Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorrum donadabilir donmayadabilir dedi tek koydurcaktım benimki de 2 li donmuştu transfer anında imha edioruz diğerini donmaz geri dedi hocam ikisini de transfer edin dedim kıyamadım duygulandım

Kızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?

Kızlar progestan dex kullandınız mı ya göbekten yazıyor ama kocaman iğne vermişler iğnesi mi yanlış acaba yoksa gidip kalçadan mı olcak acaba ?
O iğne flakonun içinden ilacı çekmek için verilen ignedir. Bir de ayrıca ince kısa uçlu enjektörlerden almanız lazım(göbekten diye belirtilmişse)

Yesil basliyla çekeceksin sonra bordo baslik takıp vuracaksınız reçeteyi okuyun tarif ediyor zaten

Kan vermis miydin canim sen peki? Cok bariz iki cizgi var cunku

Merhaba,bende katılmak istiyorum,3.gün embriyosu ,yaş 32,transfer gunu 20 nisan

Kızlar su an kalbim ağzımda. Bugün 7. Günüm. Az önce lavaboya gittim ve açık pembe ceviz buyuklugunde bı leke gördüm iç çamaşırımda. Bir yandan çok heyecanlandım bir yandan çok korktum. Ya adet başlangıcıysa 7. Günde başlar mi adet kanaması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…