Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim transferim iptal oldu :KK43: progesteron değerim düşük çıktı çok iptal etti doktor 😞😞 çok moralim bozuldu hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Demekki hayırlı olan zaman bu değilmiş canım. Kendini hazırladığın için çok üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama sonrasında herşey çok daha güzel olacak inşallah 🤲 Rabbim gönlüne ferahlık versin🤲

Kizlar hayalet çizgiyi gördükten sonra bugün transferimin 9. Günü regl e 3 gün kaldı ve tamamen göğüs ağrılarım geçti. Bir test daha alıp yapsam mı sizce endişelendim biraz acikcasi
Bence idrar testi ile uğraşmayın gidin kan verin. Endişelenmeyin bence. Kan testi istediğiniz kadar koyulaşmamış olabilir. Yada idrara geç geçiypr zaten. O yüzden kan yapın bence

Tek sorun yumurta rezervim düşük olmasıydı diye biliyorum. Acıbadem Ataşehirde Cem Demirel de tedavi oldum.
Benimde yumurta rezervim düşük. 2020 yilinda 1 yumurta elde edildi zar zor.,opu günümde covid oldum o iptal edildi. O gündür bu gündür bekliyorum yumurta cikacak diye onca igneye cevap vermiyordum. Bu sürpriz ve altim yumurtamdi. 🥰☺️🧿🙏

Bence idrar testi ile uğraşmayın gidin kan verin. Endişelenmeyin bence. Kan testi istediğiniz kadar koyulaşmamış olabilir. Yada idrara geç geçiypr zaten. O yüzden kan yapın bence
Bekliyim o zaman zaten bir gün önceden yapmama izin verdi doktor. Baya regl belirtilerim var artık ama hayırlısı inşallah

Selam kızlar öncelikle yeni gebelik haberi alanlara hayırlı olsun sağlıkla artsın değerleri inşallah 🤲☺️ ben de bugün minislerimi aldım da geldim çok şükür🥰
2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc imiş 🥰 inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar 🤲🥰🥰 test tarihim 29 nisan inşallah güzel haberler almak ve vermek nasip olur🤲☺️
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine minnoslar💞💞

X