- 23 Nisan 2023
- 150
- 80
- 30
Çıkmaz sandım ama hemen ilk dakikada belirdi6.gün normalde erken canım ben dayanamayıp 8.gün yaptım silik cıktı ayni marka bende senin gibi hep olumsuz yorumlar okudum sonra 9.gün kaset test yaptım ondada silik cıktı dedim kaset testte yoksa hic çıkmıyor zaten umdum arttı inşallah yarin kan vericem 11.gunum dayandımbence sende biraz sabret edemiyorsan 8.günü falan tekrar bak bence sıkılar umut yüksektir
Benimkide 4.gün embriyosu 11.gün test günüm yarin yani ama her doktor farklı istiyor sanirim banada öncesinde yapma dedi kana dayandım ama evde 8.ve9.gün idrar testi yaptım ona dayanamadımYaa inşallah canım dün biraz daha devam etti hatta gece hiç uyuyamadım bugün kırmızıya dönerse diye ama çok şükür kırmızılar gelmedi şimdilik29u cumartesi test günüm 5. Gun embriyosu ama doktorum yine de 12. Gün test istedi. Öncesinde yapma dedi
Şuana kadar çok test yaptım hep negatifti ilk defa böyle oldu umarım doğrudurÇıkmaz sandım ama hemen ilk dakikada belirdi
Benimde öyle oldu hatta burda resmini paylaştım sevinemedim sonra 1 gün sonra başka marka hem erken hemde kaset test yaptım yine çift çizgi gördüm inşallah kanda güzel haberler alırızÇıkmaz sandım ama hemen ilk dakikada belirdi
Ben ilk gebeligimde kan verdim 12.gün kani beklerken dayanamayıp kaset test yapmistim negatif çıkmıştı sonra kanda 440 değer gorunce sok olmuştum silik çıktıysa bence umut daha çok vardırŞuana kadar çok test yaptım hep negatifti ilk defa böyle oldu umarım doğrudur
Bende öyle düşündüm çok sevindim ilk deda gördüm çift çizgiyi yorumları görümce üzüldüm umarım doğrudurBen ilk gebeligimde kan verdim 12.gün kani beklerken dayanamayıp kaset test yapmistim negatif çıkmıştı sonra kanda 440 değer gorunce sok olmuştum silik çıktıysa bence umut daha çok vardır
İnşallah benmdr ctesi kan günü hayırlo haberler alırım inşallahBenimde öyle oldu hatta burda resmini paylaştım sevinemedim sonra 1 gün sonra başka marka hem erken hemde kaset test yaptım yine çift çizgi gördüm inşallah kanda güzel haberler alırız
Çok teşekkürler inşallahAy masallah baya net pozitiffsaglikla ilerlesin insallah sımsıkı tutunsun
Tüp bebek parası tek başına ne kadar Diyarbakır bahçeci deBen şuan diyarbakır bahçecide tedavideyim 80 bin gitti şimdilik
Ben idrar testi de yapmadım henüz cesaretim yokBenimkide 4.gün embriyosu 11.gün test günüm yarin yani ama her doktor farklı istiyor sanirim banada öncesinde yapma dedi kana dayandım ama evde 8.ve9.gün idrar testi yaptım ona dayanamadım
Olumlu düşün pozitif olsun canım inşallah allahım bu sefer boş çevirmez bizleriBende öyle düşündüm çok sevindim ilk deda gördüm çift çizgiyi yorumları görümce üzüldüm umarım doğrudur
35 bin amaTüp bebek parası tek başına ne kadar Diyarbakır bahçeci de
Amn canm inşallahOlumlu düşün pozitif olsun canım inşallah allahım bu sefer boş çevirmez bizleri
Yapma canım ben normalde yapmazdım ama o gün adet sancısı gibi ağrı girince birden stres yaptım dedim çıkmazsa zaten yeterince gerildim çıkarsa en azından umudum olur diye yaptım önceki 2 denememdede günümü beklemiştim hatta günüm geldiğim ders korkudan vermek istememiştimBen idrar testi de yapmadım henüz cesaretim yokyarın 9. Gün ama idrar testi yapmayacağım sanırım şimdi en azından bı umudum var
Amn inşallah canm senin testin nasıl çıktı resim varmıİnşallah benmdr ctesi kan günü hayırlo haberler alırım inşallah
Kizlarrrr 7.gunde betahcg verdim 56 sonuç
Yaaaa harika maşallahCanım hayırlı uğurlu olsunbenim de 7. Gün 51,32 idi akabinde aşağıdaki keseyi gördük
Zeki akkuma mı gidiyorsunuz35 bin ama
Bizim ilaç embriyo dondurma derken 70 bin gitti rahat
Hah işte tam olarak aynısını yaşıyorumYapma canım ben normalde yapmazdım ama o gün adet sancısı gibi ağrı girince birden stres yaptım dedim çıkmazsa zaten yeterince gerildim çıkarsa en azından umudum olur diye yaptım önceki 2 denememdede günümü beklemiştim hatta günüm geldiğim ders korkudan vermek istememiştim
14. Gün görülen kan değeriniz var ya ondan 1 hafta sonra çağırıyorlarYaaaa harika maşallahkese ne zaman gorunuyormus
Evet çok memnunum. Eğer diyarbakırda yapacaksanız kesinlikle başka merkezde yapmayınZeki akkuma mı gidiyorsunuz