Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktor ilk sonuc 138 cikinca 4 gun sonra kan ver demisti bakalim bayramdan dolayi daha dönüş yapmasini bekliyorum

Tebrik ederim. Tutunmuş 5.gun embriyosu sanırım

Herkeste değişiyor demekki belirtiler.zaten bir belirti aramak içinde cok erken sanırıö
Tabiki herkesin vücudu farklı biraz agri esigi yüksek olanlar pek hissetmiyor sanırım belirtisiz geçirdim diyebiliyorlar ama şunu söyleyebilirim transfer sonrasi kasık ağrısı bel ağrısı karin ağrısı bunlar tamamen bebeğin tutunmaya çalışmasıyla alakalı heleki dondurulmuş transferde daha çok anlarsınız çünkü opu yok sadece rahim hazırlama transfere kadar olmayan şeyler neden transfer sonrasi oluyor? Çünkü vücuda bir hücre giriyor vücut tepki veriyor tutunup tutunmayacagini bilemiyoruz sadece o ağrılar bosada çıkabilir cikmayabilirde birazda kendi vücudumuzu tanimayla alakalı

Ben ayın 3.da transfer oldum hala kese randevusu yok 28 de ilk randevum. 18. Günde kan verdim Değerim düşük çıktı bende yarın bi gideceğim inşallah görüşebilirim.
İnşallah herşey güzel devam eder

4.gün canım umarım tutunmustur bu testte yanılma yasayan çok var oyuzden çok arada kaldım
Evet bu testlerde yanlış çıkana denk geldim ben şahsen. Bu kadar net cizgi olupta yanlis hic cikmadi ama. Bu arada ovitrelle yada gonapeptyl vurulmadin degil mi?

Evet bu testlerde yanlış çıkana denk geldim ben şahsen. Bu kadar net cizgi olupta yanlis hic cikmadi ama. Bu arada ovitrelle yada gonapeptyl vurulmadin degil mi?
Yok canım dondurulmuş embriyoydu rahim dinlendirildi sadece protestan iğne ve fitil oksapar igne kullanıyorum onların da içeriğinde olmadığını duymuştum inşallah tutunmadir açıkçası çizgi 20 30 saniyede belirginlesmeye başlayınca acaba çok mu erken sonuç verdi diye düşündüm kan testine de daha 3 gün var yani boyle çok arada kaldım sevinemedim bile şuan

Kızlar tüp bebek için hamgı doktoru onerıyosunuz? İzmir Fatih şendağmı yoksa istanbul bahçceci Özkan özdamarmı?

Valla canım ben istanbuldayım burda olsan önereceğim 2 doktor olurdu

Kızlar tüp bebek için hamgı doktoru onerıyosunuz? İzmir Fatih şendağmı yoksa istanbul bahçceci Özkan özdamarmı?
İstanbul şimdi gördüm canım istanbulda liv hospital prof.bülent baysal ( ilkgebeligim ordan 4buçuk yaşında oğlum) şimdiki tedavim dr.fuat eserol inşallah pozitifi görürüm çok ilgili bi doktor zaten 2side liv hospital bağlı imkanin varsa en azından bi görüş derim bisey kaybetmezsin

öyleyse ufaktan sevinelim benceehayırlı olsun

Merhaba ben de yarın transfer olacağım inşallah bir tane tüp bebek deneyimim var ve gene 2020 yılında burda konuşmuştuk aynı heyecanı yaşıyorum

18 Nisan'da 5.gun embriyosu transfer oldu. Bugün test yaptım. 5.gun bugün. Sonucu değerlendirebilirmusiniz arkadaşlar
Merhaba aranıza yeni katıldım aynı gün transfer olmuşuz benmde 5.gün embriyo su benmde kaset testim böyle çıktı hayırlısı olsun diyorum belirtin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…