Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmıyorum canım adet kanaması için erkendir bence tutunma kanaması olabilir ben yaşamadım ama yasayan çok var inşallah öyledir kan testin kaçın da

Ben varım ilk gebeligimde taze transfer olmuştum 3.gün embriyosu ve tutmuştu önemli olan rahminin embriyoyu besleyip tutunmasını sağlaması taze dondurulmuş bana gore fark etmiyor zamanı yiycem ekmeği varsa geliyor allah nasip eder inşallah sanada

Test yaptım 6. Gün hafif silik çıktı ama yanlış çıkıyormuş bu erkek gebelik testlerinde sevinemedim açıkçası. Prodoctorun
6.gün normalde erken canım ben dayanamayıp 8.gün yaptım silik cıktı ayni marka bende senin gibi hep olumsuz yorumlar okudum sonra 9.gün kaset test yaptım ondada silik cıktı dedim kaset testte yoksa hic çıkmıyor zaten umdum arttı inşallah yarin kan vericem 11.gunum dayandım bence sende biraz sabret edemiyorsan 8.günü falan tekrar bak bence sıkılar umut yüksektir

Sanmıyorum canım adet kanaması için erkendir bence tutunma kanaması olabilir ben yaşamadım ama yasayan çok var inşallah öyledir kan testin kaçın da
Yaa inşallah canım dün biraz daha devam etti hatta gece hiç uyuyamadım bugün kırmızıya dönerse diye ama çok şükür kırmızılar gelmedi şimdilik 29u cumartesi test günüm 5. Gun embriyosu ama doktorum yine de 12. Gün test istedi. Öncesinde yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…