Merhaba Bende aramızda yeniyim 18 nisanda transferim yapıldı dayanamadım test yaptım idrarda pozitif gördüm şükür 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kendiliğinden daha önce akşam 10 gibi benim de kahverengi akıntım geldi varmıdır bir sorun test günüm 29 Nisanİnşallah canımönce ben de bı heyecanladim ama ilk ceviz büyüklüğünde gelmişti sonra arttı hemen hemen bı avuç kadar geldi ama çok açık bı pembe. şimdilik durdu inşallah sabah beni üzmez inşallah hiçbirimiz uzulmeyiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba Bende aramızda yeniyim 18 nisanda transferim yapıldı dayanamadım test yaptım idrarda pozitif gördüm şükür 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kendiliğinden daha önce akşam 10 gibi benim de kahverengi akıntım geldi varmıdır bir sorun test günüm 29 Nisan
Hanımlar açık pembe ve kahverengi akıntılar yerleşme kanamasıdırMerhaba Bende aramızda yeniyim 18 nisanda transferim yapıldı dayanamadım test yaptım idrarda pozitif gördüm şükür 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kendiliğinden daha önce akşam 10 gibi benim de kahverengi akıntım geldi varmıdır bir sorun test günüm 29 Nisan
EvetGünaydınn2.cizgi silik ama bu pozitif mi kii ?
Yaaa gerçekten miiiEvet
Kaçıncı gun bugün. Saglicakla gelsin
Protestan fitil yapıyor olabilir dedi ve kesti fitili şükür bugün lekelenmem yok. Bazen fitil birikme yapıp tahriş edebiliyormuş. Rahim içi kanama alanı göremiyorum. Henüz çok erken bir şey söyleyemem bol bol sıvı al ve dinlen dedi . Çalışıyordum izin aldım. Bir hafta evde dinleneceğim.Doktor lekelenme ile ilgili bir sey dedi mi peki
Canım öncelikle hayırlı olsun yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal durmazsa lekelenmen doktorunu hemen bilgilendir benim progestan fitil birikme yapmış ve lekelenmem vardı fitili kesince durdu şükür ama farklı ilaçlar verdi benim lekelenmem transferin 14.günüydü yerleşme kanaması değildiMerhaba Bende aramızda yeniyim 18 nisanda transferim yapıldı dayanamadım test yaptım idrarda pozitif gördüm şükür 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kendiliğinden daha önce akşam 10 gibi benim de kahverengi akıntım geldi varmıdır bir sorun test günüm 29 Nisan
Himm anladim canim dinlen o zamn bol bol sende bakalim, bizim igneler ne zaman kesilecek acaba kevgire döndüm artikProtestan fitil yapıyor olabilir dedi ve kesti fitili şükür bugün lekelenmem yok. Bazen fitil birikme yapıp tahriş edebiliyormuş. Rahim içi kanama alanı göremiyorum. Henüz çok erken bir şey söyleyemem bol bol sıvı al ve dinlen dedi . Çalışıyordum izin aldım. Bir hafta evde dinleneceğim.
Ay masallah baya net pozitiffGünaydınn2.cizgi silik ama bu pozitif mi kii ?
Ben de lekelenme başlayınca verdi progestan iğneyi ondan önce ne güzel yoktuHimm anladim canim dinlen o zamn bol bol sende bakalim, bizim igneler ne zaman kesilecek acaba kevgire döndüm artik
Pozitiff tebriklerGünaydınn2.cizgi silik ama bu pozitif mi kii ?
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun benim negatif transferimde ilaçları kestikten 4-5 gün sonra reglim başlamıştı. 10 güne kadar gecikmesi normalmiş her bünye farklı kimyasal gebelik olmasına rağmen her zaman ki gibi olmuştuMerhaba kızlar müsait olup yazamadım. Yeni katılan arkadaslar ve pozitif haberlerini veren arkadaşlar hayırlı olsun hepinize. Bende adet olmayı bekliyorum olamadım. Dün akşam kahverengi şeklinde akıntım olmaya başladı ama bir türlü gelmiyor. Negatif olan kızlar siz adet oldunuz mu bu ay adet farklı olacak galiba.
Çok teşekkürlerPozitiff tebrikler
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünaydınn2.cizgi silik ama bu pozitif mi kii ?
Canım öncelikle hayırlı olsun yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal durmazsa lekelenmen doktorunu hemen bilgilendir benim progestan fitil birikme yapmış ve lekelenmem vardı fitili kesince durdu şükür ama farklı ilaçlar verdi benim lekelenmem transferin 14.günüydü yerleşme kanaması değildim
Teşekkürler cevabınız için fitil Bende kullanıyorum ama şuan için onu kesmek doğru değildir sanırım doktoruma görüşcem şuan Bir kanama gelmemiş umarım herşey güzeldirCanım öncelikle hayırlı olsun yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal durmazsa lekelenmen doktorunu hemen bilgilendir benim progestan fitil birikme yapmış ve lekelenmem vardı fitili kesince durdu şükür ama farklı ilaçlar verdi benim lekelenmem transferin 14.günüydü yerleşme kanaması değildi
Kesinlikle kendiniz hiçbir ilacı kesmeyin doktorunuzla görüşün bende öyle bir etki bırakmış olabilir ama sizde farklıdır Allah korusun bebeğe zarar verirTeşekkürler cevabınız için fitil Bende kullanıyorum ama şuan için onu kesmek doğru değildir sanırım doktoruma görüşcem şuan Bir kanama gelmemiş umarım herşey güzeldir