- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim değerlerimde yavaş yükseliyorKızlar 7. Gün 76 11. Gün 262 çıktı hcg artış iyi değil gibi geldi bana böyle olan var mı
Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallahBen de sabah transfer oldum kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırız yatıyorum şuan bi serum verdiler intralipid diye bu serumu alan var mıydı ?
Benim ilk bebeğim de tüp bebekti 2020 de dünyaya geldi onda vermemişlerdi oyüzden merak ettim yeni mi çıktı bu serum diye şuan pozitif misiniz ne zaman transfer olmuştunuz ?Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallah
Evet bende ilk 2 transferimde aldım hemen transfer sonrası progesteron iğne ve bu serum verildi ama bende pek işe yaramadı.
3. Transferimde hiçbiri verilmedi ama pozitif sonuç aldım.
Hervücut farklı inşallah sizde işe yarar güzel sonuçlar alırsınız.
Allah size bağışlasın uzun ömür versinBenim ilk bebeğim de tüp bebekti 2020 de dünyaya geldi onda vermemişlerdi oyüzden merak ettim yeni mi çıktı bu serum diye şuan pozitif misiniz ne zaman transfer olmuştunuz ?
Amin canım inşallah çok heyecanlı bir süreç bence iyi gbi değerleriniz allah size bağışlasın inşallah devamı gelsin darısı da bize olsun pozitif sonuçlarıAllah size bağışlasın uzun ömür versin
inşallah bunda da pozitif sonuçla yüzünüz güler.
Zaten kanıtlanmış bir faydası yok bazı doktorlar öneriyor bazısı gerek görmüyor.
3 Nisan transferdi benimki 6. Gün evde yaptığım testte öğrendim 8. Gün kan verdim 107 çıktı 11. Günde 318 ve 18. Günde 1310 son değer düşük çıktı kontrolüm cuma günü bakalım neler bekliyor bu defa bizi …
İnşallahh canım pozitifi görenler sağlıkla devam etsin transfer olanlar pozitif sonuçlar alsınAmin canım inşallah çok heyecanlı bir süreç bence iyi gbi değerleriniz allah size bağışlasın inşallah devamı gelsin darısı da bize olsun pozitif sonuçları
Bi önceki transferim negatif ti şimdiki transferimde öncekinden farklı olarak ıntralipid serum taktılar pozıtıf ı gördümBen de sabah transfer oldum kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırız yatıyorum şuan bi serum verdiler intralipid diye bu serumu alan var mıydı ?
Bende bugün keseyi gördüm betam 2020. 4 mayis icin de kalp atisi icin randevu verildi saglicakla büyüsün minnoșunuzKızlar ben bugün keseyi gördüm ama daha bebiş yok beta bugün 2174 dü lekelenmem olduğu için gitmiştim doktorum fitili kesti rahimde kanama görünmüyor dedi 2 mayısta bebişi göreceğiz inşallah
Üzülmeyin bunda da vardır bir hayır. Bilemeyiz ne olacak.Belki artis olacak Belki normal yolla olacak. Ben 8 sene önce tup bebek yaptım olmadi 3 ay sonra hamile kaldim dogal yoldan. Doktor ilaçların etkisi devam etmis demisti. Umudunuzu olumsuz da olsa sonuç yitirmeyin.Hayır canım taze transfer tek embryoydu
3. Transferdi çok umutlanmıştım bu sefer pozitifi görünce ama şimdi kendimi alıştırmaya çalışıyorum hertürlüsüne.
Amin sizi de tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahBende bugün keseyi gördüm betam 2020. 4 mayis icin de kalp atisi icin randevu verildi saglicakla büyüsün minnoșunuz
Çok sağol canım inşallahöyleyse ufaktan sevinelim benceehayırlı olsun
Hayırlı olsun canımBen de sabah transfer oldum kızlar inşallah olumlu sonuçlar alırız yatıyorum şuan bi serum verdiler intralipid diye bu serumu alan var mıydı ?