Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay beraber öğrencez inşallah pozitif görürüz bizimle büyümeye devam ediyordur bebeklerimiz

Merhabalar ben de 17 Nisan'da 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 Mayıs'ta test yaptırmamı istedi ama ben dayanamadım o kadar heyecanlıyım ki 7.günü ve 9.günü yani bugün test yaptım. Çok net şekilde 2.çizgi var şu an. Yarın da kan verip salı gününe kadar takip edeyim diyorum. Benim için de dua edin ne olur

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırız kucaklarımza inşallah

Ben de 17sinde transfer oldum benim test tarihim de 29 nisan ben idrar testi yapmadım direk kan testi yaptıracağım inşallah inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Ben de 17sinde transfer oldum benim test tarihim de 29 nisan ben idrar testi yapmadım direk kan testi yaptıracağım inşallah inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ben dayanamadım 2 kez idrar testi yaptım çok net bir şekilde çıktı ama yine de içimde korku var tabi inşallah arka arkaya güzel haberler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…