Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktorrum donadabilir donmayadabilir dedi tek koydurcaktım benimki de 2 li donmuştu transfer anında imha edioruz diğerini donmaz geri dedi hocam ikisini de transfer edin dedim kıyamadım duygulandım
Benımde ilk transferde ımha edilmişti inşallah bunlar edilmez

Hadi insallah yerlesme kanamasidir yarn ver istersen test guzel haberler olsun insallah

O lekeyi 6. Gün akşamı ben gördüğümde havalara uçmuştum bu sefer yerleşti işte diye bağırmıştım 7. Gün hayal mi idi acaba o gördüğüm leke demeye başladım baktım strese giriyorum hemen 7. Gün akşamı gittim kan verdim pozıtıf ı o zaman gördüm benim ki de açık pembe idi hayırlı uğurlu olsun tebrik ediyorum

Hadi insallah yerlesme kanamasidir yarn ver istersen test guzel haberler olsun insallah
Yaa inşallah öyledir. Az önce tekrar lavaboya gittim ama şeffaf akıntı gelmiş başka bişey yok. İnşallah kırmızıya dönmez Testi de 10. Gün vereyim diyorum uğraşmayayim sürekli. Bı de açıkçası cesaretim yok

Yaa çok teşekkür ederim nasıl umut oldunuz bana lekeyi gördükten sonra kasıklarıma ağrı girdi. Sanırım fazla stres yaptım benim kan vermeye hiç cesaretim yok. Eşim de 10. Günü bekleyelim bari diyor. Normalde test günüm cumartesi 12. Gün

Kızlar Amh değerim 0.24 tüp bebekle hamıle kalma şansım ne kadar acaba ? Doktorum donor onerdi başkasının yumurtasıyla yapalım dedı.2 yumurtam gelişiyo her ay
Benm amh 0.67 ama 16 yumurta toplandı. Önceside 4lü bal karişimi solgar e vitamini ve regenesis max adında vitamin aldım. Bence sizde deneyin

Ben şuan diyarbakır bahçecide tedavideyim 80 bin gitti şimdilik

Herkese merhabaa.. :) Benim de 5. gün embriyosu. 15 Nisan transfer günümdü. Yarın transferimin 10. günü. Hem kendim test yapıcam sabaha hem de kan vermeye gidicem. 2 embriyo transfer edildi bu arada. Şuan çok çok çok heyecanlıyım uyku girmiyor gözüme. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah hayırlı güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah bu gece bana da uyku yok bugün 8. Güne girdim ve bikac saat önce iç camasirimda pembe leke gördüm inşallah yarın adet kanaması olarak geri dönmez bana

Yaaa canım senin de az kalmış büyük habere yerleşme kanaması oluyormuş bir çok kişide dediğin gibi pembe leke şeklinde. Bende olmadı hiç o kanama korkmuyor değilim o yüzden. Dönmez Dönmez yerleşme kanamasıdır o. Evrene olumlu mesajlar gönderelim

İnşallah canım önce ben de bı heyecanladim ama ilk ceviz büyüklüğünde gelmişti sonra arttı hemen hemen bı avuç kadar geldi ama çok açık bı pembe. şimdilik durdu inşallah sabah beni üzmez inşallah hiçbirimiz uzulmeyiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…