Baya baya bebiş varBenim de 5. Gün iki tane dondurulmuş transfer edildi.
Bugün 7.günüm şimdi test alıp yaptım sizce var mı ?
Yazmayi unutmusum. Tahir ozgudere gidiyorum izmirde. Su hospitalde yapiliyor islemler.Canım yaş kaç sorun ne idi hangi merkezde tedavi görüyorsun
Canım en net kan testi bazen yanılma yapabiliyor o testlerYa kızlar bugün transferin 6. Günü prodoctor gebelik testi yaptım silik çıktı snra baktım netten yanlış gösteriyor yalancı pozitif gösteriyor diyorlar moralim çok bozuldu
12 nisamda kan ne kadar cikti peki? Benim de 23 nisanda kan verdim 562.1 cikti 4 mayisa randevu verdi muayne icin29 Mart transfer oldu 10 nisan kan sonucu günümdü birde 12 nisan kan a baktı 18 nisanda keseye baktı 3 Mayıs a kalp günü verdiçok geç degil mi
Sanmıyorum canım adet kanaması için erkendir bence tutunma kanaması olabilir ben yaşamadım ama yasayan çok var inşallah öyledir kan testin kaçın daKızlar su an kalbim ağzımda. Bugün 7. Günüm. Az önce lavaboya gittim ve açık pembe ceviz buyuklugunde bı leke gördüm iç çamaşırımda. Bir yandan çok heyecanlandım bir yandan çok korktum. Ya adet başlangıcıysa7. Günde başlar mi adet kanaması?
Bence bebişin seninle canım inşallah kaninda güzel çıkarGünaydınn2.cizgi silik ama bu pozitif mi kii ?
İnşallah İnşallah canım çok teşekkürlerBence bebişin seninle canım inşallah kaninda güzel çıkar
Ben varım ilk gebeligimde taze transfer olmuştum 3.gün embriyosu ve tutmuştu önemli olan rahminin embriyoyu besleyip tutunmasını sağlaması taze dondurulmuş bana gore fark etmiyor zamanı yiycem ekmeği varsa geliyor allah nasip eder inşallah sanadaasıl sormak istediğimi soramadan göndermişim yazıyı
taze transfere göre donmuş embriyo daha iyi demiş çoğu.. açıkçası bu beni biraz korkuttu.. taze transfer ile hamile kalanlar var mı? benim tüp bebek deneyimi olan arkadaşım nar suyu içmemi söyledi. tutunmaya çok yararlıymış ben de dünden itibaren başladım içmeye. ve yine burda dut kurusu, havuç suyu, ve kabak çekşirdeği okudum. kabak sürekli yediğim bir çekirdek zaten. havuç suyunu da tüketmeye başlayayım madem...
Bende de belirti hic yok canım belirti arayıp strese sokma kendini herkes ayni şeyi yaşamıyor kafana takacağım en son şey belirti olsunBnde belirti yok hiç korkuyorum o yüzden
Evde yaptığım idrar testi pozitif canım ama kan daha çıkmadı yarın bakicam artıkSonuç belli oldumu
Test yaptım 6. Gün hafif silik çıktı ama yanlış çıkıyormuş bu erkek gebelik testlerinde sevinemedim açıkçası. ProdoctorunBende de belirti hic yok canım belirti arayıp strese sokma kendini herkes ayni şeyi yaşamıyor kafana takacağım en son şey belirti olsun
Yaaa canım benim çok sevindim hadi artik kalp atışını duymayaCanım hayırlı uğurlu olsunbenim de 7. Gün 51,32 idi akabinde aşağıdaki keseyi gördük
6.gün normalde erken canım ben dayanamayıp 8.gün yaptım silik cıktı ayni marka bende senin gibi hep olumsuz yorumlar okudum sonra 9.gün kaset test yaptım ondada silik cıktı dedim kaset testte yoksa hic çıkmıyor zaten umdum arttı inşallah yarin kan vericem 11.gunum dayandımTest yaptım 6. Gün hafif silik çıktı ama yanlış çıkıyormuş bu erkek gebelik testlerinde sevinemedim açıkçası. Prodoctorun
Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin hepiniz için duacıyımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahdarısı bizim başımıza
Yaa inşallah canım dün biraz daha devam etti hatta gece hiç uyuyamadım bugün kırmızıya dönerse diye ama çok şükür kırmızılar gelmedi şimdilikSanmıyorum canım adet kanaması için erkendir bence tutunma kanaması olabilir ben yaşamadım ama yasayan çok var inşallah öyledir kan testin kaçın da
6.gün normalde erken canım ben dayanamayıp 8.gün yaptım silik cıktı ayni marka bende senin gibi hep olumsuz yorumlar okudum sonra 9.gün kaset test yaptım ondada silik cıktı dedim kaset testte yoksa hic çıkmıyor zaten umdum arttı inşallah yarin kan vericem 11.gunum dayandımbence sende biraz sabret edemiyorsan 8.günü falan tekrar bak bence sıkılar umut yüksektir çıkma
Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallahKızlar yarin kan günüm dualarınızı bekliyorum kalbim ağzımdan çıkacak gibi heyecandan