- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 991
- 35
Yok ben istanbul Acıbadem de idimmerhaba.siz ankara bahçecide mi tedavi gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben istanbul Acıbadem de idimmerhaba.siz ankara bahçecide mi tedavi gördünüz
Benımde ilk transferde ımha edilmişti inşallah bunlar edilmezBana doktorrum donadabilir donmayadabilir dedi tek koydurcaktım benimki de 2 li donmuştu transfer anında imha edioruz diğerini donmaz geri dedi hocam ikisini de transfer edin dedim kıyamadım duygulandım
ben biraz yorum okudumda karıştırdım galiba canım,sende taze hamilesin galiba tebrik ederimYok ben istanbul Acıbadem de idim
Teşekkür ederim peki siz nerde tedavi gördünüz sorun ne idi yaş kaç birdeben biraz yorum okudumda karıştırdım galiba canım,sende taze hamilesin galiba tebrik ederim
Hadi insallah yerlesme kanamasidir yarn ver istersen test guzel haberler olsun insallahKızlar su an kalbim ağzımda. Bugün 7. Günüm. Az önce lavaboya gittim ve açık pembe ceviz buyuklugunde bı leke gördüm iç çamaşırımda. Bir yandan çok heyecanlandım bir yandan çok korktum. Ya adet başlangıcıysa 7. Günde başlar mi adet kanaması?
O lekeyi 6. Gün akşamı ben gördüğümde havalara uçmuştum bu sefer yerleşti işte diye bağırmıştım 7. Gün hayal mi idi acaba o gördüğüm leke demeye başladım baktım strese giriyorum hemen 7. Gün akşamı gittim kan verdim pozıtıf ı o zaman gördüm benim ki de açık pembe idi hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorumKızlar su an kalbim ağzımda. Bugün 7. Günüm. Az önce lavaboya gittim ve açık pembe ceviz buyuklugunde bı leke gördüm iç çamaşırımda. Bir yandan çok heyecanlandım bir yandan çok korktum. Ya adet başlangıcıysa 7. Günde başlar mi adet kanaması?
Yaa inşallah öyledir. Az önce tekrar lavaboya gittim ama şeffaf akıntı gelmiş başka bişey yok. İnşallah kırmızıya dönmez Testi de 10. Gün vereyim diyorum uğraşmayayim sürekli. Bı de açıkçası cesaretim yokHadi insallah yerlesme kanamasidir yarn ver istersen test guzel haberler olsun insallah
Yaa çok teşekkür ederim nasıl umut oldunuz bana lekeyi gördükten sonra kasıklarıma ağrı girdi. Sanırım fazla stres yaptım benim kan vermeye hiç cesaretim yok. Eşim de 10. Günü bekleyelim bari diyor. Normalde test günüm cumartesi 12. GünO lekeyi 6. Gün akşamı ben gördüğümde havalara uçmuştum bu sefer yerleşti işte diye bağırmıştım 7. Gün hayal mi idi acaba o gördüğüm leke demeye başladım baktım strese giriyorum hemen 7. Gün akşamı gittim kan verdim pozıtıf ı o zaman gördüm benim ki de açık pembe idi hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum
bende ankara bahcecide tedavi gördüm ,20 nisanda transfer oldum beklemedeyim cnm 33 yaşTeşekkür ederim peki siz nerde tedavi gördünüz sorun ne idi yaş kaç birde
Berfu hocaya mı canımbende ankara bahcecide tedavi gördüm ,20 nisanda transfer oldum beklemedeyim cnm 33 yaş
evet canım :)Berfu hocaya mı canım
Bende aynı gün transfer oldum19 Nisan transfer oldum. 5.gun embriyosu. 27 Nisanda betahcg yapılacakmış. O güne kadar nasıl sabırla bekleyeceğiz bilmiyorum.
Benm amh 0.67 ama 16 yumurta toplandı. Önceside 4lü bal karişimi solgar e vitamini ve regenesis max adında vitamin aldım. Bence sizde deneyinKızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.2 yumurtam gelişiyo her ay
Ben şuan diyarbakır bahçecide tedavideyim 80 bin gitti şimdilikKızlar merhaba. Öncelikle pozitifi görenlerim gebeliğini kutlarım. Pozitifi henüz görememiş kardeşlerimin de en kısa zamanda görmesini diliyorum inşaAllah. Ben de ilk tedavimi Diyarbakır Bahçecide tedavi olmuştum. Şimdi tekrar tedaviye başlamak istiyorum. Güncel fiyatlar ne arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz? Tedavi fiyatı ve ilk iğnelerin ortalama fiyatı gibi? Özellikle aranızda İstanbulda tedavi olanlar varsa önereceğiniz bir yer var mı?
Ekledim canim hayırlı olsun tedavin insaAllahMerhaba,bende katılmak istiyorum,3.gün embriyosu ,yaş 32,transfer gunu 20 nisan
Amin inşallah canım, hepimiz için en güzeli olsunEkledim canim hayırlı olsun tedavin insaAllah
Allah hayırlı güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah bu gece bana da uyku yok bugün 8. Güne girdim ve bikac saat önce iç camasirimda pembe leke gördüm inşallah yarın adet kanaması olarak geri dönmez banaHerkese merhabaa.. :) Benim de 5. gün embriyosu. 15 Nisan transfer günümdü. Yarın transferimin 10. günü. Hem kendim test yapıcam sabaha hem de kan vermeye gidicem. 2 embriyo transfer edildi bu arada. Şuan çok çok çok heyecanlıyım uyku girmiyor gözüme. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaaa canım senin de az kalmış büyük habere yerleşme kanaması oluyormuş bir çok kişide dediğin gibi pembe leke şeklinde. Bende olmadı hiç o kanama korkmuyor değilim o yüzden. Dönmez Dönmez yerleşme kanamasıdır o. Evrene olumlu mesajlar gönderelimAllah hayırlı güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah bu gece bana da uyku yok bugün 8. Güne girdim ve bikac saat önce iç camasirimda pembe leke gördüm inşallah yarın adet kanaması olarak geri dönmez bana
İnşallah canım önce ben de bı heyecanladim ama ilk ceviz büyüklüğünde gelmişti sonra arttı hemen hemen bı avuç kadar geldi ama çok açık bı pembe. şimdilik durdu inşallah sabah beni üzmez inşallah hiçbirimiz uzulmeyiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahYaaa canım senin de az kalmış büyük habere yerleşme kanaması oluyormuş bir çok kişide dediğin gibi pembe leke şeklinde. Bende olmadı hiç o kanama korkmuyor değilim o yüzden. Dönmez Dönmez yerleşme kanamasıdır o. Evrene olumlu mesajlar gönderelim