Bana doktorrum donadabilir donmayadabilir dedi tek koydurcaktım benimki de 2 li donmuştu transfer anında imha edioruz diğerini donmaz geri dedi hocam ikisini de transfer edin dedim kıyamadım duygulandımKızlar sizin embrıyoları nasıl dondurdular transfer zamanı çözüldükten sonra tekrar donduruluyor mu? Benim 4 lü donmuştu 2 si transfer edılıyor gecen tedavımde ıkısı ıyı degıl dedıler ımha ettıler bu sefer dondurun desek tekrar donar mı son embriyom cunku
Hayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyoruzKizlar benim de doktorum ultrason icin 4 mayisa randevu verdi
Hayırlısı olsun canım ayy çok heyecanlıBende bugün keseyi gördümbetam 2020. 4 mayis icin de kalp atisi icin randevu verildi saglicakla büyüsün minnoșunuz
O iğne flakonun içinden ilacı çekmek için verilen ignedir. Bir de ayrıca ince kısa uçlu enjektörlerden almanız lazım(göbekten diye belirtilmişse)Kızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?
Yesil basliyla çekeceksin sonra bordo baslik takıp vuracaksınız reçeteyi okuyun tarif ediyor zatenKızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?
Geçmiş olsun canım inşallah başka denemen olursa en kısa zamanda allah kucağını boş bırakmasınNaz8684 cım benim negatif geldi topiğe eklemek istersen.
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun canım inşallah başka denemen olursa en kısa zamanda allah kucağını boş bırakmasın
Aminn insallah canim benimmHayırlısı olsun canım güzel haberler bekliyoruz
Yaa cok sevindimmm darisi basima insallahBende bugün keseyi gördümbetam 2020. 4 mayis icin de kalp atisi icin randevu verildi saglicakla büyüsün minnoșunuz
Hayirlisi olsun simdidenKızlar ben bugün keseyi gördüm ama daha bebiş yok beta bugün 2174 dü lekelenmem olduğu için gitmiştim doktorum fitili kesti rahimde kanama görünmüyor dedi 2 mayısta bebişi göreceğiz inşallah
Kan vermis miydin canim sen peki? Cok bariz iki cizgi var cunkuKızlar bugün 8.günüm idrar testim böyle cıktı öğlen yaptım bu prodoctor testin yanlış çıktığını falan okumuştum bu testi kullanan var miacaba tereddütte kaldım eczanede başka yoktu test gebelik varmıdır sizce
Teşekkür ederim kahverengi lekelenmem devam ediyor çok canımı sıksa da keseyi gördüğüm için mutluyum inşallah kesilir kanamam sağlıklı ilerler böyle sevinemiyorum bile bir şey olacak diyeHayirlisi olsun simdiden
Merhaba,bende katılmak istiyorum,3.gün embriyosu ,yaş 32,transfer gunu 20 nisan
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan @nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan @ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 3.gün embriyosu 39 7 nisan @Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan C chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan MMorsalkimm 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan O Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan @Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @Aysetpts 5.gün embriyosu 29 @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan @Hzl07 5.gün embriyosu 25 11 nisan @Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 36 13 nisan @anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan @Sayuluku 3.gün embriyosu 31 8 nisan @mucizeusa 3.gün embriyosu 32 11 nisan @ayfergokce 5.gün embriyosu 32 8 nisan @biber89 5.gün embriyosu 14 nisan @Melina007 5.gün embriyosu 32 26 nisan @m_ldk 5.gün embriyosu 27 19 nisan
Doktor lekelenme ile ilgili bir sey dedi mi pekiTeşekkür ederim kahverengi lekelenmem devam ediyor çok canımı sıksa da keseyi gördüğüm için mutluyum inşallah kesilir kanamam sağlıklı ilerler böyle sevinemiyorum bile bir şey olacak diye
Çarşamba canım kan ama yarını nasıl atları can bilmiyorumKan vermis miydin canim sen peki? Cok bariz iki cizgi var cunku
Amin canım özellikle bu kadar uğraş verip hem maddi hem manevi zorluk çekenlerin kucağını boş bırakmasın rabbim hep dualarımdasınızTeşekkür ederim inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin
merhaba.siz ankara bahçecide mi tedavi gördünüzBak bu dosya ekinde bahçeci nin ıntralipid serumun faydasını gösteriyor ben Acıbadem de tedavi gördüm negatifler den sonra bana bu serumu yaptılar pozıtıf gördüm oysa bu serum bahçeci nin serumu doktorundan bunu da iste