhh sabırsızlık. Erken test alıcam bakalım yarın sabah birde onunla yapayım. Aslında test günüm 19 Nisan ama işte kalbe söz geçmiyor
Aynı gün olmuş. Hayırlısı olsun bence kanı da bekleyelim Allahtan umut kesilmezBen de yaptım erken gebelik hatta ama hiç çıkmadı bile canım. 8 nisan benimki de
Ben sigara içmiyorum ama günde bir fincan kahve hep içiyordum ama baktım internetten bir finca içikebilir diyor bide çay da içerdim ama çay içemiyorum midem bulanıyor gibi canım istemiyor gibi. Sadece bir bardak çay içiyorum kahvaltıdaAy canm insan neye inanacağını sasiriyorherkes ayri birsey diyo iste bilmiyorum ama bana doktorum da hemsirem de yasak dedi ben de kahvesiz gün geciremem normelde.Hem kahve hem sigara icemiyorum basim catliyo
Pazartesi direkt kan testi vereceğim canım erken gebelik yaptım negatif çıktı 6.gün daha belki idrara düşmemiştir pazartesi bakacağız yoksa kalan embriyolarla devamBence yapmayın ya… bisi çıkmazsa üzülüp kendinizi strese sokarsiniz halbuki belki pozitif olacağı yerde boşuna üzülmüş olursunuz vs…. Bence gününü bekleyin, ben de kesin günümü bekliicemtabi yine de siz bilirsiniz
Aynen aynı gün olmuş bana 9.gün kan var dedi 5.gün embriyosu olduğu için 17 si test tarihimAynı gün olmuş. Hayırlısı olsun bence kanı da bekleyelim Allahtan umut kesilmez
Resim atmışsın galiba canım bende orda gördüm sanki silikBenim de aynı. Stres bugün başladı. Dün gece bel ağrısı kasık ağrısı oldu. Ve miğdem yanıyor Şuan da bile. Sabah test yaptım bilmiyorum. Sanki silik bi çizgi daha vardı
Az kalmış az daha sabırPazartesi direkt kan testi vereceğim canım erken gebelik yaptım negatif çıktı 6.gün daha belki idrara düşmemiştir pazartesi bakacağız yoksa kalan embriyolarla devam
Sabrın sonu selamet olur inşallahAz kalmış az daha sabır
Hadi çok çok güzel olsun
Yarım saat önce çıktım. Şimdi uzanıyorum hastanede odada. Çok duygu yüklü ve az biraz da sıkışık geçtiCanım nasıl geçti transferin hayırlı olsun inşaAllah.
Evet ama bilmiyorum. Çok üzüldüm ağladım sabahtan beri böyle kendimde değilim. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallahResim atmışsın galiba canım bende orda gördüm sanki silik
Sizin Şuan son durum nedir. Yeni geldim ya bimiyorumBebde sizin gibi sabırsızdım ama idrar testinde korktuğum için yapmamıştım
Bu kadar yıpratma ama kendini ağlayıp helak etme bebişin etkilenebilir. Dokunsan bende ağlayacağım ama zor tutuyorum kendimi biliyorum kendime zararım dokunacak vücudum etkilenecek amin cumalar yüzü suyu hürmetine inşallahEvet ama bilmiyorum. Çok üzüldüm ağladım sabahtan beri böyle kendimde değilim. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
İdrar testi mi yaptın canımKızlar bende erken yaptım testlerimi 7,8,9, ve 10. Gün hep negatif çıktı yarın 12. Gün kan vereceğim pek umudum kalmadı ama bakalım hayırlısı artık
Belirti sayılabilecek herşey oldu bende ama nasip işte. Direk kırmızı tek çizgi görünce şok oldum tabi. Diğerini sonra fark ettim böyle hayalet çizgi gibiydi Ama bakalım yarın da erken test alayım yapayım diyorum.Bu kadar yıpratma ama kendini ağlayıp helak etme bebişin etkilenebilir. Dokunsan bende ağlayacağım ama zor tutuyorum kendimi biliyorum kendime zararım dokunacak vücudum etkilenecek amin cumalar yüzü suyu hürmetine inşallah
Ben çarşamba günü test verdim hamile olduğumu öğrendim. 19unda da kese randevum var inşallahSizin Şuan son durum nedir. Yeni geldim ya bimiyorum
Hayırlı olsun inşallah çok sevindim adınıza. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi evladına sağ Salim kavuşmayı nasip etsinBen çarşamba günü test verdim hamile olduğumu öğrendim. 19unda da kese randevum var inşallah