İdrar testim kaset testlerden yaptım 3 tane hepsi pozitifİnşallah canım inşallah güzel haberler alırızsen idrar testi falan yaptın mı?
Maşallah darısı kan testine inşallahİdrar testim kaset testlerden yaptım 3 tane hepsi pozitif
Ay inşallah ya biraz korkuyorum aslında idrara çok güvenmiyorum da daha önce kimyasal ve dış gebelik de pozitif gördüğüm içinMaşallah darısı kan testine inşallah
Allah korusunAy inşallah ya biraz korkuyorum aslında idrara çok güvenmiyorum da daha önce kimyasal ve dış gebelik de pozitif gördüğüm için
Canım listeye keseden sonramı ekleniyor pozitif olanlarHayırlı olsun canim hamilesinNe zaman transfer oldun kaçıncı gün embriyosu birde yaşı söylersen seni de ekleyeyim listeye.
Merhaba hayırlı olsun 2 Mayıs çok geç bir tarih transferden 12.gün sonra kan istiyor diğer doktorlar biraz daha bekleyip kan berin 2 günde bir kan vermemiz gerekecek şimdiden kan testi yaparsanız sürekli kan vermeye gideceksinizBen dayanamadım 2 kez idrar testi yaptımçok net bir şekilde çıktı ama yine de içimde korku var tabi inşallah arka arkaya güzel haberler gelir
Hayırlı olsun ahh canım İnan seni en iyi biz anlarız rabbim sana bağışlasın 2 sene kaç tane test yapıp negatif gördükten sonra pozitife inanamamıştı hala rüyada gibiyimKızlar günaydın ben bir cesaret test yaptım 3. Gün embriyosu 9. Gün bugün.Bu nasıl bir heycandır böle,kalbim yerinden çıkacak sandım.
Merhaba teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun 2 Mayıs çok geç bir tarih transferden 12.gün sonra kan istiyor diğer doktorlar biraz daha bekleyip kan berin 2 günde bir kan vermemiz gerekecek şimdiden kan testi yaparsanız sürekli kan vermeye gideceksiniz
Hayır canım. Pozitif olanları ekliyorum.Canım listeye keseden sonramı ekleniyor pozitif olanlar
AminnnHayırlı olsun ahh canım İnan seni en iyi biz anlarız rabbim sana bağışlasın 2 sene kaç tane test yapıp negatif gördükten sonra pozitife inanamamıştı hala rüyada gibiyim
Merhaba beni de ekler misin 7nisan 4.gün embriyosu çift embriyoydu benim sonucum pozitif yaşım 31Hayır canım. Pozitif olanları ekliyorum.
Insallah guzel sonuclar olur dualrimiz sizinle .bende 17 sinde transfer oldum kan sonuclarimiz cok iyi cikar insallah hepimizin.Merhabalar ben de 17 Nisan'da 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 Mayıs'ta test yaptırmamı istedi ama ben dayanamadım o kadar heyecanlıyım ki 7.günü ve 9.günü yani bugün test yaptım. Çok net şekilde 2.çizgi var şu an. Yarın da kan verip salı gününe kadar takip edeyim diyorum. Benim için de dua edin ne olur
İnşallah çok teşekkür ederim. Allah razı olsunInsallah guzel sonuclar olur dualrimiz sizinle .bende 17 sinde transfer oldum kan sonuclarimiz cok iyi cikar insallah hepimizin.
Teşekkür ederimHayır canım. Pozitif olanları ekliyorum.
Beta hcg 318 çıkmış benim.Hayır canım. Pozitif olanları ekliyorum.
Yaş 38. 5.gün 2 embriyo transferi. Transfer günü 15 NisanBeta hcg 318 çıkmış benim.10. Günde yaptırdım kanı da idrarı da. Pozitifim beni de ekler misiniz
Ayy maşşalah herkes pozıtıfYaş 38. 5.gün 2 embriyo transferi. Transfer günü 15 Nisan
Yaa çok sevindim hayırlı olsun saglikla artsın değeriniz inşallahKızlar günaydın ben bir cesaret test yaptım 3. Gün embriyosu 9. Gün bugün.Bu nasıl bir heycandır böle,kalbim yerinden çıkacak sandım.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBeta hcg 318 çıkmış benim.10. Günde yaptırdım kanı da idrarı da. Pozitifim beni de ekler misiniz