- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Benim doktor ilk sonuc 138 cikinca 4 gun sonra kan ver demisti bakalim bayramdan dolayi daha dönüş yapmasini bekliyorumBurda okuduğumda kimilerine direkt kese randevusu verilmiş benim 13. Günüm 836 geldi bana tekrar kan ver dendi. Bugun icin ben veremedim yarin a direkt doktora muayene sırası aldim.kan i da yarin verecegim.2000 i gecmesi lazim normal sartlarda yarin. Insallah saglikla bir süreç geçiririz
Darısı kese ve minnos kalp atislarina olsun o zaman insallahBenim doktor ilk sonuc 138 cikinca 4 gun sonra kan ver demisti bakalim bayramdan dolayi daha dönüş yapmasini bekliyorum
Tebrik ederim. TutunmuşKızlar bugün 8.günüm idrar testim böyle cıktı öğlen yaptım bu prodoctor testin yanlış çıktığını falan okumuştum bu testi kullanan var miacaba tereddütte kaldım eczanede başka yoktu test gebelik varmıdır sizce
Tabiki herkesin vücudu farklı biraz agri esigi yüksek olanlar pek hissetmiyor sanırım belirtisiz geçirdim diyebiliyorlar ama şunu söyleyebilirim transfer sonrasi kasık ağrısı bel ağrısı karin ağrısı bunlar tamamen bebeğin tutunmaya çalışmasıyla alakalı heleki dondurulmuş transferde daha çok anlarsınız çünkü opu yok sadece rahim hazırlama transfere kadar olmayan şeyler neden transfer sonrasi oluyor? Çünkü vücuda bir hücre giriyor vücut tepki veriyor tutunup tutunmayacagini bilemiyoruz sadece o ağrılar bosada çıkabilir cikmayabilirde birazda kendi vücudumuzu tanimayla alakalıHerkeste değişiyor demekki belirtiler.zaten bir belirti aramak içinde cok erken sanırıö
Ben ayın 3.da transfer oldum hala kese randevusu yok 28 de ilk randevum. 18. Günde kan verdim Değerim düşük çıktı bende yarın bi gideceğim inşallah görüşebilirim.Burda okuduğumda kimilerine direkt kese randevusu verilmiş benim 13. Günüm 836 geldi bana tekrar kan ver dendi. Bugun icin ben veremedim yarin a direkt doktora muayene sırası aldim.kan i da yarin verecegim.2000 i gecmesi lazim normal sartlarda yarin. Insallah saglikla bir süreç geçiririz
4.gün canım umarım tutunmusturTebrik ederim. Tutunmuş5.gun embriyosu sanırım
Evet bu testlerde yanlış çıkana denk geldim ben şahsen. Bu kadar net cizgi olupta yanlis hic cikmadi ama. Bu arada ovitrelle yada gonapeptyl vurulmadin degil mi?4.gün canım umarım tutunmusturbu testte yanılma yasayan çok var oyuzden çok arada kaldım
Kac cikti degeriniz?Ben ayın 3.da transfer oldum hala kese randevusu yok 28 de ilk randevum. 18. Günde kan verdim Değerim düşük çıktı bende yarın bi gideceğim inşallah görüşebilirim.
İnşallah herşey güzel devam eder
11.gün 318,89Kac cikti degeriniz?
Yok canım dondurulmuş embriyoydu rahim dinlendirildi sadece protestan iğne ve fitil oksapar igne kullanıyorum onların da içeriğinde olmadığını duymuştum inşallah tutunmadir açıkçası çizgi 20 30 saniyede belirginlesmeye başlayınca acaba çok mu erken sonuç verdi diye düşündüm kan testine de daha 3 gün var yani boyleEvet bu testlerde yanlış çıkana denk geldim ben şahsen. Bu kadar net cizgi olupta yanlis hic cikmadi ama. Bu arada ovitrelle yada gonapeptyl vurulmadin degil mi?
