Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkmaz sandım ama hemen ilk dakikada belirdi

Benimkide 4.gün embriyosu 11.gün test günüm yarin yani ama her doktor farklı istiyor sanirim banada öncesinde yapma dedi kana dayandım ama evde 8.ve9.gün idrar testi yaptım ona dayanamadım

Ben ilk gebeligimde kan verdim 12.gün kani beklerken dayanamayıp kaset test yapmistim negatif çıkmıştı sonra kanda 440 değer gorunce sok olmuştum silik çıktıysa bence umut daha çok vardır
Bende öyle düşündüm çok sevindim ilk deda gördüm çift çizgiyi yorumları görümce üzüldüm umarım doğrudur

Benimkide 4.gün embriyosu 11.gün test günüm yarin yani ama her doktor farklı istiyor sanirim banada öncesinde yapma dedi kana dayandım ama evde 8.ve9.gün idrar testi yaptım ona dayanamadım
Ben idrar testi de yapmadım henüz cesaretim yok yarın 9. Gün ama idrar testi yapmayacağım sanırım şimdi en azından bı umudum var

Ben idrar testi de yapmadım henüz cesaretim yok yarın 9. Gün ama idrar testi yapmayacağım sanırım şimdi en azından bı umudum var
Yapma canım ben normalde yapmazdım ama o gün adet sancısı gibi ağrı girince birden stres yaptım dedim çıkmazsa zaten yeterince gerildim çıkarsa en azından umudum olur diye yaptım önceki 2 denememdede günümü beklemiştim hatta günüm geldiğim ders korkudan vermek istememiştim

Hah işte tam olarak aynısını yaşıyorum benim ilk denemem eşime diyorum test yapmasam da, varsa kendiliğinden büyür zaten olmaz mı diyorum tabiki hiç mantıklı bulmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…