Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6.gün normalde erken canım ben dayanamayıp 8.gün yaptım silik cıktı ayni marka bende senin gibi hep olumsuz yorumlar okudum sonra 9.gün kaset test yaptım ondada silik cıktı dedim kaset testte yoksa hic çıkmıyor zaten umdum arttı inşallah yarin kan vericem 11.gunum dayandım 😅 bence sende biraz sabret edemiyorsan 8.günü falan tekrar bak bence sıkılar umut yüksektir 😘
Çıkmaz sandım ama hemen ilk dakikada belirdi

Yaa inşallah canım dün biraz daha devam etti hatta gece hiç uyuyamadım bugün kırmızıya dönerse diye ama çok şükür kırmızılar gelmedi şimdilik ☺️ 29u cumartesi test günüm 🥰 5. Gun embriyosu ama doktorum yine de 12. Gün test istedi. Öncesinde yapma dedi🤷🏼‍♀️
Benimkide 4.gün embriyosu 11.gün test günüm yarin yani ama her doktor farklı istiyor sanirim banada öncesinde yapma dedi kana dayandım ama evde 8.ve9.gün idrar testi yaptım ona dayanamadım 😅😅

Ben ilk gebeligimde kan verdim 12.gün kani beklerken dayanamayıp kaset test yapmistim negatif çıkmıştı sonra kanda 440 değer gorunce sok olmuştum silik çıktıysa bence umut daha çok vardır 🙏
Bende öyle düşündüm çok sevindim ilk deda gördüm çift çizgiyi yorumları görümce üzüldüm umarım doğrudur

Benimkide 4.gün embriyosu 11.gün test günüm yarin yani ama her doktor farklı istiyor sanirim banada öncesinde yapma dedi kana dayandım ama evde 8.ve9.gün idrar testi yaptım ona dayanamadım 😅😅
Ben idrar testi de yapmadım henüz cesaretim yok🫣 yarın 9. Gün ama idrar testi yapmayacağım sanırım şimdi en azından bı umudum var☺️

Ben idrar testi de yapmadım henüz cesaretim yok🫣 yarın 9. Gün ama idrar testi yapmayacağım sanırım şimdi en azından bı umudum var☺️
Yapma canım ben normalde yapmazdım ama o gün adet sancısı gibi ağrı girince birden stres yaptım dedim çıkmazsa zaten yeterince gerildim çıkarsa en azından umudum olur diye yaptım önceki 2 denememdede günümü beklemiştim hatta günüm geldiğim ders korkudan vermek istememiştim 😅

Yapma canım ben normalde yapmazdım ama o gün adet sancısı gibi ağrı girince birden stres yaptım dedim çıkmazsa zaten yeterince gerildim çıkarsa en azından umudum olur diye yaptım önceki 2 denememdede günümü beklemiştim hatta günüm geldiğim ders korkudan vermek istememiştim 😅
Hah işte tam olarak aynısını yaşıyorum😄😄 benim ilk denemem eşime diyorum test yapmasam da, varsa kendiliğinden büyür zaten olmaz mı diyorum😂😂 tabiki hiç mantıklı bulmadı😂😂

X