Kızlar tüp bebek için hamgı doktoru onerıyosunuz? İzmir Fatih şendağmı yoksa istanbul bahçceci Özkan özdamarmı?Yok canım dondurulmuş embriyoydu rahim dinlendirildi sadece protestan iğne ve fitil oksapar igne kullanıyorum onların da içeriğinde olmadığını duymuştum inşallah tutunmadir açıkçası çizgi 20 30 saniyede belirginlesmeye başlayınca acaba çok mu erken sonuç verdi diye düşündüm kan testine de daha 3 gün var yani boyleçok arada kaldım sevinemedim bile şuan
Valla canım ben istanbuldayım burda olsan önereceğim 2 doktor olurduKızlar tüp bebek için hamgı doktoru onerıyosunuz? İzmir Fatih şendağmı yoksa istanbul bahçceci Özkan özdamarmı?
Valla canım ben istanbuldayım burda olsan önereceğim 2 doktor olurdu
İstanbul şimdi gördüm canımKızlar tüp bebek için hamgı doktoru onerıyosunuz? İzmir Fatih şendağmı yoksa istanbul bahçceci Özkan özdamarmı?
Yok canım dondurulmuş embriyoydu rahim dinlendirildi sadece protestan iğne ve fitil oksapar igne kullanıyorum onların da içeriğinde olmadığını duymuştum inşallah tutunmadir açıkçası çizgi 20 30 saniyede belirginlesmeye başlayınca acaba çok mu erken sonuç verdi diye düşündüm kan testine de daha 3 gün var yani boyleçok arada kaldım sevinemedim bile şuan
Cift embriyomuydu acaba?11.gün 318,89
18. Gün 1310
AmmiiinnnDarısı kese ve minnos kalp atislarina olsun o zaman insallah
Hayır canım taze transfer tek embryoyduCift embriyomuydu acaba?
İsim Embriyo bilgisi Yaş Transfer tarihi Sonuç Cinsiyet Naz8684 3.gün embriyosu 37 8 Nisan @nimolik 5.gün embriyosu 27 1 Nisan
@Ankalinka5.gün embriyosu 29 8 nisan @ozdenkocak88 5.gün embriyosu 34 29 mart @CicikusBulut 5.gün embriyosu 37 11 nisan @bamagirl89 5.gün embriyosu 33 18 nisan @evlimutlu21 5.gün embriyosu 38 @sansll 5.gün embriyosu 26 6 nisan @Nazelina 5.gün embriyosu 26 20 nisan @Hilal24_ 4.gün embriyosu 29 7 nisan @deniizzzzz 6.gün embriyosu 38 31 mart @Matilda9 3.gün embriyosu 39 7 nisan @Elaumut 3.gün embriyosu 34 17 nisan @chemist8085 5.gün embriyosu 38 17 nisan @masalperissi 4.gün embriyosu 30 6 nisan Papatya1610 3.gün embriyosu 33 10 nisan @Zdge 3.gün embriyosu 32 11 nisan @Deniz3525 5.gün embriyosu 32 6 nisan @anneoluym 5.gün embriyosu 31 29 mart @cgdm123 5.gün embriyosu 33 5 nisan @mahmir 3.gün embriyosu 29 1 nisan @Buray1522 4.gün embriyosu 33 7 nisan @Esssmmaaa 5.gün embriyosu 27 19 nisan @munni 3.gün embriyosu 35 3 nisan O Ozoz1907 4.gün embriyosu 32 15 nisan @FraRabia 5.gün embriyosu 28 4 nisan @rapnzell 5.gün embriyosu 32 19 nisan H Hestiada 5.gün embriyosu 37 8 nisan @Elseko 5.gün embriyosu 30 7 nisan @Aysetpts 5.gün embriyosu 29 @slim she 3.gün embriyosu 7 nisan @Hzl07 5.gün embriyosu 25 11 nisan @Hayalimsin3803 3.gün embriyosu 36 13 nisan @anatorium 5.gün embriyosu 8 nisan @Sayuluku 3.gün embriyosu 31 8 nisan @mucizeusa 3.gün embriyosu 32 11 nisan @ayfergokce 5.gün embriyosu 32 8 nisan @biber89 5.gün embriyosu 14 nisan @Melina007 5.gün embriyosu 32 26 nisan @m_ldk 5.gün embriyosu 27 19 nisan
Merhaba aranıza yeni katıldım aynı gün transfer olmuşuz benmde 5.gün embriyo su benmde kaset testim böyle çıktı hayırlısı olsun diyorum belirtin var mı18 Nisan'da 5.gun embriyosu transfer oldu. Bugün test yaptım. 5.gun bugün. Sonucu değerlendirebilirmusiniz arkadaşlar