AminnnYaa çok sevindim hayırlı olsun saglikla artsın değeriniz inşallahben hala cesaret edemedim galiba cumartesi direk kan vereceğim
İnşallah canım güzel olacak inşallahAminnninsallah kan degerlerimiz guzel cikar . Ben de cok zor yaptim hala inanamiorm yarin sabah vericem kan. Insallah hepimiz guzel haberler alalım
Amin kuzum çok teşekkürlerHayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yaa tebriklerrKızlar günaydın ben bir cesaret test yaptım 3. Gün embriyosu 9. Gün bugün.Bu nasıl bir heycandır böle,kalbim yerinden çıkacak sandım.
Tesekkur ederimYaa tebriklerr
Yaa Aminnn inşallahAmin kuzum çok teşekkürlersenin de güzel haberlerini bekliyorum burda takipteyim
Hayırlı olsun canım tebrik ederimKızlar hamilemiyim cevap lütfen
Ya bana da serum lazim hangi eczane o acaba kargoyla Antalya ya gondermezmi acabaBu hastanede üretilen bir serum değil eczaneler üretip hastaneye veriyor ama sizin ki tüp bebek merkezi ise belki orada vardır bizim hastanede yoktu karşıdaki eczaneye hazırlatıyorlardı yani sizin orada olmasa bile doktorundan onay alırsan bizim Acıbadem de acil de bile yaptırırsın
Canım benimde pozitif ekleyebilirmisinHayır canım. Pozitif olanları ekliyorum.
Yaa hayırlı olsun çok iyi değer maşallahKızlar merhaba bugün kan verdim sonuç pozitif çok şükür11.gün kan değeri 904.80 cıktı allah herkese nasip etsin inşallah 4mayıs kese görmeye çağırdılar
Soguk zincir kargo ile zor Antalya da hiç Acıbadem yok muYa bana da serum lazim hangi eczane o acaba kargoyla Antalya ya gondermezmi acaba
Malesef yok sizin aldiginiz eczane hangisiSoguk zincir kargo ile zor Antalya da hiç Acıbadem yok mu
Aminnn insallaah canimm merakla bekliyoruz sonucunuTesekkur ederimyarin Allahin izniyle kanimi veriyim ozaman içim rahat edicek hepimiz güzel haberler verelim inşallah
Teşekkür ederim canım benim hepimizinki inşallahYaa hayırlı olsun çok iyi değer maşallahRabbim katlanarak artmasıni nasip etsin inşallah
Eczanenin ismi yok işte hastanenin çevresinde 10 tane eczane var düşünün biz gidiyoruz hastaneye hastane artık eczanelerden birine (hangisi olduğunu bilemiyoruz ) haber veriyor bu serumu hazırlattırıyor sonra gözlem odasında bana serumu vermeye başlıyor gecen bir şansımı denedim sordum serumu takan hemşireye oda bana o bölgenin Acıbadem ine gitsinler dediMalesef yok sizin aldiginiz eczane hangisi
Serum un üstünde bunlar yazıyorMalesef yok sizin aldiginiz eczane hangisi