Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kandiliniz mübarek olsun hepiniz duamdasınız sizde bana dua edin 🤍 bugün 11. Günüm değerim 291 çıktı . 9. Gün 140 dı ben biraz tedirgin oldum az artmış diye . Doktorum süper dedi 24 Nisan kese için randevu verdi
Hayırlı kandiller canim. MasaAllah. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin İnsaAllah 🧿

Canım benim de çift embriyo transferi oldu ikisi de 5. Gün ama biri 3AA diğeri 3AB idi iyimidir kötümüdür bilmiyorum hatta dur resimlerini de koyayım
Maşallah bebişlere inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana benimkinden daha kaliteli embriyolar rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲🏻

Canım hiç stres olma çünkü bu topiklerde idrar da negatif i görüp koşa koşa kan vermeye gidip kanda pozıtıf ı gören bir üye hatırlıyorum yani tabi insan üzülüyor ama kanda hala pozıtıf ı görme ihtimalin var

Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef 3. Gün embryosum bugün 10.gun olsa çıkardı bence 🥺
Canım geç tutunma olabilir benimde ilk tüp bebekte idrarda negatif kanda pozitifti benimde ilk deneme 3.gün embriyosu idi.İnşallah geç tutunmadir🙏💞

Kizlar hayalet çizgiyi görmustum ya dün sabah. Bugün komple göğüs ağrım falan geçti sadcee aşırı şiddetli bir baş ağrım var ve artık midemi bulandırıyor. 9. Günüm bugün sizde testi tekrarliyim mi ? Endişelendim biraz

Canım geç tutunma olabilir benimde ilk tüp bebekte idrarda negatif kanda pozitifti benimde ilk deneme 3.gün embriyosu idi.İnşallah geç tutunmadir🙏💞
Ayy inşallah öyledir Rabbım önce ağlatıp sonra güldürsün inşallah sabahtan beri gözyaşım kurudu 🙏🏻

X