Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın. sabah kalktıgımda suratım kırmızı kırmızı benek halindeydi isilek gibi bişe kullandığımız ilaçların yan etkisimi bilemedim böyle bişe yasayan oldu mu?

Kızlar 7. Gün 76 11. Gün 262 çıktı hcg artış iyi değil gibi geldi bana böyle olan var mı
benim değerlerimde yavaş yükseliyor
5+4 de cuma günü ilk kontrolüm var sabretmekten başka çare yok.
İnşallah sağlıkla ilerler hayırlı haberler alırız

Ben de sabah transfer oldum kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırız yatıyorum şuan bi serum verdiler intralipid diye bu serumu alan var mıydı ?
Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Evet bende ilk 2 transferimde aldım hemen transfer sonrası progesteron iğne ve bu serum verildi ama bende pek işe yaramadı.
3. Transferimde hiçbiri verilmedi ama pozitif sonuç aldım.
Hervücut farklı inşallah sizde işe yarar güzel sonuçlar alırsınız.

Benim ilk bebeğim de tüp bebekti 2020 de dünyaya geldi onda vermemişlerdi oyüzden merak ettim yeni mi çıktı bu serum diye şuan pozitif misiniz ne zaman transfer olmuştunuz ?

Benim ilk bebeğim de tüp bebekti 2020 de dünyaya geldi onda vermemişlerdi oyüzden merak ettim yeni mi çıktı bu serum diye şuan pozitif misiniz ne zaman transfer olmuştunuz ?
Allah size bağışlasın uzun ömür versin
inşallah bunda da pozitif sonuçla yüzünüz güler.
Zaten kanıtlanmış bir faydası yok bazı doktorlar öneriyor bazısı gerek görmüyor.
3 Nisan transferdi benimki 6. Gün evde yaptığım testte öğrendim 8. Gün kan verdim 107 çıktı 11. Günde 318 ve 18. Günde 1310 son değer düşük çıktı kontrolüm cuma günü bakalım neler bekliyor bu defa bizi …

Amin canım inşallah çok heyecanlı bir süreç bence iyi gbi değerleriniz allah size bağışlasın inşallah devamı gelsin darısı da bize olsun pozitif sonuçları

Amin canım inşallah çok heyecanlı bir süreç bence iyi gbi değerleriniz allah size bağışlasın inşallah devamı gelsin darısı da bize olsun pozitif sonuçları
İnşallahh canım pozitifi görenler sağlıkla devam etsin transfer olanlar pozitif sonuçlar alsın
Süreç yorucu heyecan korku bir sürü duygu bir arada inşallah güzel biten hikayelerimiz olsun

Kızlar bi öncekinde transfer sonrası Taze sıkılmış havuç suyu çiğ kabak çekirdeği dut kurusu yemiştik yemenizi tavsiye ederim hepimizin transferi de olumlu sonuç vermişti bi de bol su sosis sucuk falan yemeyin

Ben de sabah transfer oldum kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırız yatıyorum şuan bi serum verdiler intralipid diye bu serumu alan var mıydı ?
Bi önceki transferim negatif ti şimdiki transferimde öncekinden farklı olarak ıntralipid serum taktılar pozıtıf ı gördüm

Kızlar ben bugün keseyi gördüm ama daha bebiş yok beta bugün 2174 dü lekelenmem olduğu için gitmiştim doktorum fitili kesti rahimde kanama görünmüyor dedi 2 mayısta bebişi göreceğiz inşallah

Kızlar sizin embrıyoları nasıl dondurdular transfer zamanı çözüldükten sonra tekrar donduruluyor mu? Benim 4 lü donmuştu 2 si transfer edılıyor gecen tedavımde ıkısı ıyı degıl dedıler ımha ettıler bu sefer dondurun desek tekrar donar mı son embriyom cunku

Kızlar ben bugün keseyi gördüm ama daha bebiş yok beta bugün 2174 dü lekelenmem olduğu için gitmiştim doktorum fitili kesti rahimde kanama görünmüyor dedi 2 mayısta bebişi göreceğiz inşallah
Bende bugün keseyi gördüm betam 2020. 4 mayis icin de kalp atisi icin randevu verildi saglicakla büyüsün minnoșunuz

Hayır canım taze transfer tek embryoydu
3. Transferdi çok umutlanmıştım bu sefer pozitifi görünce ama şimdi kendimi alıştırmaya çalışıyorum hertürlüsüne.
Üzülmeyin bunda da vardır bir hayır. Bilemeyiz ne olacak.Belki artis olacak Belki normal yolla olacak. Ben 8 sene önce tup bebek yaptım olmadi 3 ay sonra hamile kaldim dogal yoldan. Doktor ilaçların etkisi devam etmis demisti. Umudunuzu olumsuz da olsa sonuç yitirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…