Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın ben bir cesaret test yaptım 3. Gün embriyosu 9. Gün bugün.Bu nasıl bir heycandır böle,kalbim yerinden çıkacak sandım.🤲🤲🤲🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG-20230426-WA0007.jpg
    IMG-20230426-WA0007.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 50
Ben dayanamadım 2 kez idrar testi yaptım 🤭 çok net bir şekilde çıktı ama yine de içimde korku var tabi 😊 inşallah arka arkaya güzel haberler gelir 🤲😊
Merhaba hayırlı olsun 2 Mayıs çok geç bir tarih transferden 12.gün sonra kan istiyor diğer doktorlar biraz daha bekleyip kan berin 2 günde bir kan vermemiz gerekecek şimdiden kan testi yaparsanız sürekli kan vermeye gideceksiniz

Kızlar günaydın ben bir cesaret test yaptım 3. Gün embriyosu 9. Gün bugün.Bu nasıl bir heycandır böle,kalbim yerinden çıkacak sandım.🤲🤲🤲🙏🙏🙏
Hayırlı olsun ahh canım İnan seni en iyi biz anlarız rabbim sana bağışlasın 2 sene kaç tane test yapıp negatif gördükten sonra pozitife inanamamıştı hala rüyada gibiyim

Merhaba hayırlı olsun 2 Mayıs çok geç bir tarih transferden 12.gün sonra kan istiyor diğer doktorlar biraz daha bekleyip kan berin 2 günde bir kan vermemiz gerekecek şimdiden kan testi yaparsanız sürekli kan vermeye gideceksiniz
Merhaba teşekkür ederim 🤗 aslında 10-12 sonra test isteniyor ama doktorum 2 Mayıs dedi. O tarih bana da çok uzak geldi. Çok heyecanlı ve sabırsız olduğum için test yaptım. Kan verdikten sonra arayıp söyleyeyim diyorum test sonucunu. Heyecan ve merakıma yenik düştüm 🥰😊

Hayırlı olsun ahh canım İnan seni en iyi biz anlarız rabbim sana bağışlasın 2 sene kaç tane test yapıp negatif gördükten sonra pozitife inanamamıştı hala rüyada gibiyim
Aminnn🙏 İnsallah saglıkla ilerler hepimizin🤲🤲Allaha şukurler olsun herkese bu guzelligi yaşatsin insallah.Bu 5. Denemem bu pozitifligi gormeyi nasi diledim, hiç görmedim cunku 🥺 kalbim yerinden cikti sanki bakmaya korktum. Insallah kan sonucumda guzel çikar. Herkese güzellikler nasip etsin Allahım.🤲🤲🤲🙏🙏

Merhabalar ben de 17 Nisan'da 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 Mayıs'ta test yaptırmamı istedi ama ben dayanamadım o kadar heyecanlıyım ki 7.günü ve 9.günü yani bugün test yaptım. Çok net şekilde 2.çizgi var şu an. Yarın da kan verip salı gününe kadar takip edeyim diyorum. Benim için de dua edin ne olur 🥺🤲
Insallah guzel sonuclar olur dualrimiz sizinle .bende 17 sinde transfer oldum kan sonuclarimiz cok iyi cikar insallah hepimizin.🤲🤲🙏🙏🙏

Insallah guzel sonuclar olur dualrimiz sizinle .bende 17 sinde transfer oldum kan sonuclarimiz cok iyi cikar insallah hepimizin.🤲🤲🙏🙏🙏
İnşallah çok teşekkür ederim. Allah razı olsun 🤗🤲 heyecanınızı çok çok iyi anlıyorum. 4 yılda ilk kez pozitifi gördüm ben de. Elim ayağım birbirine dolandı heyecandan. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder 😊

X